MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Johtajuusssa Saksassa 2020

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Johtajuus on laaja ja pitäisi olla selkeä määritelmä sellaista johtamistaitoja halutaan hankkia ja alueita, jotka tarvitsevat näitä määritettyjen johtamistaitoja. Nämä ovat keskeisiä tekijöitä harkitsemaan hakea maisteriksi Leadership.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Johtajuusssa Saksassa 2020

3 tulosta kohteessa Johtajuus, Saksa Filter

Ylempi amk taloudellisen psykologia, johtajuus ja johdon

SRH FernHochschule Riedlingen
Online Part-time Lokakuu 2020 Saksa Riedlingen

Maisterin Liiketalouden koulutusohjelma psykologian, johtamisen päteviä vaativiin johtotehtävistä ammattieläkkeisiin psykometrisen sovellusalueita.

Master of Leadership Kehitys Rahoitus - Online

Frankfurt School of Finance & Management
Online Part-time 18 - 24 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Saksa Frankfurt

Tehosta uraasi kansainvälisellä johtajalla. Master of Leadership in Development Finance -ohjelma on suunniteltu kehittyville johtajille, jotka ovat intohimoisia rahoituksesta ja roolirahastot toimivat talouden kehityksen ja kasvun katalysaattorina kehittyvien talouksien maailmassa.

Executive Master of Public Administration

Hertie School
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Saksa Berliini + 1 lisää

The Hertie School’s Executive Master of Public Administration is tailored to the busy schedules of working professionals, equipping them with cutting-edge knowledge and tools to lead teams and organisations, shape decision-making and manage change in the workplace.