MASTERSTUDIES

Vertaile Osa-aikainen Maisteriohjelmat Johtamisen ohjelmatssa Eurooppa 2020

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Executive ohjelmat ovat usein saatavilla keskijohdon ja ylimmän johdon ammattilaisille avenue edistämään uraansa ja parantaa niiden tehokkuutta johtajia. Nämä kurssit liittyy usein tiivistynyt versioiden monimutkaisia ​​aiheita, kuten talous, kansainvälinen oikeus ja liiketoiminnan etiikan.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Johtamisen ohjelmatssa Eurooppa 2020

16 tulosta kohteessa Johtamisen ohjelmat, Eurooppa Filter

Master yleishallinnon puitteet

IAE Aix Graduate School of Management
Kampus Full-time Part-time 9 - 24 kuukautta Request Info Ranska Aix-en-Provence + 1 lisää

Master MG on myös logiikkaa kattava ja johdonmukainen tarjoavat koulutusta meidän instituutti pääsyn parantamiseksi meidän MBA (kokopäiväistä ja osa-aikaista).

Masters in Executive Coaching (AMEC)

Ashridge Executive Education
Kampus Part-time 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Executive-valmennuksen Masters on kaksivuotinen, osa-aikainen, modulaarinen, itseohjautuva ohjelma. Se on mahdollisuus tarkastella ja käynnistää uudelleen harjoituksesi, tehdä luonnollisia taitojasi parhaiten, oppia itsestäsi valmentajana valvonnalla ja co-valmennuksella sekä tavata alan kokeneimpia harjoittajia.

Chicago Executive Institute

University of Chicago Booth School of Business
Kampus Part-time 15 päivää Request Info Yhdysvallat Chicago Philadelphia Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Espanja Madrid + 5 lisää

Chicago Booth tarjoaa ennennäkemättömän joustavuuden ja yksilöllistyminen ja Advanced Management Program.

custom oppiminen aloitteet

University of Chicago Booth School of Business
Kampus Online Part-time Request Info Yhdysvallat Chicago Philadelphia Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Espanja Madrid + 5 lisää

Meidän mukautettuja Executive Education ohjelmat on suunniteltu erityisesti yrityksen tarpeiden, autamme joukkue pääsee alkuun.

Executive MBS - maisterin tutkinto kauppatieteissä

United International Business Schools
Kampus Online Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Tammikuu 2020 Sveitsi Zurich Belgia antwerp Espanja Barcelona Bryssel Madrid Japani Tokio Alankomaat Amsterdam Italia Milano Geneve + 16 lisää

Akateemisen kalenterimme perustuu neljäsosaan järjestelmästä (1 kk = 10 viikkoa). Ohjelman joustavan rakenteen ja moduulisuunnittelun ansiosta useat aloituspäivät ovat saatavilla kunkin neljännesvuoden ja kunkin termin alkaessa lokakuussa, marraskuussa, tammikuussa, helmikuussa, huhtikuussa, toukokuussa, heinäkuussa ja elokuussa.

Executive Master markkinoinnin, myynnin ja digitaalinen strategia

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Part-time 1125 tuntia Marraskuu 2019 Espanja Barcelona

Kautta historian markkinointi se on kehittynyt tuotteen ja asiakaslähtöisyys, ikävuoteen asti Internetin ja sosiaalisten verkostojen kanssa täysin muokattavat markkinoinnin mix.

Accredited Master Project Management Executive on 99 € 499 euron sijasta [viimeiset 3 paikkaa]

Life Learning
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Italia Milano

Ryhdy Business Project Manageriksi. Life Learning yhteistyössä tohtori Emilio Cortesellin kanssa esittelee vallankumouksellisen "Executive Masterin projektinhallinnassa", joka opettaa sinulle, miten voit tulla projektinhallinnan johtajaksi johtamis- ja yritysjärjestöjen osastojen johtamiseen.

Master henkilöstöhallinnossa - kasvotusten

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Kampus Part-time 12 kuukautta Maaliskuu 2020 Espanja Madrid

Henkilöstöhallinnon maisteri, joka valmistaa sinut Human Capital -johtamisen johtajaksi ja asiantuntijaksi ja kouluttaa sinua antamaan maailmanlaajuisia ratkaisuja henkilöstön rekrytointi- ja säilyttämistarpeisiin, potentoi elämääsi ja kasvattaa eksponentiaalisesti mahdollisuuksiasi lisätä ja parantaa työvoimaa.

Yrityksen IT-arkkitehtuurin päällikkö

Antwerp Management School
Kampus Part-time 2 vuotta Request Info Belgia antwerp

Tämän mestarin tavoitteena on kehittää taitoja yrityksen innovoimiseksi. Osallistujat hankkivat tiedon hallitakseen monimutkaisuutta ja ollakseen menestyvän organisaation arkkitehti.

Vakuutustoiminnan päällikkö

MIB Trieste School of Management
Kampus Part-time 24 kuukautta Maaliskuu 2020 Italia Trieste

Osa-aikainen ja erikoistunut italian kielen Master-kurssi, joka keskittyy vakuutus- ja finanssitaidon osaamiseen ja kokemukseen. Viikonloppukaava sallii kaikkien osallistujien työskennellä tällä välin. Sijainti: Milano.

Johtava mestari valmistusautomaatiossa ja digitaalisessa muunnoksessa (EMMA)

ESCP Europe London
Kampus Part-time 12 kuukautta Tammikuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Joustava, 12 kuukauden osa-aikainen ohjelma, joka sisältää 5 viikkoa pitkiä moduuleja; kaksi ydinosaa jokaiselle moduulille: hallinta ja tekniikka; opiskella kolmessa eri kaupungissa: Lontoossa, Torinossa ja Pariisissa; verkosto 60 000 vahvan alumni- ja C-tason ammattilaisemme kanssa.

Executive Master in Energy Management

ESCP Europe London
Kampus Online Part-time 1 vuosi Helmikuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Ohjelman tavoitteet: keskittyminen yritysasioihin ja ammatillisten taitojen optimointi johtotasolla; saada syvällistä tietoa ja näkemystä energiateknologioista, teollisuudenaloista ja markkinoista; kehittää ja toteuttaa strateginen ajattelutapa, jolla käsitellään tärkeitä tulevaisuuden kysymyksiä energia-alalla; vahvistaa kykyäsi elää ja työskennellä erittäin monikulttuurisessa ja kansainvälisessä ympäristössä.

Kansainvälisen liiketoiminnan maisteri (100% verkossa) - ranskalainen kappale

ESCP Europe
Online Part-time 1 - 2 vuotta Tammikuu 2020 Espanja Espanja Online

Globaalistuneessa ja kilpailukykyisessä maailmassa, jossa yritysten nykyisyys ja tulevaisuus ovat ulkomaisilla markkinoilla, EMIB-ohjelma tarjoaa ratkaisun kansainvälisen asioihin ja ulkomaankauppaan liittyvän ammattitaidon kasvavaan kysyntään.

Kansainvälisen liiketoiminnan maisteri (100% online) - Englanti Track

ESCP Europe
Online Part-time 1 - 2 vuotta Tammikuu 2020 Espanja Espanja Online

Globalisoituvassa ja kilpailukykyisemmässä maailmassa, jossa liiketoiminnan nykyinen ja tulevaisuus on ulkomaisilla markkinoilla, Executive Master in International Business (EMIB) tarjoaa ratkaisun kansainvälisen liiketoiminnan ja ulkomaankaupan ammattitaidon kasvavaan kysyntään.

Kansainvälisen liiketoiminnan maisteri (100% verkossa) - ranskalainen kappale

ESCP Europe
Online Part-time 1 - 2 vuotta Tammikuu 2020 Espanja Espanja Online

Kansainvälisen kauppatieteiden maisteri (EMIB) on verkko-ohjelma, joka koostuu 14 kurssista päällikön johtamis- ja johtajuusprojektista. Nämä kurssit tarjoavat sinulle tarvittavat taidot kansainvälisillä markkinoilla toimivien yritysten monilla strategisilla alueilla.