Maisteriohjelmat Johtamistiedessa

Täältä löydät 29 Maisteriohjelmaa Johtamistiedessa

Johtamistiede

Jos etsit siirtyäkseen korkean tason johtotehtävissä, kannattaa harkita parantaa teknistä asiantuntemusta ja kehität hallinta kykyjä. Master in Management Science tarjoaa tämäntyyppistä koulutusta, antaa sinulle taitoja sinun täytyy onnistua urasi.

 

Mikä on Master in Management Science? Tunnetaan myös nimellä toimintojen tutkimus, hallinta tiede on soveltaa matemaattisia menetelmiä organisaation järjestelmiin. Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan opiskelijoita kehittämään ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon menetelmiä. Opiskelijat yhdistelmä analyyttinen ja johtamiskoulutus, joista osa kuuluu yleensä Corporate Finance, tuotanto-, ja toiminnan hallintaa.

 

Maisterin tutkinto, opiskelijat voivat helpompi työllistyä. Tutkinnon voi odottaa löytävänsä työtä toiminnan analyytikkoa, ammatti, joka jatkaa kasvuaan kysynnän.Vaikka se vaihtelee paikasta toiseen, analyytikko palkka on tyypillisesti suuri.

 

Maisteriohjelmaan kestää yleensä kaksi vuotta. On monia kansainvälisiä kouluja, jotka tarjoavat tämäntyyppisiä tutkinto, ja kustannukset opetusta eroaa laitosten välillä. Ennen kuin haet ohjelmaa, sinun tulee ottaa yhteyttä kouluun ja määrittää kustannukset ilmoittautuminen. Voit myös soveltaa online-ohjelmia, jotka ovat halvempia kuin perinteisiä.

 

Monet yritykset etsivät toimintaa analyytikoille täyttää johtotehtävissä. Analyytikot voivat käyttää taitojaan ratkaisemaan organisaation ongelmia tuotannossa, logistiikassa ja myynnissä. Ne vastaavat myös kerätä palautetta työntekijöille ja neuvoo yritysjohtajat. Koska tekniikka muuttuu integroitu työpaikoilla, organisaatiot tarvitsevat analyytikot pitää sujuisi moitteettomasti. Valmistuneet ovat myös usein palkataan sotilas- tai valtion.

 

Management Science-ohjelmat ovat saatavilla eri kansainvälisten yliopistojen. Lisäksi on olemassa monia online vaihtoehtoja voit hyödyntää. Ilmoittautumalla maisteriohjelmaan, voit hankkia tarvittavat taidot menestyä työelämästä. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Maisteri Hallintaan Yhteisötalouden Organisaatiot

Instituto Politécnico de Santarém
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Santarem

Kurssin tavoitteena on antaa niille suorimmin mukana näissä organisaatioissa pisimmällä organisaation johtamistavat, tarjoamalla heille kattava koulutus, joka kattaa kaikki näkökohdat pidetään välttämättömänä muodostumista nykyajan johtaja: [+]

Kesto: 2 vuotta Edut: asunto ja portugalin kielen kurssi (30 tuntia)

Tarjoaman koulutuksen portugaliksi:

Hinnat *:

Sovellus -35 € Vuosittainen - 1000 € (ilman majoitusta) 3000 € (majoitus) Käytä - 35 €

Koulutus annetaan Englanti:

Hinnat *:

Sovellus -35 € Vuosittainen - 3500 € (majoitus) Käytä - 35 € Seuraavat arvot ovat ajoissa vahvistus tavoitteet

Kurssin tavoitteena on antaa niille suorimmin mukana näissä organisaatioissa pisimmällä organisaation johtamistavat, tarjoamalla heille kattava koulutus, joka kattaa kaikki näkökohdat pidetään välttämättömänä muodostumista nykyajan johtaja: makro- että mikrotalouden näkökohtia, organisatorisia, taloudellisia, oikeudellisia , viestintä ja sosiaaliset / poliittiset. Syventynyt selkeä kutsumus palvelun, kurssin tavoitteena asianmukaisen koulutuksen nykyisten ja tulevien johtajien ja teollisuuden teknikot, vahvistaa ja parantaa suorituskykyä organisaatioiden, puhumattakaan siitä, että tämä suunnitelma on tarkoitus saavuttaa yhtenäisten käytäntöjen alakohtaisiin tavoitteisiin. Eli kautta sitoutunut ja huolehtiva suhtautuminen.... [-]


Graduate School Of Management (maisterin Grande Ecole Tutkinto)

Groupe ESC Troyes in Champagne
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 2 vuotta September 2018 Ranska Troyes + 1 lisää

Groupe ESC Troyes in Champagne perustettiin vuonna 1992, on siis nuorin Ranskan Business School. Se nauttii kaikissa kansallisissa akkreditoinnin (täysi tunnustaminen kansallinen ministeriö korkeakoulu- ja tutkimusministeri, akkreditoitu "Conférence des Grandes Ecoles" Ranskassa, jne) ja on juuri aloittanut hakemuksen kansainvälistä akkreditointia (EFMD + AACSB). [+]

2-VUOSI Ylempään korkeakoulututkintoon

Graduate School of Management

Koska Graduate School of Management, meidän tehtävämme ei ole vain kouluttaa korkean potentiaalin profiileja, mutta myös vastuussa avainhenkilöt. Beyond tekninen osaaminen Koulussa voi siirtää sen opiskelijat, henkilökunta on myös täällä mukana ja auttaa opiskelijoita tulee kunniallinen, kunnioittava ja kunnioitettava avainhenkilöt. Kiitos räätälöityjä opetussuunnitelma, opiskelu ulkomailla, ylioppilaskunnan elämää ja valmennusta meidän opetushenkilöstön, voit vähitellen rakentaa vahva ammatillisen hankkeen itse ja tulla nuoria valmistuu loistava tulevaisuus.

Koulu on akkreditoitu Ranskan "Conférence des Grandes Ecoles" ja kuuluu EFMD ja AACSB International... [-]


Tutkinto Managerial Economics

University of Cagliari
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Cagliari

Tutkintoa Managerial Economics olettaa erityisiä tavoitteita monimutkaisia ​​teoreettisia ja metodologisia tuntemus taloudellinen yritys, jolla on tarvittava tukee integroiva kognitiivisia ja välineellistä luonnetta yleisen taloudellisen, oikeudellisen ja matemaattista tilastotiedettä, jonka tarkoituksena on tarjota tietämystä käyttää kapasiteetti riittäisi toimeenpanotehtäviä Laitoksen toimintaa teollisuuden, kaupan ja palveluiden sekä organisaatioiden ja julkishallinnon ja niihin liittyvät konsulttipalvelut liikkeenjohdon. [+]

Ominaisuudet tutkielma.

Loppukoe koostuu kirjallisesti, italiaksi tai Englanti, ja keskusteluun ominaisuus alkuperäinen elementtejä teoreettista ja / tai empiiristä liittyvät aiheeseen, johtuu ainakin niin yleistä, liiketoiminnan aloilla. Analyysimenetelmän olisi hyväksyttävä standardeihin hyväksytty tieteenalojen viittaus maisteri. Menetelmiä eri tieteenalojen voidaan käyttää vain välineeksi teemaan opinnäytetyön yrityksen muutenkin.

Raportissa on mainittava myös täydellinen bibliografia ja tarvittaessa kuvaus menetelmistä ja tekniikoita käytetään tutkimuksessa. Opiskelija on myös osoitettava riittävät tiedot kirjallisuutta.

Taitoja tarvitaan pääsy. ... [-]

Master In Policy Management

Georgetown University - McCourt School of Public Policy
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta May 2018 Yhdysvallat Washington DC + 1 lisää

Master in Policy Management varustaa nykyisiä ja kehittyviä poliittisia johtajia, joilla on keskeinen hallinnointi ja analyyttinen taito edistääkseen uransa. [+]

Master in Policy Management varustaa nykyisiä ja kehittyviä poliittisia johtajia, joilla on keskeinen hallinnointi ja analyyttinen taito edistääkseen uransa.

Monien nykypäivän haastavimmista politiikoista on hallittava ja toteutettava, mutta poliittisten johtajien on taitoja tarjota innovatiivisia ratkaisuja, jotka ovat poliittisesti ja hallinnollisesti tehokkaita. Master in Policy Management (MPM) kouluttaa nykyisiä ja kehittyviä poliittisia johtajia taiteen ja tieteen politiikan johtamisesta, valmistautuu johtamaan tämän päivän dynaamista toimintaympäristöä.

MÄÄRÄLLÄ KURSSIKE analytiikan, hallinnan ja sisällön joukossa monilla politiikan aloilla.

Politiikan maailman keskus sijainti Washington, DC, tarjoaa opiskelijoille pääsyn korkein keskittymä politiikan työpaikkoja maailmassa.... [-]


Masterlaatuiseksi - Asiantuntijat Liikkeenjohdon Järjestelmiin 67 Painos

UNINFORM
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 kuukautta February 2018 Italia Rooma Milano + 1 lisää

Master laatu, asiantuntija Industrial Management System - Laatu - Turvallisuus - Ympäristö - Energia on pisimpään, päivitetty ja voimakas Master of Integrated Management Systems, rikastettu tänään myös uusiin aiheisiin ja uusien ammatillisten taitojen lähtö: alkaen Energian ja luku 'vihreitä työpaikkoja' Ainutlaatuinen ympäristölupa; hallinnollinen vastuu yritysten jätehuoltoon. [+]

Il Masterlaadusta, asiantuntija Industrial Management System - Laatu - Turvallisuus - Ympäristö - Energia on pisimpään, päivitetty ja voimakas Master of Integrated Management Systems, rikastettu tänään myös uusiin aiheisiin ja uusien ammatillisten taitojen lähtö: Energia- ja luku "vihreitä työpaikkoja" Ainutlaatuinen ympäristölupa; hallinnollinen vastuu yritysten jätehuoltoon.

66 painokset jo suoritettu, johon osallistui yli 650 tärkeimmistä italialaisia ​​yrityksiä kaikilla strategisilla talouden aloilla (konsultointi, ilmailu-, elintarvike-, kemian- ja lääketeollisuudessa, jne) ovat mahdollistaneet koulutusta yli 2500 ehdokasta, jotka ovat löytäneet paikkansa yrityksissä, konsulttiyritykset, monikansalliset, julkishallinto (v. todistuksia alumni).... [-]


Johtamisen Maisterin Tutkinto Ja Tekniikka

China University of Petroleum
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 vuotta September 2018 Kiina Beijing

Management Science ja Engineering (MS [+]

Johtamistieteet ja -tekniikka (120100)Ohjelman esittely

Management Science ja Engineering (MS

China University of Petroleum sai luvan perustaa Management Science and Engineeringin kurinalaisuus vuonna 1986. Rikas kokemus on kertynyt ja seuraavat erottamiskykyiset piirteet ovat kehittyneet:

1. Kasvuarvon arvioinnissa, hankkeiden taloudellisen arvioinnin, investointipäätösten ja riskianalyysin, projektinhallinnan sekä öljy- ja kaasuteollisuuden huippututkimusten tutkimuksissa on saavutettu kehittynyttä tasoa Kiinassa, ja tulokset ovat edenneet edistyneellä kansainvälisellä tasolla.

2. Järjestelmäsimulaation, informaation ja päätöksenteon tukijärjestelmän, systemaattisen ennustamisen ja optimoinnin tutkimukset sekä innovatiivisen sovellustutkimuksen energiajärjestelmässä ovat aina olleet akateemisen rajan takia ja saavuttaneet selkeitä tuloksia, jotka johtavat kotimaiseen tutkimukseen;... [-]


Master in Product Management

University of Oulu
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

[+]

Ne pystyy parantamaan tuottavuutta, laatua ja hyvinvointia, ja voi käyttää tietojaan ratkaistessaan haastavia ongelmia kaikilla toimialoilla. Valmistuneet on hyvä tausta jatko-opintoihin.

Avoimet työpaikat

Edellinen tutkinto tulisi sisältää vähintään 60 op matematiikan, fysiikan tai tekniikan.

[-]

Faculty of Management Sciences

Enugu State University of Science and Technology - ESUT
Opetus kampuksella Kokopäiväinen March 2018 Nigeria Enugu

[+]

kirjanpito Yleistä: Philosophy OHJELMAN Ohjelman kesto

pankki- ja rahoitus Filosofia:

liiketalous Filosofia: Tavoitteet Pääsyvaatimukset

Maisterin tutkinto

Tavoitteet

Pääsyvaatimus

KESTO

Philosophy

d.

Pääsyvaatimukset

markkinointi Philosophy OHJELMAN

Erityiset tavoitteet ohjelmassa ovat:

Ammatillinen pätevyys

joukkoviestinnän Käyttöönotto

Tavoitteet ohjelmat ovat:

Käyttöönotto

Pääsyvaatimukset

julkishallinto KESTO Kurssin rakenne [-]

MRes in Business and Management Research Methods

University of Stirling
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Stirling

[+]

Maisterit Johtamistiedessa. [-]

Hallinta & Talous & Kirjanpito

Leuphana University of Luneburg
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 4 - 8 lukukautta October 2018 Saksa Lüneburg + 1 lisää

Rahoituksen ja kirjanpidon koulutusohjelmassa hankit liiketoimintaosaamisen monipuolisiin ja vaativiin johtamistoimintoihin. [+]

Rahoituksen ja kirjanpidon pääaineissa hankitaan liiketoimintaosaamista monipuolisiin ja vaativiin johtamistoimintoihin, ei pelkästään rahoitukseen ja kirjanpitoon, vaan myös konsulttiyrityksiin ja tilintarkastusyhteisöihin.

Tutkinto: Master of Science (M.Sc.) Hakuaika: 01.04.-01.6. Tyyppinen ohjelma: Temaattinen merkityksellinen Opiskelupaikkaa: 35 Aloituspäivä: 1 lokakuu Kesto: 4 lukukautta (120 CP mukaan op) Kieli: saksa ja Englanti Lukukausi osuus: 347,81 € (Winter Term 2016/2017) CONTENS JA KONCEPT

Korkeakoulututkinnon suorittaneet henkilökunnan jäsenet sekä rahoituksen ja kirjanpidon alalla toimivat arvostetut liitännäisohjaajat tarjoavat täydellisen yhdistelmän tutkimus- ja sovelluslähtöisyydelle. Sen lisäksi, että tarvittava ammatillinen pätevyys, olennaista johtamis- ja sosiaalisten taitojen luovutetaan, jotta opiskelijat saavat valmiudet johdon toimintaa. Painopiste tässä yhteydessä toimii pienryhmissä seminaari luonnetta.... [-]


European Master Kestävän Energian Järjestelmän Hallinta

European Master in Renewable Energy and European Master in Sustainable Energy System Management
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Alankomaat Groningen Espanja Zaragoza + 1 lisää

SESyM keskittyy monialaiset näkökohdat energiajärjestelmien. Se tarjoaa hallinta ja viestintätaidot sekä tarvittavia teknisiä tietoja puuttua haasteeseen energiajärjestelmään siirtyminen. [+]

Tavoitteet

Tavoitteena European Master kestävän energian System Management on antaa jatko-opiskelijoiden kanssa vaadittavat taidot työllisyyden kestävän energian alan. Opiskelija erikoistuneet liiketoimintamallin analyysi, mallinnus, projektin suunnittelu ja toteutus. Seurauksena ulkomaisen koskettavat kurssi vaatii, meidän opiskelijalla on kansainvälinen näkymät välttämätöntä alan HR tarpeisiin.

Jäsentää kurssin kolmeen osaan, opiskelijat ovat taatusti viettää aikaa vähintään kahdessa eri EU-maissa ja yhteyttä monenlaisia ​​eurooppalaisten laitosten ja osallistuvien yritysten kestävän energia-alan. Osallistuvat yliopistot ovat kaikki vakiintuneet koulutukseen ja koulutuksen alalla samoin kuin on tunnustettu kansainvälisesti työstään alalla kestävän energiajärjestelmän hallinta.... [-]


Maisteri Taloustieteen Ja Hallintaan 'taiteen Ja Kulttuuriperinnön (Roma) - Polku Italian

Il Sole 24 ORE Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Tavoitteena Master on kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy sovi suurempien yritysten ja taidelaitosten ja kulttuuriperinnön Italiassa ja ulkomailla, sekä konsulttiyritykset erikoistunut luomiseen taide- ja kulttuurihankkeisiin. [+]

Tavoitteena Master on kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy sovi suurempien yritysten ja taidelaitosten ja kulttuuriperinnön Italiassa ja ulkomailla, sekä konsulttiyritykset erikoistunut luomiseen taide- ja kulttuurihankkeisiin.

Master erityisesti avulla jäsenet voivat:

Täytä taso yliopistokoulutuksen kautta vuokrauskäytännöt ja asiantuntemusta; Parantaminen yksilön taitojen kautta jatkuva käyttö aktiivisen oppimisen välineitä, jotta voitaisiin edistää sisällyttämistä yhtiön; Varmista jatkuva suhde liike, nojalla osallistuminen todistajia suurten yritysten taidemarkkinoilla ja kulttuuriin. RAKENNE

Master, koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 10 kuukautta (6-4 luokkahuoneessa ja työharjoittelu) .PROGRAMMAIl luokkahuoneessa ohjelma on jaettu seuraaviin aiheisiin:... [-]


Master In Management - MIM

Saint Petersburg State University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Venäjä Pietari

SPbU Graduate School of Management on ensimmäinen kauppakorkeakoulu Venäjällä on sisällytettävä Kansainvälisen FT ranking. Tämä on ainoa koulu Venäjällä, joka tarjoaa arvostetun yhteisen tutkinnon CEMS ja kaksoistutkintoon vaihtoehdot johtavien yliopistojen kanssa. [+]

Yleiskatsaus

SPbU Graduate School of Management on ensimmäinen kauppakorkeakoulu Venäjällä on sisällytettävä Kansainvälisen FT ranking. Tämä on ainoa koulu Venäjällä, joka tarjoaa arvostetun yhteisen tutkinnon CEMS ja kaksoistutkintoon vaihtoehdot johtavien yliopistojen kanssa.

Tämä ohjelma tarjoaa pakollista lukukauden ulkomailla ylhäällä kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti. Maksamatta opetussuunnitelman ja maailmanluokan professoreita GSOM ja kaikkialta maailmasta ovat mukana osaksi oppimisprosessia. Ohjelma olettaa valita yleisen kappale tai jokin kolmesta pitoisuudesta:

International Business (IB), Tietotekniikasta ja Innovation Management (ITIM), Kansainvälinen Logistiikka ja toimitusketjun hallinta (IL & SCM). Ohjelma ääriviivat ... [-]

Master Muodin Viestinnän Hallintaa

Accademia del Lusso
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi February 2018 Italia Milano

Mestarin Course in Fashion Communication Management tavoitteena on kehittää ammatillista pystyy kattamaan roolit liittyvät viestintä yrityksiin tehdään vaateteollisuudesta hallita tuotemerkkejä tai ulkoistamisen virastot. Opiskelijat oppivat elintärkeitä Näiden yhtiöiden toimintaa, kuten laatimalla tiedotteita ja mainosmateriaalia, kehittää ja ylläpitää yhteyksiä lehdistön palveluja, ylläpitää pr ... [+]

Mestarin Course in Fashion Communication Management tavoitteena on kehittää ammatillista pystyy kattamaan roolit liittyvät viestintä yrityksiin tehdään vaateteollisuudesta hallita tuotemerkkejä tai ulkoistamisen virastot. Opiskelijat oppivat elintärkeitä Näiden yhtiöiden toimintaa, kuten laatimisen lehdistötiedotteet ja mainosmateriaalia, kehittää ja ylläpitää yhteyksiä lehdistön palveluja, ylläpitää PR, ja tapahtumien hallinta. Muu ammatillinen aukot tällä alalla mukana erikoistuneita viestinnän median, kuten lehtiä, online-portaalit ja televisio, ja jatkuva yhteydenpito perustuu erityisiä tapahtumia ja kuuluisuuksia. Kurssi opettaa oppilaita voi hallita jokaisessa vaiheessa viestintäsuunnitelma sekä hallita joukkue eri ammattilaisia, jotka ovat osa viestinnän pallon sisällä Fashion liiketoimintaa.... [-]


Master Hallintotieteisiin

Rezekne University of Applied Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Rēzekne

Tutkimukset edistää vaatiman osaamisen johtamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä pienten ja keskisuurten yritysten, erityisesti niiden kansainvälistä liiketoimintaa. Uudet strategista ajattelua, uusia liiketoimintakonsepteja, erinomainen verkottumista ja johtamistaidot ovat suuren kysynnän globaalissa liiketoimintaympäristössä. [+]

Tutkimukset edistää vaatiman osaamisen johtamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä pienten ja keskisuurten yritysten, erityisesti niiden kansainvälistä liiketoimintaa. Uudet strategista ajattelua, uusia liiketoimintakonsepteja, erinomainen verkottumista ja johtamistaidot ovat suuren kysynnän globaalissa liiketoimintaympäristössä. Koulutus edistää myös kansainvälisen verkottumisen ja tiiviissä yhteistyössä Rezeknen Special Economic Zone. Syventäviin ammattiopintoihin kuuluvat esimerkiksi strategisen markkinoinnin johtaminen sekä muutoksen johtaminen.

Vierailevat professorit kumppanin yliopistojen on mukana opettajina ja neuvonantajina ohjelmassa. Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Erasmus liikkuvuus opiskelua ja työharjoittelu. Opetuskielenä on Englanti. ... [-]