close

Suodattimet

Katso tulokset

Selaa maisterin tutkintoa Johtotason markkinointissa Osa-aikainen Maisterin tutkinto

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.Executive MS markkinoinnissa on kansainvälinen ohjelma, joka varustaa johtajia liiketoiminnan alan innovatiivisia työkaluja menestyä nyky, nopeatempoisessa maailmassa ja soveltaa opittua työkalut heti.Mai… Lue lisää

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Executive MS markkinoinnissa on kansainvälinen ohjelma, joka varustaa johtajia liiketoiminnan alan innovatiivisia työkaluja menestyä nyky, nopeatempoisessa maailmassa ja soveltaa opittua työkalut heti.

Maisteri Johtotason markkinointissa Osa-aikainen

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Rome Business School
Rooma, Italia +1 Lisää

Vahvista taitojasi ja kehitä perustaitoja kaikilla markkinoinnin ja myynnin aloilla. Valitse kansainvälinen mestari, jolla on bootcamps ulkomailla ja urapalvelut.

Vahvista taitojasi ja kehitä perustaitoja kaikilla markkinoinnin ja myynnin aloilla. Valitse kansainvälinen mestari, jolla on bootcamps ulkomailla ja urapalvelut. -
Maisteri
Osa-aikainen
Italialainen
Loka 2021
Kampus
Online