Filter
Afrikka

Selaa Etäopiskelu Maisteriohjelmat Julkishallintossa Afrikka 2019

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Julkinen hallinta on akateeminen tutkimuskohde sekä eräänlainen johto, johon liittyy läheisesti avustava kaupallisille tai riippumattomien järjestöjen ja yhteisöjen kautta erilaisia ​​tehtäviä tarkoituksena on lisätä tuottavuutta ja tehokkuutta.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Voiko mikään muu alue pärjäisi erilaisia ​​ja ulottuvuus Afrikassa? Kanssa imitable historia, maisemaan ja kulttuuriympäristöön maksut, tuskin alueilla tarjota ulkomailla opiskelua kohtaavat joka on haastavampaa tai tyydyttävämpää kannalta opiskeluun.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Julkishallintossa Afrikka 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Julkishallinto, Afrikka, Distance learning

Sijainti
Afrikka
Opiskelutyyppi
Tahti
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
University of Johannesburg

University of Johannesburg johtamiskoulutuksen ja johtamisen ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden etenemiseen johtajuutta kohtaan yhteisössä ja työpaikalla. ... [+]

Yleiskatsaus

University of Johannesburg johtamiskoulutuksen ja johtamisen ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden etenemiseen johtajuutta kohtaan yhteisössä ja työpaikalla.

Kehittää syvällistä tietämystä erikoisjohtajuuden osoittamiseksi. Hanki analyyttisiä ja johtamisosaamista päällikön tasolla edistyneiden tehtävien suorittamiseksi ammattialalla.

Arvioida erittäin monimutkaisia ​​ongelmia itsenäisesti, kirjoittaa korkeatasoisia tekstejä ja soveltaa tutkimusmenetelmiä ja -tekniikoita tieteellisten ratkaisujen tuottamiseksi.

Tämä ohjelma ei vaadi matkustusta eikä henkilökohtaisia ​​istuntoja, joten voit ansaita hyvityksiä omalla tahdillasi täyttäessäsi henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia velvoitteita. Suorita ohjelma vähintään kahdella vuodella.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Request Info
Englanti
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi