MASTERSTUDIES.FI

Tutustu 5 maisterin tutkintoa Julkishallintossa Etäopiskelu Maisterin tutkinto

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Julkinen hallinta on opintolinjan ja alueen käytäntö, jossa johtajat kaupallisille virastojen tai valtion yksiköt valvovat, suora tai muutoin valvoa day-to-day tehtäviä tai toimintoja. Tehtävät Julkisen johtaja usein lisää tehokkuutta ja määrittää, kuinka parhaiten käyttää rajallisia resursseja.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Maisteri Julkishallintossa Etäopiskelu

5 tulosta kohteessa Julkishallinto, Distance learning Filter

Master of Management / Public Administration

University of Phoenix Online
Online Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Phoenix

Master of Management-ohjelma on University of Phoenix hyödyntää ongelmalähtöistä oppimista, jossa opiskelijat voivat tarkentaa ongelmanratkaisutaitoja sekä niiden viestintään, luovuus, tieto-käyttö, ja kriittisen ajattelun taitoja.

Julkisen hallinnon maisteri

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Online Full-time Part-time 1 vuosi Lokakuu 2019 Espanja Madrid + 1 lisää

Julkisen ylemmän johdon maisterin tutkinnon tavoitteena on tarjota koulutusta julkisille johtajille (politiikka). Akateeminen sisältö edistää arvoja, tietoa ja taitoja, jotka mahdollistavat.

Julkisen hallinnon ja hallinnon maisteri

University of Johannesburg
Online 2 vuotta Request Info Etelä-Afrikka Johannesburg

University of Johannesburg johtamiskoulutuksen ja johtamisen ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden etenemiseen johtajuutta kohtaan yhteisössä ja työpaikalla.

Online-asioiden maisteri

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Online Full-time 9 viikkoa Elokuu 2019 Yhdysvallat Columbia

MU: n maisterin tutkinto julkisissa asioissa voi auttaa sinua edesauttamaan olemassa olevaa uraa julkisella tai julkisella julkishallinnolla. Jos uskot positiivisen yhteistyön julkisen, yksityisen ja voittoa tavoittelemattoman sektorin välillä on paras tapa palvella yhteiskuntaa, tämä voi olla sinulle määrin.

Master in Public Management (online) (PGM-v)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Online Full-time Part-time 2 vuotta Heinäkuu 2019 Meksiko Monterrey + 1 lisää

Ohjelma luotu tarkoituksena on edistää professionalization virkamiesten eri tasoilla Meksikossa ja muissa Latinalaisen Amerikan maissa.