MASTERSTUDIES.FI

Vertaile 7 maisterin tutkintoa Jumaluusoppissa Etäopiskelu Maisterin tutkinto

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Alalla jumaluus vaihtelee lahkon ja nimellisarvon. Kuitenkin sen tutkimus on yleensä sitoutunut edeltävien pyhiä ministeriön. Opiskelija oppii palvella uskollisia ja tarvitseville, miten tehdä jumalanpalveluksiin opinkappaleisiin ja teologia uskonsa, ja miten kommunikoida kirjoitusten.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Maisteri Jumaluusoppissa Etäopiskelu

7 tulosta kohteessa Jumaluusoppi, Distance learning Filter

Jumaluuden päällikkö (M.Div.)

Liberty University
Online Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Yhdysvallat Lynchburg

Liberty University 100-prosenttinen verkko jumaluuden päällikkö (MDiv) on suunniteltu auttamaan miehiä ja naisia valmistautumaan ammatilliseen kristilliseen palvelukseen paikallisissa kirkko- ja laskuvarjojärjestöissä. Meidän M.Div. verkossa tarjoaa perusteellisen ja monipuolisen tutkimuksen klassisilla aloilla, kuten kirkon historia, raamatullinen opiskelu ja teologia, ja tarjoaa samalla käytännön palvelutaidot. Riippumatta suunnitellustasi kentästä, jumaluuden online-mestarit tarjoavat Pathway valmistautumiseen kaikissa ministeriön tehtävissä, opetuslapsessa ja kristillisessä hallinnossa. M.Div. Verkko-ohjelmassa voit valita intohimoasi vastaavan opintoalueen, jotta voit keskittyä opintoihin tietylle opiskelualueellesi. Verkkomme jumaluuden päällikkömme varmistaa, että sinulla on välttämättömät arvot, tiedot ja taidot, joita tarvitaan palvelemaan Kristusta ja edistämään Hänen valtakuntansa.

Master of Divinity (raamattu näyttely)

Columbia International University Online
Online Full-time Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Columbia

M.Div. (Raamattu Exposition) tarjoaa kattavan valikoiman raamatullinen-teologisten tietoa ja käytännön taitoja ministeriön johdon kanssa erikoistaitoja ymmärtää, soveltaa, ja kommunikoida kirjoituksista tehokkaasti säännöllisesti paikallisessa kirkossa yhteydessä.

Jumaluuden päällikkö (Online)

Christian Leadership University
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Cheektowaga

Oletko tyytyväinen jumalallisuuden maisteriohjelmaan, jolla on vain ”kristillinen näkökulma”, vai onko sydämesi nälkää kyvystäsi kuulla Hänen äänensä puhua suoraan sydämellesi? Etsitkö radikaalisti erilaista Master of Divinity -ohjelmaa? Jos näin on, niin Christian Leadership University -oppilaitoksen jumalallisuustutkinto on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

Jumaluusmestari

Grand Canyon University
Kampus Online Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 lisää

Online-Master of Divinity (MDiv) tarjoaa perusta edistyneelle opiskelulle ja menestyksekkään uran kirkon johtajuudessa (ilta-luokat tarjotaan myös kampuksella).

Jumaluuden päällikkö (Online)

Clarks Summit University Online
Online Full-time Part-time 4 - 6 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Scranton USA Online + 2 lisää

Baptist Bible Seminaryin 94-luotto, online Master of Divinity -ohjelma on ammattitaitoinen ministeriö, joka valmistaa miehiä ja naisia ​​kristilliselle johtajuudelle biblikallisesti rikas ja teologisesti kestävä koulutus.

Jumaluuden päällikkö (M.Div.)

NationsUniversity
Online Full-time 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat New Orleans

Jumaluuden päällikkö on ammatillinen tutkinto, joka on tarkoitettu kouluttamaan kristittyjä johtajia, jotka ovat taipuvaisia soveltamaan kristillistä elämää ja palvelemista.

Jumaluusmestari

University of Northwestern St. Paul
Kampus Online Full-time Part-time 42 - 46 kuukautta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Saint Paul + 2 lisää

Liity intohimoisiin Raamatun opettajiin kattavaan, jatkotutkinto-ohjelmaan, joka yhdistää raamatullisen evankelisen teologian ja kristillisen palvelun. Jumaluuden päällikkö-ohjelma täyttää pastorin tai kapteenin virkaan asetusta koskevat vaatimukset, ja se valmistaa sinut jatko-opintoihin sekä kirkon tai parachurchin ministeriöön.