Maisteriohjelmat Kansainvälinen johtaminenssa

Täältä löydät 48 Maisteriohjelmaa Kansainvälinen johtaminenssa

Kansainvälinen johtaminen

Kansainvälisen johdon korkeakoulututkinnon suorittavat opiskelijat pyrkivät lisäämään liiketoimintaopintojaan tai laajentamaan tietämystään. Jotkut ohjelmat mahdollistavat muiden alojen kandidaatin tutkintoihin liittyvien henkilöiden vaihtamisen uran tai etenemisen nykyisissä tehtävissä.

 

Mikä on kansainvälisen johtamisen maisteri? Tämä jännittävä koulutusala varustaa tutkinnon parantaakseen uransa useilla aloilla. Tämän ohjelman kautta tarjotut liiketoiminnan lisäkurssit hyväksyvät lähestymistavan globaalit tulevaisuudennäkymät ja niihin liittyy muiden maiden hallituksille ja taloustieteille suunnattuja tutkimuksia. Opiskelija oppii toimimaan tuntemattomissa ympäristöissä ja sopeutumaan monikulttuurisiin tilanteisiin. Vieraiden kielten taidot ovat usein osa opetussuunnitelmaa. Monissa tapauksissa ulkomaisten opintojen on lisättävä arvostusta ja herkkyyttä muille yhteiskunnille.

 

Edut tämän tavoitteen saavuttamiseksi ovat kulttuuritietoisuuden kehittäminen, joka laajentaa opiskelijan ammatillista ja henkilökohtaista elämää. Eri perinteiden ja käytäntöjen ymmärtäminen voi johtaa kasvuun sopeutumiskyvyn ja uusien ideoiden ansiosta.

 

Kustannukset vaihtelevat sijainnin ja laitoksen mukaan. Lisäkursseja voidaan vaatia hakijoille, joilla on kandidaatin tutkinnot etuyhteydettömissä kentissä. Opiskelijoiden tulee tutkia vaihtoehtojaan ja valita mahdollisuus, joka sopii parhaiten tavoitteisiin ja talouteen.

 

Kansainvälisen johdon maisteriohjelmat ovat valmiit johtamaan ympäristöissä, joissa globaalit kysymykset ovat kriittisiä päätöksentekoprosessissa. Urakehitysmahdollisuudet ovat runsaat ja monipuoliset. Yritykset, joilla on maailman laajuinen toiminta, tarvitsevat ammattilaisia, jotka voivat sopeutua erilaisiin paikkoihin ja aloittaa yrityskäytäntöjä, jotka kattavat monien kulttuurien vaatimukset. Olipa yrityksellä toimipaikka muissa maissa tai markkinoi tuotteitaan vain ulkomailla, kansainvälisiä johtajia etsitään heidän hankkimastaan ​​erikoistuneesta tietämyksestä ja taidoista. Nykyiset elintarvike-, matkailu-, vähittäiskaupan ja muiden alojen johtajat voivat toteuttaa uusia mahdollisuuksia ulkomaisille matkustamista varten tapaamisessa toisessa maassa.

 

Mestari kansainvälisessä johtamisessa avaa oven urakehitykselle maailmanlaajuisesti. Tutki vaihtoehtojasi etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

 

 

Näytä lisää

Maisteriohjelma strategiassa ja kansainvälisessä johtamisessa

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2019 Sveitsi St. Gallen

Strategian ja kansainvälisen hallinnon maisteriohjelman (SIM) tehtävänä on tarjota opiskelijoille yleistä johtamistaitoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneelle uralle kunnioitetuiksi ja vastuullisiksi johtajiksi. SIM tarjoaa integraattisen ja monitieteisen lähestymistavan, koska vain tällainen lähestymistapa kykenee välittämään kykynsä selviytymään aikamme monimutkaisista hallinnollisista haasteista. [+]

Maisterit Kansainvälinen johtaminenssa. Strategian ja kansainvälisen hallinnon maisteriohjelman (SIM) tehtävänä on tarjota opiskelijoille yleistä johtamistaitoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneelle uralle kunnioitetuiksi ja vastuullisiksi johtajiksi. SIM tarjoaa integraattisen ja monitieteisen lähestymistavan, koska vain tällainen lähestymistapa kykenee välittämään kykynsä selviytymään aikamme monimutkaisista hallinnollisista haasteista.Tämä lähestymistapa sai Sim ensimmäisen sijan Financial Times Global Masters Management Ranking 2011-2017!opetussuunnitelmaSIM-opetussuunnitelma yhdistää taiteen maisterin tutkimuksen perustuvan ja akateemisen kurinalaisuuden vuorovaikutteiseen luonteeseen ja käytännönläheiseen lähestymistapaan, joka on johtavissa MBA-ohjelmissa. Opiskelijoita tarjotaan siten kahdesta oppimisympäristöstä parhaiten.Kehittyneet hallintokurssitPakolliset kurssit edistävät opiskelijoiden tietämystä johtamisen toiminnallisista alueista. Opiskelija tutkii kehittyneitä teorioita ja käsitteitä, tutkii johtamiskäytäntöjä ja harjoittaa tieteellistä keskustelua.Core valinnainenOpintojaksot koostuvat Advanced Management Kurssit, Integratives ja SIM käytännössä:SIM-integraatiotSIM Integratives keskittyy laajalle levinnyttä ja ajankohtaista mielenkiintoa hallintaan. Monitieteellisiä näkökulmia tarvitaan, jotta nämä aiheet voidaan ottaa mukaan ja tutkia tapoja selviytyä menestyksekkäästi aikamme suurimmista hallinnointihaasteista.SIM käytännössäSIM-opiskelijoiden on käynnistettävä ja täytettävä kansainvälinen harjoittelu,nimeltään SIM International Project (SIMIP). SIM-IP: n tavoitteena on, että opiskelijat voivat osallistua haastavaan ja käytännönläheiseen työskentelyyn luokkahuoneen ulkopuolella, mutta silti paikallisesti heidän opintoihinsa.SIMagination Challenge vaatii opiskelijoita aloittamaan kansainvälisen sosiaalisen aloitteentekijän, jonka tavoitteena on luoda heille rikastuttavia ja merkityksellisiä oppimiskokemuksia.YrityskumppanuudetSIM-ohjelmalla on läheiset siteet johtaviin kansainvälisiin yrityksiin, jotka toimivat SIM-ohjelmassa yritysten sponsoreina. Tämä yhteistyö sisältää vuorovaikutteisia työpajoja, luentoja, kutsuja vierailla sivustoillaan sekä houkuttelevia kansainvälisiä harjoittelujaksoja.Kansainväliset vaihto-ohjelmatAvainkumppanuudet kahdella arvostetulla MBA-ohjelmalla tarjoavat SIM-opiskelijoille mahdollisuuden saada kaksinkertainen tutkinto joko INCAE Business Schoolissa Costa Ricassa tai Nanyang Business Schoolissa Singaporessa. Kahden vuoden aikana opiskelijat ansaitsevat sekä SIM- HSG maisterin tutkinto että arvostetun MBA-tutkinnon.www.nanyangmba.ntu.edu.sgwww.incae.eduNäiden valitsemien MBA-kaksoistutkintojen lisäksi SIM-kortilla yliopisto tarjoaa mahdollisuuksia vaihtaa lukukausia ja kaksoistutkintoja. Vaihtokurssi vaihdetaan CEMS-kumppaniyliopistossa opiskelijoilla... [-]

CEMS / Master kansainvälisessä johtamisessa

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Tšekki Prague

Kansainvälinen johtamisohjelma, johon sisältyy sulautettu CEMS MIM -ohjelma, tarjoaa parhaan johtamiskoulutuksen opiskelijoille, joilla on erinomainen akateeminen kokemus ja mahdollisuudet siirtyä johtavaan kansainväliseen johtoryhmään. [+]

Master of International Management (englanti)

Täydelliset ja ajan tasalla olevat tiedot ohjelmasta löytyvät Master International Management / CEMS-verkkosivuilta .

Kansainvälisen hallinnon maisteriohjelma on EQUIS-kauppatieteellisen tiedekunnan liikkeenjohdon ohjelma; Tämä ohjelma on täysin opetettu englanniksi, sen toteutus toteutetaan CEMS MIM -ohjelman (International Management Programme) yhteydessä. Osana tätä kurinalaisuutta on yksi puolivuotiskoulutus, joka toteutetaan CEMS-kumppanuusyliopistossa ulkomailla ja harjoittelulla ulkomailla.

Kansainvälinen johtamisohjelma, johon sisältyy sulautettu CEMS MIM -ohjelma, tarjoaa parhaan johtamiskoulutuksen opiskelijoille, joilla on erinomainen akateeminen kokemus ja mahdollisuudet siirtyä johtavaan kansainväliseen johtoryhmään. Tämän maisteriohjelman onnistunut suorittaminen mahdollistaa tutkinnon suorittaneille ainutlaatuisen altistumisen liike-elämälle samalla, kun kehittyy hyviä ihmissuhdetaitoja ja johtamistaitoja, mikä parantaa merkittävästi heidän mahdollisuuksiaan kansainvälisen liiketoiminnan ja siihen liittyvien markkinoiden alalla. Ohjelma on yhtä hyvä kuin sen osanottajat. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää valita oikeat opiskelijat, jotka takaavat ohjelman menestymisen pitkällä aikavälillä. On yhtä tärkeää myöntää vain ne hakijat, jotka tarjoavat suurimman mahdollisuuden menestyä loppuun. Siksi valintajury on vastuussa opiskelijoiden valinnasta:... [-]


Master in International Management

Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Venäjä Moscow

IBS Master in International Management on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on kandidaatin tutkinto, hallitsee Englanti kielellä ja pyrkivä menestyksekkään uran kansainvälisessä liiketoiminnassa. [+]

SÄHKÖISEN TÄSTÄ Tietoja ohjelmasta

IBS Master in International Management on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on kandidaatin tutkinto, hallitsee Englanti kielellä ja pyrkivä menestyksekkään uran kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Mukaan sijoitusta Eduniversal Master in International Management-ohjelma IBS RANEPA oli yksi TOP-6 maisteriohjelmaa kansainväliseen hallintaan Itä-Euroopassa vuonna 2013, 2014 ja 2015.

Muoto toimituksen avulla opiskelijat voivat yhdistää osa-aikatyön ja tutkimus.

ohjelman ominaisuudet Ohjelma toimitetaan Englanti kielellä; Tiedekunta: opetusta toimitetaan joukko kokeneita venäläisten ja ulkomaisten vierailevien professoreiden sekä yrittäjät ja liikemiehet. Harjoittelupaikkoja sisällä Kolsultitointihanke on tärkeä osa ohjelmaa; Hankekeskeinen lähestymistapa opetukseen. Opintojen aikana meidän isäntä opiskelijat suorittavat kolme ryhmäprojekteja - strategisen markkinoinnin, konsultoinnissa ja valitulla alueella erikoistuminen sekä kehittämään oppimäärän opettajan kurssin strategista johtamista valitun teollisuudessa; Erityinen korostuvat opiskelijan kykyä työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, ja ottaa huomioon kulttuurierot; Opiskelu monikulttuurisessa ympäristössä (kansainväliset opiskelijat muodostavat 20% ylioppilaskunnassa, 30% opetus toimitetaan kansainvälisten tiedekunta); Mahdollisuuden harjoittaa kahden asteen rata ja myönnetään lisäksi Venäjän hallituksen akkreditoitu ylempään korkeakoulututkintoon, mestari määrin kumppanin yliopiston IBS Euroopassa tai USA: ssa; 16 kumppani yliopistojen opiskelijavaihto-ohjelmia; Yrittäjyys taitojen ja osaamisen sekä mahdollisuus saada rahoitusta varten käynnistysprojekti; Opiskelijat Master in International Management on pääsy IBS alumni tietokantaan. Erikoisalojen International Finance International Entrepreneurship Vaihtoehtoiset Marketing kaksoistutkinto Miksi valita Master in International Management IBS? Rankattu-6 parasta maisteriohjelmaa Itä-Euroopan IBS RANEPA on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu liike-koulu IBS on jäsenenä suurten kansainvälisten järjestöjen alalla yrittäjäkoulutuksen IBS on johtava ja suurin rakenteellinen yksikkö RANEPA IBS on yläosassa kansallisten ja kansainvälisten arvosanat sijoitusta kaavioita IBS on yksi johtavista venäläisen liike-koulujen "valmistuneiden tulojen nousua" rankingissa Tutkinnot ... [-]

Päällikkö liiketoiminta-strategiassa ja kansainvälisessä johtamisessa

ISTAO Istituto Adriano Olivetti
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta October 2019 Italia Ancona

Liiketoiminta-strategiassa ja kansainvälisessä johtamisessa päällikkö tarjoaa teknisen ja johtamiskoulutuksen, joka soveltuu käsittelemään meneillään olevia muutoksia, jotka keskittyvät innovoinnin, kansainvälistymisen ja eettisen ja kestävän johtamisen ajureihin. [+]

Master in Business Strategia ja kansainvälinen johtaminen

.

Tässä skenaariossa ihmiset ovat strategisia varoja vain, jos he pystyvät kehittämään ja todistamaan analyyttiset valmiutensa, reagointikykyään, aktiivisuuttaan, joustavaa sopeutumistaan ​​sekä luovuutensa, audacitynsä, yrittäjyytensä ja intohimonsa.

Työkieli

Englanti / Italia

2 Yrityksen laboratoriot:

Erityisesti osallistujat oppivat työskentelemään projekteissa ja tavoitteissa, määrittämään ja toteuttamaan työsuunnitelman, suunnittelemaan ja hallitsemaan projektin alushousut, saavuttamaan ajoissa tavoitteet, kehittämään ongelmanratkaisutaitoja, ennakoimaan ongelmia ja hallitsemaan muutoksia ja monimutkaisuutta.... [-]


Master in johdon grand Ecole ohjelman

Groupe ESC Clermont
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 4 vuotta October 2019 Ranska Clermont-Ferrand

Master in Management Program (100% opetetaan Englanti) on 2-vuoden Master ohjelma, joka pidetään yhtenä parhaista liiketoimintaan liittyviä ohjelmia sekä Ranskassa ja Euroopassa Financial Times ranking. Ohjelma valmentaa oppilaat korkein johtotehtävissä yritysmaailmassa. Opiskelijat joutuvat tiukkaan liiketoiminnan ja johdon koulutusta, jonka avulla he voivat saada tietoja ja taitoja välttämätöntä olla täysin toimintavalmis loppuun ohjelman. Koko ohjelman opiskelijat saavat eri kansainvälisiä kokemuksia läpi viettää lukukauden ulkomailla, saadaan kahden asteen ja tekee Executive harjoittelupaikkoja. [+]

Master in Management-ohjelma (100% opetetaan Englanti) on 2-vuoden Master ohjelma, joka on myöntänyt Financial Times ranking yhtenä parhaista liiketoimintalähtöistä Master-ohjelmat sekä Ranskassa ja Euroopassa. Ohjelma on suunniteltu yhteistyössä kumppaniyritysten varmistaa, että valmistuneet on tarvittavat taidot ja kokemus on täysin toimintakykyinen heti, kun ne alkavat uransa. Jatko-ohjelma tarjoaa opiskelijoille ammattimaista koulutusta, erilaisia ​​kahden asteen ja vaihtomahdollisuuksien, Executive harjoittelupaikkoja ja kansainvälisessä ympäristössä. Valmistuneet pystyvät rakentaa vahvan liiketoiminnan tuntemus, kansainvälinen ajattelutapa ja ainutlaatuinen lignuistic skils. Kun ohjelman päätyttyä, valmistuneet ovat valmiita ottamaan korkeimmalla johtotehtävissä pk-yrityksissä ja monikansalliset yritykset.... [-]


Kansainvälisen johtamisen maisteri

LUISS Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta October 2019 Italia Rome

Ainutlaatuinen harjoitusohjelma nuorille tutkinnon suorittaneille, jotka ovat motivoituneita maailmanlaajuisista johtajista. t yhdistää teorian ja käytännön, siltoja akateemista ja teollisuutta sekä integroi kovaa ja pehmeää osaamista. [+]

Kansainvälisen hallinnon maisteriohjelma (MIM) on ainutlaatuinen ohjelma nuorille tutkinnon suorittaneille, jotka ovat motivoituneita maailmanlaajuisista johtajista. Se yhdistää teorian ja käytännön, siltoja akateemista ja teollisuutta sekä integroi kovaa ja pehmeää osaamista. MIM-ohjelma yhdistää perinteisiä kursseja Learning Labsin kanssa edistämään kriittistä ajattelua ja kannustamaan opiskelijoita ajattelemaan järjestelmällisesti kulttuurisia ja älyllisesti vaativia tehtäviä.

TAVOITTEET

Tämä ohjelma paljastaa opiskelijat huippuopettajille ja maustetuille johtajille kehittääkseen liiketoimintaosaamista, joka vaaditaan toimimaan kansainvälisissä yhteyksissä. LUISS Business School MIM -ohjelma rakentuu sinun intohimoosi huippuosaamista varten ja vie sinut pois mukavuusvyöhykkeestänne. Opit johtamiskäsitteet ja -kehykset ja soveltavat niitä reaalimaailman tilanteisiin. Ihanteelliset ehdokkaat ovat dynaamisia ja avoimia, innostuneita kansainvälisistä haasteista ja valmiita työskentelemään monikulttuurisella ja monimuotoisella kohortilla.... [-]


KANSAINVÄLINEN HALLINTO - MASTER

WSB University in Opole
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta October 2019 Puola Nowopole + 1 lisää

Viimeiset 2 vuotta ja johtavat palkinnon Master. Toisen asteen koulutusohjelmamme ansiosta voit kehittää taitojasi ja osaamista edelleen. Monet opiskelijoistamme jatkavat toisen syklin ohjelmia alalla, joka ei ole suoraan liittynyt heidän aiempaan koulutukseensa. Näin he voivat merkittävästi laajentaa ammattitaitoaan. [+]

Toissijainen tutkinto (Master's) -ohjelmat

Viimeiset 2 vuotta ja johtavat palkinnon Master. Toisen asteen koulutusohjelmamme ansiosta voit kehittää taitojasi ja osaamista edelleen. Monet opiskelijoistamme jatkavat toisen syklin ohjelmia alalla, joka ei ole suoraan liittynyt heidän aiempaan koulutukseensa. Näin he voivat merkittävästi laajentaa ammattitaitoaan.

Mikä on kansainvälisen johtamisen tutkimukset?päätoimiset ja osa-aikaiset jatko-opinnot johtotehtävissäsinulla on mahdollisuus yhdistää tutkimukset ammatilliseen työhönohjelma on täysin englanninkielinen, mikä parantaa osaamista ja taitoja kansainvälisen johtamisen alallaTavoitteet ja edutlaajentaa opiskelijoiden strategisen johtamisen ja johtamisen kirjanpitoamahdollisuus oppia vieraita kieliä modernilla tavalla Rosetta Stone -alustakansainvälisten liiketoimintaosaamisen kehittäminenMiksi WSB University in Opole ?online-opiskelijapalveluinteraktiivisia opetusmuotojapieniä ryhmiäe-oppimistukiuran neuvontayksilöllinen lähestymistapa ja suora yhteys parhaisiin asiantuntijoihinkoulutuksia ja työpajoja, joiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita opiskelemaan työmarkkinoillaECTS (European Credit Transfer System), joka mahdollistaa osallistumisen kansainväliseen opiskelijavaihtoon vapaastitietokannat, kuten: EBSCO, Springer, Elsevier, Web of ScienceTuki ja valvonta... [-]

Mestarit kansainvälisessä johtamisessa

Vlerick Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Belgia Brussels

Haluatko kilpailla kansainvälisellä tasolla? Meidän maisterit kansainvälisessä johtamisessa [+]

Erittäin analyyttisen lähestymistavan ja kansainvälisen liiketoiminnan perusteellisen tuntemuksen yhdistäminen, tämä erittäin valikoiva ja vaativa ohjelma on täydellinen valmistautuminen uran strategiseen konsultointiin tai korkean tason johtamiseen. Haluatko kilpailla kansainvälisellä tasolla? Meidän maisterit kansainvälisessä johtamisessa

Ohjelman sisältö

Aloitat törmäyskurssilla kaikissa johtamisen olennaisissa olosuhteissa ennen siirtymistä ydinaiheisiin aiheisiin. Näin varmistetaan, että kaikilla on opiskelun taustasta riippumatta peruskäsitteet. Kaikissa eri moduuleissa on lukuisia toiminta-oppimisen haasteita ja henkilökohtaisia ​​kehitysharjoituksia.... [-]


WSB Wroclaw - maisterin tutkinto kansainvälisessä johtamisessa

WSB Wroclaw
Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta October 2019 Puola Wrocław

Ohjelman tavoitteena on laajentaa opiskelijoiden tietämystä strategisesta johtamisesta ja johtamisen kirjanpidosta. [+]

WSB YLIOPISTO IN WROCŁAWOpettanut englanniksiOsa-aikainenOHJELMAN KUVAUS

Mitä ovat kansainväliset johtamistutkimukset?

osa-aikaiset jatko-opinnot johtotehtävissävain viikonloppuisin (lauantai-sunnuntai) - sinulla on mahdollisuus yhdistää opinnot ammatilliseen työhönohjelma on täysin englanninkielinen, mikä parantaa osaamista ja taitoja kansainvälisen johtamisen alallaTavoitteet ja edut:laajentaa opiskelijoiden strategisen johtamisen ja johtamisen kirjanpitoamahdollisuus oppia vieraita kieliä modernilla tavalla Rosetta Stone -alustakansainvälisten liiketoimintaosaamisen kehittäminenMiksi WSB-yliopisto Wrocławissa?online-opiskelijapalveluinteraktiivisia opetusmuotojapieniä ryhmiäe-oppimistukiuran neuvontayksilöllinen lähestymistapa ja suora yhteys parhaisiin asiantuntijoihinsateet ja työpajat, joiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita opiskelemaan työmarkkinoillaECTS (European Credit Transfer System), joka mahdollistaa osallistumisen kansainväliseen opiskelijavaihtoon vapaastitietokantoja, kuten EBSCO, Springer, Elsevier, Web of ScienceTuki ja valvonta... [-]

Kansainvälisen johtamisen maisteri

University of Information Technology and Management
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2019 Puola Rzeszow

Yleisen taloudellisen tiedon lisäksi opiskelija oppii johtamisen eri osa-alueet kansainvälisen liiketoiminnan yhteydessä. Kehitetään luovaan lähestymistapaan liiketoiminnan ongelmanratkaisuun. [+]

Kansainvälisen johtamisen maisteri

Helmikuun saanti tapahtuu 10.11.2018 - 15.2.2019 Yleisen taloudellisen tiedon lisäksi opiskelija oppii johtamisen eri osa-alueet kansainvälisen liiketoiminnan yhteydessä. Kehitetään luovaan lähestymistapaan liiketoiminnan ongelmanratkaisuun. Muita näkökohtia ovat yritys ja sen talousympäristö, yrityksen potentiaalin hallinta, yrityksen suorituskyvyn analysointi ja arviointi sekä lyhyen ja pitkän aikavälin strategiset päätöksentekoprosessit. Käytännönläheinen lähestymistapa opetukseen heijastuu harjoitteluun suuntautuneisiin kursseihin: Makrotalous kuvastaa perusperiaatteita yhdistettynä todellisiin tapaustutkimuksiin liittyvään kokemukseen. Operatiivisten tutkimusten sovelluksia käsitellään todellisen markkinoiden dilemmin yhteydessä rahoituksen, markkinoinnin ja toiminnan alalla hallinnointi, Tilastokurssi tarjoaa tasapainon tilastollisen teorian ja soveltamisen välillä, ennuste ja simulointi käsitellään sovelluksen yhteydessä valmistus-, vähittäismyynti- ja palvelualoilla. Matemaattinen taloustiede korostaa numeeristen indikaattoreiden huomattavaa tulkintaa taloudellisessa kontekstissa, Johdantokurssi Tietojenkäsittelytieteellinen kurssi järjestetään "see-hear-touch" lähestymistavan mukaisesti; luennoihin liittyy atk-laboratorioiden työpajoja.... [-]


Kansainvälinen maisteriohjelma johtajille

LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB
Opetus kampuksella Osa-aikainen 18 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Lancashire Japani Yokohama + 2 lisää

IMPM on johtava maisteriohjelmiin johtava kansainvälinen ohjelma. Ydinohjelmaan kuuluu viisi 10 päivää kestävää moduulia, jotka tapahtuvat yli 18 kuukauden ajan, järjestäytyneiden johtoryhmien organisoimana. [+]

IMPM on johtava maisteriohjelmiin johtava kansainvälinen ohjelma. Ydinohjelmaan kuuluu viisi 10 päivää kestävää moduulia, jotka tapahtuvat yli 18 kuukauden ajan, järjestäytyneiden johtoryhmien organisoimana.

Näiden moduulien mukana on kaikenlaisia ​​kiehtovaa toimintaa, luokassa ja ulkona: Co-valmennus, ystävällinen konsultointi, omat taulukot, johdonvaihto ja impakti joukkueet. Viiden moduulin osallistuminen ja paperit ja johtoryhmän täyttäminen tyydyttävästi johtavat IMPM sertifikaatin myöntämiseen.

Ne, jotka haluavat saada Master of Management-tutkintoa McGill Universitystä tai MSc International Master of Management IMPM Lancasterin yliopistosta IMPM sertifikaatin lisäksi, antavat lopullisen asiakirjan, jonka avulla he voivat tutkia syvemmälle heille tärkeän kysymyksen. IMPM "src =" // www.masterstudies.com/element_db/13/13038_impm_program_overview.jpg "alt =" impm "/>... [-]


Kansainvälisen hallinnon maisteriohjelma (CEMS MIM)

Koc University - Istanbul Turkey
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 12 kuukautta September 2019 Turkki Istanbul

CEMS-maisterin kansainvälisen hallinnan ohjelma (CEMS MIM) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan uraa monikansallisissa yrityksissä. CEMS on esikokemus, joka myöntää uusille tutkinnon suorittaneille ja ehdokkaille, joilla on alle 2 vuoden työkokemus. Opiskelijoiden odotetaan viettävän yhden lukukauden ulkomailla, jota seuraa kansainvälinen harjoittelu. [+]

Kansainvälisen hallinnon maisteriohjelma (CEMS MIM)

Vuonna 1988 perustettu CEMS MIM on maailman ainoa maailmanlaajuisesti johtava maisteriohjelma (FT 2005-2012), johon kuuluu:

29 jäsenkoulua;Yli 71 monikansallista yrityskumppania;4 työmarkkinaosapuolet (valtioista riippumattomat järjestöt);95% CEMS-opiskelijoista työskenteli alle 3 kuukautta valmistumisen jälkeen (luokka 2010/11);1000 opiskelijaa 65 kansallisuudesta (2012/13);7000 alumnia 78 kansallisuudesta, jotka työskentelevät 75 maassa.

Koçin yliopisto on CEMS Alliance Master of International Management (MIM) -ohjelman turkkilainen kansallinen päätoimisto, joka tuo huipputason korkeakoulut, johtavat monikansalliset yhtiöt ja erinomaiset opiskelijat yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien globaalien yritysjohtajien kouluttamiseksi.... [-]


Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen

WSB University in Gdansk
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2019 Puola Gdańsk

Tämän erikoistumisen suorittaneet englannin kielen opiskelijat hankkivat kansainväliseen ulottuvuuteen liittyviä yrityksiä koskevia tietoja ja taitoja. Tämä erikoistuminen valmistaa opiskelijoita kansainvälisille yrityksille, yrityksille, jotka tekevät yhteistyötä ja kilpailevat kansainvälisillä markkinoilla tai ulkomailla tekemiä toimistoja. Englanninkieliset erikoistumistutkimukset helpottavat kansainvälisten yritysten päivittäisessä työssä käyttämää ammatillista sanastoa. [+]

Tämän erikoistumisen suorittaneet englannin kielen opiskelijat hankkivat kansainväliseen ulottuvuuteen liittyviä yrityksiä koskevia tietoja ja taitoja. Tämä erikoistuminen valmistaa opiskelijoita kansainvälisille yrityksille, yrityksille, jotka tekevät yhteistyötä ja kilpailevat kansainvälisillä markkinoilla tai ulkomailla tekemiä toimistoja.

Englanninkieliset erikoistumistutkimukset helpottavat kansainvälisten yritysten päivittäisessä työssä käyttämää ammatillista sanastoa.

Sinun tietosi ja taidot sisältävät:

käyttäen Business Englishneuvotteluja englanniksitehokkaan toiminnan kansainvälisessä talouskäytännössätietoa kulttuurien välisistä eroista viestinnän ja liiketoiminnan etiketin suhteenstrategian kehittäminen yritykselle kansainvälisillä markkinoillakauppasuhteiden ylläpitäminen ja toimitusketjun hallinta kansainvälisessä liiketoiminnassakehittää ja toteuttaa markkinointiohjelma kansainvälisesti toteutetulle toiminnallesuorittavat ulkomaankauppaa. [-]

Maisterin kansainvälisissä hallinta

Catholic University of Lille – Faculty of Management, Economics & Science
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Ranska Lille + 1 lisää

Meidän Master-kurssi sävähdyttävän sydämessä kansainvälisen kaupan selittää ihmisille, jotka kokevat sen päivittäin. Tulet saamaan kattava strateginen näkemys globaalin maailman ja saamme tietoisuutta siitä, miten toimet voivat vaikuttaa tasapainoista kehitystä planeettamme. [+]

Yhteydessä kasvava globalisaatio, yritykset etsivät työntekijöitä, jotka voivat tehdä enemmän kuin yksi työpaikka ja on kansainvälinen näkymät. Tavoitteenamme on valmistaa teitä auttamaan yrityksiä niiden kansainvälisen kehityksen kanssa vankkoja kulttuurierot sekä niiden merkitys myynti-, osto-, kuljetus ja rahoitus. Kansallinen tutkintotodistus Master-kurssi imee sinut kansainvälisen kaupan ytimeen, kuten ihmisten, jotka kokevat sen päivittäin. Tulet saamaan kattava strateginen näkemys globaalin maailman ja saamme tietoisuutta siitä, miten toimet voivat vaikuttaa tasapainoista kehitystä planeettamme. Komento vieraiden kielten ja kulttuurisen herkkyyden osoittautuu huomattavan ammattilainen varat.... [-]


International Master in Management

EADA Business School Barcelona
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Espanja Barcelona

Perfil del Curso International Master in Management: Ikä: 24 vuotta vanha Idioma: Englanti Experiencia profesional: työkokemus tervetullut, mutta ei vaadita; max. 4 vuotta Formación minimit: Korkeakoulututkinto Dedicación: kokoaikainen [+]

International Master in Management

Ikä: 24 vuotta vanha Idioma: Englanti Experiencia Profesional: työkokemus tervetullut, mutta ei vaadita; max. 4 vuotta Formación minimit: korkeakoulututkinto Dedicación: kokoaikainen

Diploma: Opiskelijat, jotka läpäistyään ohjelma saa kaksi tutkintotodistukset:

EADA Diploma: International Master in Management

Virallinen yliopiston Master. Niille opiskelijoille hallussaan virallisen yliopistotutkinto, tai vastaava virallinen tutkintotodistus, joka mahdollistaa pääsyn jatko-opintoja maassa teidän yliopisto-opintoja, myönnetään virallinen University Master in Business Management by Universitat de VIC, yliopistomme kumppani .... [-]