Filter
Maisterin tutkinnot
Pohjois-Amerikka Opiskelutyyppi: Distance learning Tahti: Kaikki

Löydä Etäopiskelu Maisteriohjelmat Kansainvälinen koulutusssa Pohjois-Amerikka 2020

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Jotkin kansainväliset kursseja ja ohjelmat voivat tarjota erilaisia ​​erikoisalojen, jonka avulla opiskelijat voivat keskittyä heidän intohimonsa kentällä. Osallistujat voivat valita erikoistua opetussuunnitelmien kehittäminen, yhteisö koulutus, politiikka ja kulttuurienvälisen viestinnän.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti "valtioiden ". Se myös kerää yli 310 miljoonaa ihmistä, joka on maailman 's kolmanneksi eniten. Se sisältää tiheästi asuttuja kaupunkeja, joissa rönsyilevän lähiöissä, ja laaja, asumaton ja luonnollisesti kauniita alueita samanaikaisesti.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Kansainvälinen koulutusssa Pohjois-Amerikka 2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Kansainvälinen koulutus, Pohjois-Amerikka, Distance learning

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Kahden vuoden kurssi (mukaan lukien tutkielma) kansainvälisten kasvattajille. Sisältää peruskursseja tutkimusmenetelmiä sekä erikoiskursseja kuten e-oppiminen, kulttuurie ... [+]

Kuvaus

Tämä ohjelma on kansainvälisen kasvattajat, jotka haluavat ymmärtää keskeisiä kysymyksiä kansainväliseen koulutukseen. Koska kurssit ovat kokonaan verkossa, aikuiset työskentelevät missään maassa voi ilmoittautua. On vahva kulttuurien elementin kaikki kurssit. Valmistuneet saavuttaa työllisyyttä sekä valtiollisten ja kansalaisjärjestöjen aloilla.

Kaikki opettajat ovat jatkotutkintoja kannalta merkittävistä asioista ja vuoden kansainvälinen oppimiskokemus opettajina, suunnittelijat, ja ylläpitäjät. Online-tutkimus kirjasto annetaan opiskelijoille.

Keskeinen osa kursseista on verkossa "keskustelufoorumin", jossa opiskelijat eri maista ja taustoista keskustella kiireellisiä asioita koulutuksessa tänään. Lisäksi ydin kursseja ja erikoiskursseja, valmistuneet toteuttaa tutkimushanke johtaa opinnäytetyön.... [-]

Filippiinit Manilla Yhdysvallat USA Online
Marraskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Northern Arizona University

Meidän koulutusohjelmassa valmistelee ehdokkaita uraa on Englanti toisena kielenä (ESL) luokanopettajalla, ESL resurssi opettaja tai opettaja tehtävänä on tarjota ESL ohj ... [+]

Opetussuunnitelman vaatimukset 2016-2017 Lukuvuosi

Meidän koulutusohjelmassa valmistelee ehdokkaita uraa on Englanti toisena kielenä (ESL) luokanopettajalla, ESL resurssi opettaja tai opettaja tehtävänä on tarjota ESL ohjausta ja tukea säännöllistä luokkahuoneessa tai erityisiä asetuksia. Ehdokkaiden saada tietoa, taitoja ja dispositions kehittää ESL taitojen poikki lukeminen, kirjoittaminen, ja kuuntelu, ja joihin liittyy yhteisön ja perheiden kumppaneina. Ne myös jättää ohjelman kanssa historiallinen perspektiivi Englanti oppijoiden Yhdysvalloissa Ehdokkaat kehittää erityisiä taitoja arvioimiseksi Englanti oppija taitoa ja sisältöalueelta tietämyksen ja tiedon eri ohjelman malleja. He perehtyy nykytutkimukseen ESL opetusta, ja ymmärtää, miten teoria voidaan jäsentää opetusmaailmassa kehittää puhutun kielen ja lukutaidon kaikkien opiskelijoiden.... [-]

Yhdysvallat lipputanko
Request Info
Englanti
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi