Filter
Maisterin tutkinnot
Yhdysvallat Opiskelutyyppi: Distance learning

Näytä kaikki Etäopiskelu Maisteriohjelmat Kansainväliset opinnotssa Yhdysvalloissa 2019/2020

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Kansainvälisiä opintoja pidetään monitieteellisenä kentänä, joka hyödyntää tietoja useista viitekehyksistä, kuten kulttuurisista, sosiaalisista, poliittisista, eettisistä ja taloudellisista näkökulmista. Tämä voi auttaa opiskelijoita arvioimaan asioita, jotka voivat vaikuttaa väestöihin maailmanlaajuisesti.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Kansainväliset opinnotssa Yhdysvalloissa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Kansainväliset opinnot, Yhdysvallat, Distance learning

The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Elliott-koulun maisteri kansainvälisestä politiikasta ja käytännöstä (MIPP) on syventynyt ammatillinen tutkinto keski-uran ammattilaisille. Yhdistämällä tiukka akateemine ... [+]

Master kansainvälisen politiikan ja käytännön (MIPP)

Elliott-koulun maisteri kansainvälisestä politiikasta ja käytännöstä (MIPP) on syventynyt ammatillinen tutkinto keski-uran ammattilaisille. Yhdistämällä tiukka akateeminen koulutus ja arvokkaiden uraa parantavien taitojen kehittäminen, ohjelma valmistelee opiskelijoita johtajuustehtäviin kansainvälisessä julkisessa politiikassa.

MIPP-ohjelma on ankkuroitunut kansainvälisen politiikan ja talouden säätiökursseille, ja siinä on joustavat itse suunnitellut erikoistumiset, jotka hyödyntävät maailmanluokan yliopiston resursseja. Opiskelijat kehittävät analyyttisiä ja johtamistaitoja muotoillaan ja toteuttaa kansainvälistä julkista politiikkaa sekä kykyä neuvotella ja tehdä yhteistyötä tehokkaasti kulttuurienvälisissä ympäristöissä.... [-]

Yhdysvallat Washington
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi