MASTERSTUDIES

Tutustu Etäopiskelu Maisteriohjelmat Kasvatustiedessa Eurooppa 2020

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Hyvin laajasti ajateltuna koulutuksella voidaan viitata mihin tahansa merkittävään kokemukseen, joka tavalla tai toisella määrittelee yksilöä. Tämä puolestaan voi vaikuttaa tapaan, jolla yksilö, tässä tapauksessa opiskelija, ajattelee, tuntee tai toimii. Pedagogiikka on tärkeä koulutustermi, jolla viitataan erilaisiin opetusmenetelmiin.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Kasvatustiedessa Eurooppa 2020

38 tulosta kohteessa Kasvatustiede, Eurooppa, Distance learning Filter

Master fyysisen valmistelun ja vammojen ehkäisyyn

FutbolLab Spain Soccer Academy
Online Full-time Part-time 6 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona + 1 lisää

Opiskelija perehtyy fyysisen kouluttajan rooliin, tietämykseen ja taitoihin oikean arvioinnin ja vammaisten käsitteiden koulutusohjelman suorittamiseksi. mitä fyysinen valmistelu edellyttää.

Yliopistokoulutuksen tutkinto

Universidad Europea - Programas Online
Online 15 kuukautta Syyskuu 2020 Espanja Villaviciosa de Odón

Valmistaudu kohtaamaan yliopistokoulutuksen haasteet ja osaa teknologia-alojen didaktista-pedagogista, tutkimusta, innovointia ja käyttöä.

Maisteri koulutusprosesseihin opetuksen ja oppimisen

Universidad Nebrija
Online Full-time Part-time 2 lukukaudet Request Info Espanja Madrid + 1 lisää

Nebrija Yliopisto tarjoaa koko kouluyhteisö maisterin tutkinto koulutusprosesseihin opetusta ja oppimista, jonka tavoitteena on auttaa opettajankoulutuksessa, joka tarjoaa konkreettisia ohjeita uusiin haasteisiin nykypäivän yhteiskunnassa, jonka perimmäisenä tarkoituksena on helpottaa muutosta opettajien tosi asiantuntijoita oppimiseen.

Maisteriksi koulutuksessa ja tietotekniikan ja viestinnän

Universidad de La Laguna
Online Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Espanja Teneriffan Santa Cruz

Yleisenä tavoitteena maisteri Education and ICT voisi määritellä, laajassa merkityksessä, kuten asiantuntijoiden kouluttaminen edistynyttä tiedot ja taidot tutkia: opetus-Learning tietotekniikkaa hyväksi ja kehitetään ohjelmia virtuaalisiin ympäristöihin koulutuksen ja koulutuksen innovaatiohankkeiden TVT virallisissa oppilaitoksissa (sekä koulujen ja yliopistojen) ja epäviralliseen suunnitteluun ja kehittämiseen opetusohjelmistojen verkossa oppimateriaalit, digitaalisen sisällön ja koulutuksen kautta jaeltavien sovellusten median ja digitaalisten teknologioiden.

Master of Science in Education

Open University Of Cyprus
Online Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Kyproksen tasavalta Kypros Online + 1 lisää

Kasvatustieteiden maisteri pyrkii (a) tutkimaan pedagogisia opintoja, joissa painotetaan erityisesti organisaation, hallinnon, arvioinnin ja opetussuunnitelmien sekä jatkokoulutuksen aloja, b) erikoistuneen pedagogisen tiedon tarjoamista c) yhteistyö vastaavien ohjelmien, eurooppalaisten ja muiden yliopistojen ja tutkimuskeskusten kanssa, d) ylimmän johdon ja tutkijoiden valmistelu, oppimisen konteksti ja halu toimia luovasti ja tuottavasti, ja e) palvelujen tarjoaminen laajemmalle koulutusyhteisölle pedagogisissa asioissa.

Master in Adult Education for Social Change

Open University Of Cyprus
Online Full-time 2 vuotta Request Info Kyproksen tasavalta Kypros Online

Jatkokoulutuksen ja elinikäisen oppimisen jatko

Open University Of Cyprus
Online Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Kyproksen tasavalta Kypros Online + 1 lisää

Jatkokoulutusohjelma keskittyy jatkokoulutukseen ja elinikäiseen oppimiseen sekä keskustelee kahdesta pääpilarista: a) Yleinen aikuiskoulutus b) Ammatillinen koulutus.

Master kehittynyt pedagogisten opintojen

Universidad de La Laguna
Online Full-time 2 lukukaudet Syyskuu 2020 Espanja Teneriffan Santa Cruz

Master Advanced Educational Studies on suunniteltu, jonka tavoitteena on edistää tutkijoiden koulutusta ja koulutettuja asiantuntijoita kehittämään analyysin ja tuottaa ratkaisuja ongelmiin koulutusta nykypäivän yhteiskunnassa. Takautuvasti, useista näkökulmista ja mahdollisille ammatti, ovat kulmakivistä käsitys monimutkaisia ​​pedagogisen tiedon monitieteellinen ja kiistaton sosiaalinen siirto. Koulutus tutkimus ja sen kyky innovoida ovat avainasemassa toteuttamisessa kehityksen ja sosiaalisen kestävyyden, alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tekijät. Lisäksi, kun otetaan huomioon tämän ehdotuksen etäopetusta, avoimuus kansallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita kiinnostunut monipuolistetaan yhteyksissä ja mahdollisuuksia, jotka voivat syntyä tuloksia tällä alalla.

Päällikön musiikkia musiikkikasvatuksen

European University Cyprus
Kampus Online Full-time 18 kuukautta Syyskuu 2020 Kyproksen tasavalta Nikosia + 1 lisää

Master of Music-ohjelman "musiikkikasvatuksen" tarjoaa ehdokkaiden kattavan tutkimuksen teoria, uusin tutkimus ja taitoja, jotka muokkaavat tämän erikoistuminen sekä kyky tutkia laajempaa merkitystä musiikkikasvatuksen sisällä nykyajan sosiaalisessa kontekstissa.

Master oppilaitoksissa

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona
Online Full-time Request Info Espanja Barcelona

Tämä Master on suunnattu tutkinnon (tutkinnon, tutkinnon tai tutkinnon) ammattimaisesti koulutuksessa, sekä virallisen ja epävirallisen, kouluissa, jotka haluavat vahvistaa ja parantaa uransa johtotehtävissä oppilaitoksessa.

Maisteriksi koulutuksessa ja uusien teknologioiden

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Part-time 12 kuukautta Syyskuu 2020 Espanja Madrid

koulutusohjelma opettajille, tutkijoille ja opettajille, joiden tarkoituksena on mahdollistaa tiedon ja uusien viestintäteknologioiden ja tietoja, sekä uusia koulutusmalleja e-oppiminen ja b-oppiminen, hyväksi koulutustoiminta uudessa opetusympäristöihin. Siksi se aikoo muodostaa opettaja, joka tietää, olettavat ja soveltaa uusia teknologioita niiden opetuksen ja tutkimuksen tarpeisiin ...

Maisteri institutionaalinen ja koulutuksen hallinta

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Full-time Part-time 16 - 20 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zurich + 1 lisää

Lopussa Master (MBA) in Institutionaaliset ja Educational johdon koulutusohjelman suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä ja näyttää vankka tuntemus koulutuksen alalla.

Mestariopettajanne Espanjan vieraana kielenä

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
Online Full-time 18 kuukautta Request Info Espanja Barcelona

Yli 500 miljoonaa puhujia, jotka ovat sitä äidinkielenään, espanja on toiseksi eniten käytetty äidinkielen maailmassa, ennen Englanti ja vain ylitettävä Mandarin. Erään tutkimuksen professori Manuel Angel Vázquez Medel vuonna 2050, Espanjan on yleisin äidinkieli planeetalla.

Yliopiston välinen korkeakoulututkinto koulutusjärjestelmässä: e-oppiminen ja tiedonhallinta

Universitat Rovira i Virgili
Online Full-time Part-time 9 kuukautta Lokakuu 2020 Espanja Tarragona + 1 lisää

Tämän maisteriohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi opiskelija analysoi tieto- ja viestintätekniikan mahdollisuuksia oppimisen ja tietämyksen hallinnan uusina aloina keskittyen tällä alalla sähköisen oppimisen edistymiseen. tunnistaa oppimateriaalin suunnittelun perusteet opetus-oppimisprosessin teorioihin ja strategioihin perustuen e-oppimiseen ...

ammatillinen master cue - lapsi koulutus

Campus Universitario Europeo
Online Full-time Part-time 6 kuukautta Syyskuu 2020 Espanja Marbella A Coruña Madrid + 3 lisää

Kanssa alkuperältään latinankielinen sana Infantia, lapsuus on aika ihmiselämän syntymästä murrosikään.Konsepti mahdollistaa nimetä kaikki tämän ikäiset lapset (lapsille) ja ensimmäinen tila juttu jälkeen