Filter
Maisterin tutkinnot
Etelä-Amerikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Täältä löydät Maisteriohjelmat Kaupunki- ja aluesuunnittelussa Etelä-Amerikka 2019/2020

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Kaupunki- ja aluesuunnittelu on muotoilun ja kaupunkikehityksen ala, jolla opiskelijat voivat erikoistua omien kiinnostuksenkohteidensa mukaan. Suosituimpia alahaaroja ovat muun muassa yhteisöjen ja talousalueiden kehittäminen, maankäyttö ja liikenne.  

Etelä-Amerikka Se rajoittuu lännessä Tyyni valtameri ja pohjoisessa ja idässä Atlantin valtamerellä Pohjois-Amerikan ja Karibianmeren valhe luoteeseen. Se sisältää kaksitoista suvereenien valtioiden Argentiina, Bolivia, Brasilia, Chile, Kolumbia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay ja Venezuela - ja kaksi muilla kuin valtion alueilla - Ranskan Guayana, merentakainen alue Ranskassa ja Falklandinsaaret , Britannian merentakainen alue. Tämän lisäksi, Trinidad ja Tobago sekä theABC saaret Alankomaiden voidaan myös pitää osana Etelä-Amerikassa.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Kaupunki- ja aluesuunnittelussa Etelä-Amerikka 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Kaupunki- ja aluesuunnittelu, Etelä-Amerikka

Pontificia Universidad Javeriana

Kaupunki- ja aluesuunnittelun maisterin tutkinto on jatko-ohjelma, joka on perustettu vuonna 1975 tieteiden tiedekunnassa. Se on tällä hetkellä arkkitehtuurin ja suunnitt ... [+]

Kaupunki- ja aluesuunnittelun maisterin tutkinto on jatko-ohjelma, joka on perustettu vuonna 1975 tieteiden tiedekunnassa. Se on tällä hetkellä arkkitehtuurin ja suunnittelun tiedekunnan yksikkö, joka on suunnattu tutkimukseen ja ammattilaisten laaja-alaiseen ja monitieteelliseen koulutukseen analysoinnissa, tutkimuksessa ja interventiossa kaupunkien ja alueiden suunnittelussa, maankäytön suunnittelussa ja Kolumbian kaupunkien ja alueiden suunnittelussa. , jotta voisimme auttaa löytämään ratkaisuja yhteiskuntamme nykyisiin ongelmiin Pontificia Universidad Javeriana operaation ohjeiden mukaisesti.

Yleistä tietoaKonferenssi: perjantai klo 14.00-20.00 ja lauantaisin klo 7.00–13.00Tutkimuksen tila:Myönnetty tutkinto: Maisteri kaupunki- ja aluesuunnittelussaArvioitu kesto: Neljä lukukauttaAloitusvuosi: 1975SNIES: 1033Pätevän rekisterin resoluutio: 4647, 7. toukokuuta 2012, voimassa 7. toukokuuta 2019 saakka.Päällikön arvo: 11 172 000 / lukukausi *Koulutuksen tyyppi: Jatko-opintoPaikka, jossa sitä tarjotaan: Bogotá... [-]
Kolumbia Bogota
Tammikuu 2020
Spanish (Colombia)
Part-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi