MASTERSTUDIES.FI

Täältä löydät Maisteriohjelmat Kaupunki- ja aluesuunnittelussa Eurooppa 2019/2020

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Kaupunki- ja aluesuunnittelulla tarkoitetaan sitä prosessia, jossa tiettyä maa-aluetta aletaan kehittää siten, että se voidaan ottaa ihmisten käyttöön. Kaupunkisuunnittelua ja suunnitelmaehdotuksia tehdään sekä aluellisella että yhden kaupungin tasolla, ja joskus suunnitelmat voivat koskea myös teollisuuden käyttöön otettavaa maata.  

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Kaupunki- ja aluesuunnittelussa Eurooppa 2019/2020

15 tulosta kohteessa Kaupunki- ja aluesuunnittelu, Eurooppa Filter

Maisteriksi kaupunkialueiden elvyttämistä, kuntoutus ja muotoilu (online)

MADIN USAL
Online Part-time 9 kuukautta Syyskuu 2020 Espanja salamanca

Master tavoitteena on helpottaa käytännön soveltamista opetettavien. Tästä syystä se on tällä hetkellä kaksi erilaista kaupunkiympäristöissä. Miranda del Castañar (Salamanca) yhteistyössä kaupunginvaltuusto tämän kaupungin mitä muuttamisesta suojattu maaseudulla.

Master in älykkäät kaupungit

Bau Design College of Barcelona
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Espanja Barcelona

Kun Smart kaupunki konsepti ensimmäinen syntyi viime vuosikymmenellä, se muodosti osuus tieto- ja viestintätekniikan (ICT) kehittämiseen kaupunkien oppimiseen, sopeutumiseen ja innovaatioita.

MSc kestävän kehityksen ja sopeutumisen suunnittelu

Centre for Alternative Technology
Kampus Online Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Machynlleth + 2 lisää

MSc Sustainability and Adaptation Planning (SAP) keskittyy kentän makron asteikkoon

Recity - Euroopan yhteisiä master kurssi kaupunkien elvyttämistä

fisD consortium
Kampus Full-time Part-time 2 - 5 vuotta Request Info Italia Catanzaro + 1 lisää

suunnittelu kaupungin uudistumista, harjoitettava kokonaisvaltaista lähestymistapaa, joka perustuu parantamiseen edunsaajien tarpeellisia taitoja keskeisiksi toimijoiden kehittynyt prosessi kaupunkien kestävän kehityksen ja uudistaminen, kannalta suunnittelu, viestintä, rakentaminen ja hallinta nykyajan kaupungin.

Master kestävän kaupunkisuunnittelun ja suunnittelu

KTH Royal Institute of Technology
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Ruotsi Tukholma

Suunnittelu- ja aluesuunnittelun maisteri

Isuru
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Belgia Saint-Gilles

Koulutus järjestetään modulaarisesti ja kompetenssin pohjalta. Opiskelija lähtee eri opetusyksiköille, jotka muodostavat koulutuksen rytmimäärän mukaan, joka sopii hänelle, kunnes integroitu testi, jossa hän on osoitettava synteesityön kautta hankkimansa taitojen monialaista hallintaa.

Master in Urban Studies

Estonian Academy of Arts
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Viro Tallinna

Ohjelma sijaitsee arkkitehtuurin, kaupunkisuunnittelun ja muotoilun, taiteen historian ja teorian, kriittisen maantieteen, sosiologian, etnografian ja siihen liittyvien tieteenalojen rajat ylittävässä risteyksessä.

Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun päällikkö

Brno University of Technology
Kampus Full-time 2 - 4 vuotta Syyskuu 2020 Tšekki Brno

Valmistuneen arkkitehdin valmistaminen luovuuden asiantuntijaksi koko ammattihenkilöstönsä kompleksissa, joka kykenee selviytymään suunnittelun ja johtamisen tehtävistä päärakennuksen suunnittelussa.

Kestävän kehityksen julkisen suunnittelun maisteriohjelma

Örebro University
Kampus Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Ruotsi Örebro

Ohjelman painopiste on kestävä kehitys, joka on yhteiskunnassamme elintärkeä haaste, jota hallituksen ja julkishallinnon on käsiteltävä vakavasti. Ohjelma on humanistisen maantieteen, poliittisen tieteen ja sosiologian yhteistyö, ja se on yhden vuoden maisteriohjelma 60 opintopistettä.

Aluesuunnittelun maisteriohjelma (60 op)

Blekinge Institute of Technology
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Ruotsi Karlskrona

Jos olet kiinnostunut yhteiskunnallisista kysymyksistä ja rakennetusta ympäristöstä ja haluat edetä opintojaan erikoistumalla suunnitteluun, tämä on oikea ohjelma sinulle!

MArch (Hons) -arkkitehtuuri

University of Dundee
Kampus Full-time 5 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Koulutamme kekseliäitä ja sopeutuvia arkkitehteja, jotka pystyvät vastaamaan luovasti monimutkaisen ja muuttuvan ympäristön vaatimuksiin.

Mestari prototyyppien tulevaisuuden kaupungeissa

Higher School of Economics
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Venäjä Moskova

Ohjelma keskittyy kaupunkisuunnitteluun ja johtamiseen liittyvistä kysymyksistä käyttäen uusia kaupunkimalleja ja -teknologioita. Sen johtavat kansainväliset ja venäläiset tutkijat ja asiantuntijat, jotka muodostavat tämänhetkisen älykkään kaupunkikehityksen asialistan Venäjällä ja maailmassa.

Mestari rannikkoyhteisöissä ja aluekehityksessä

University Centre of the Westfjords
Kampus Full-time 18 - 24 kuukautta Request Info Islanti Ísafjörður

Rannikkoyhteisöt ja aluekehitys on kansainvälinen, monitieteinen maisteriohjelma maaseudun ja syrjäisten alueiden kehittämiseksi aiemmin ja tulevaisuudessa.

Master of Supercities

Harbour Space
Kampus Full-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Asumme kaupunkien maailmassa, ja planeettamme on yhä kaupunkiympäristöä. Kaupungit ovat globaalin talouden uusia moottoreita, ja samalla ne voivat olla tärkeimpiä toimijoita ilmastonmuutoksen haasteisiin vastaamisessa ja epätasa-arvon ja köyhyyden torjunnassa. Jos aiemmin elimme sellaisten vaiheiden kautta, joissa maailma on organisoitu imperiumien ja sitten kansallisvaltioiden kautta, tulevaisuudessa elämme yhä enemmän kaupungeissa, SuperCities-maailmassa.

Kaupunkikestävyyden suunnittelun ja johtamisen maisteri

International University of Catalonia
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Espanja Barcelona

Tämä maisterin tutkinto on innovatiivinen, kansainvälinen ja monitieteinen koulutusohjelma, joka opettaa opiskelijoille, miten operatiivisimpia vaatimuksia rakentaa joustavampia ja kestävämpiä kaupunkeja kaupunkisuunnittelun ja suunnittelun avulla, ja miten kehitetään asianmukaisia politiikkoja ja hallintomalleja. Tämä yhden vuoden ohjelma tarjoaa ajantasaiset näkökulmat, menetelmät ja välineet, joilla voidaan käsitellä ilmastonmuutoksen uhkaa, luonnonkatastrofeja ja sosiaalisia ja teknisiä muutoksia, joita tarvitaan nykyisten globaalien kaupungistumisnäkymien ympäristövaikutusten minimoimiseksi. sosiaalinen oikeudenmukaisuus.