MASTERSTUDIES

Selaa Maisteriohjelmia Kaupunki- ja aluesuunnittelussa Intiassa 2020

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Kaupunki- ja aluesuunnittelu on muotoilun ja kaupunkikehityksen ala, jolla opiskelijat voivat erikoistua omien kiinnostuksenkohteidensa mukaan. Suosituimpia alahaaroja ovat muun muassa yhteisöjen ja talousalueiden kehittäminen, maankäyttö ja liikenne.  

Löytyy eteläosassa Aasiassa, Intian tasavallan on toiseksi väkirikkain maa maailmassa noin 1270 miljoonaa ihmistä. Intiassa on neljä yliopistojen Keski yliopistot, valtion yliopistojen, Katsotaan yliopisto ja yksityiset yliopistot koostuvat yli 550 toimielimissä.

Parhaat Maisteriohjelmat Kaupunki- ja aluesuunnittelussa Intiassa 2020

2 tulosta kohteessa Kaupunki- ja aluesuunnittelu, Intia Filter

M.Des. julkisessa tilasuunnittelussa

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Maisteri
Heinä 2020
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Ohjelma edustaa empaattisia ja heijastavia muotoilijoita, jotka kykenevät toimimaan teorian ja yleisen järjestyksen kanssa. Se kehittää kykyä käsitellä monimutkaisuutta ja nav ...

Lue lisää

Suunnittelun maisteri

CEPT University
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Kaupunkisuunnittelun maisteri (MUP) mahdollistaa opiskelijoiden altistumisen kaupunkisuunnittelussa toimiville kansallisille ja kansainvälisille parhaille käytännöille ja varu ...

Lue lisää