MASTERSTUDIES.FI

Selaa Maisteriohjelmia Kaupunki- ja aluesuunnittelussa Iso-Britanniassa 2019/2020

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Kaupunki- ja aluesuunnittelu on muotoilun ja kaupunkikehityksen ala, jolla opiskelijat voivat erikoistua omien kiinnostuksenkohteidensa mukaan. Suosituimpia alahaaroja ovat muun muassa yhteisöjen ja talousalueiden kehittäminen, maankäyttö ja liikenne.  

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Parhaat Maisteriohjelmat Kaupunki- ja aluesuunnittelussa Iso-Britanniassa 2019/2020

2 tulosta kohteessa Kaupunki- ja aluesuunnittelu, Yhdistynyt kuningaskunta Filter

MSc kestävän kehityksen ja sopeutumisen suunnittelu

Centre for Alternative Technology
Kampus Online Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Machynlleth + 2 lisää

MSc Sustainability and Adaptation Planning (SAP) keskittyy kentän makron asteikkoon

MArch (Hons) -arkkitehtuuri

University of Dundee
Kampus Full-time 5 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Koulutamme kekseliäitä ja sopeutuvia arkkitehteja, jotka pystyvät vastaamaan luovasti monimutkaisen ja muuttuvan ympäristön vaatimuksiin.