Maisteriohjelma Kaupunkikehitysssa Australiassa

Selaa Maisteriohjelmia Kaupunkikehitysssa Australiassa 2019

Kaupunkikehitys

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Opiskelevat kaupunkikehitys voi oppia analysoimaan kaupunki- ja kehittämään naapuruston toimintasuunnitelmia. Ohjelmat voivat keskittyä aiheisiin, kuten kaupunkiasumista, rahoitus kaupunkien infrastruktuuri, maankäyttöön, kokonaisvaltaista suunnittelua ja kaupunkiympäristön hoidon.

Australia on kolmanneksi suurin ulkomaalaisten opiskelijoiden lukumäärä maailmassa huolimatta yhteisö vain 23 miljoonaa euroa. Nämä ovat vahva akateeminen valtakirjaa, mutta Australian laitokset ovat yhtä korkealle rankattu kuin kaupungeissa että talossa niitä ympäri synnyinmaa.

Parhaat Maisteriohjelmat Kaupunkikehitysssa Australiassa 2019

Näytä lisää

Mestari kiinteistökehitys ja projektinjohto

University of Technology Sydney
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 4 vuotta January 2019 Australia Sydney + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu sekä omaisuuden ja projektinhallinnan ammattilaisten, ja tutkinnon liittyvillä aloilla, jotka haluavat laajentaa pätevyys ja asiantuntemus kiinteistökehitys ja projektinjohto. Valmistuneet ovat sitoutuneita ammattimaisuutta omaisuuden ja projektinhallinnan alalla. [+]

Tämä kurssi on omaisuutta ja projektinhallinnan ammattilaisia, jotka haluavat päivittää heidän pätevyydestään tai asiantuntemusta tai niille, jotka haluavat tulla kiinteistön tai projektinhallinta teollisuuden. Ensimmäisessä Yeat Opiskelija kehittää ymmärrystä siitä, miten tasapaino yksityisten ja julkisten etujen kaupunkien kehittämisessä, miten soveltaa periaatteita projektinhallinnan, ja miten arvioida kehitystä toteutettavuus.

Ura vaihtoehdot ovat tehtävissä kiinteistöjen kehittämiseen julkisen ja yksityisen sektorin, ja projektinhallintaa.

[-]