MASTERSTUDIES.FI

Selaa Maisteriohjelmia Kaupunkikehitysssa Espanjassa 2019/2020

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Kaupunkien kehittäminen tarkoittaa taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä näkökohtia roolin kaupunkisuunnittelu. Yhteisten alueiden tutkimus suunnittelevat ja kaupunkien kehittäminen, historia ja teoria kaupunkien kehittäminen ja kaupunkien maiseman ja kulttuuriperinnön.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Parhaat Maisteriohjelmat Kaupunkikehitysssa Espanjassa 2019/2020

7 tulosta kohteessa Kaupunkikehitys, Espanja Filter

Kansainvälinen Master Smart City Manager

Zigurat Global Institute of Technology
Online Part-time 1 vuosi Request Info Espanja Barcelona

Mestari on suunniteltu Smart City -konseptin puitteissa, jotta osallistujalle voidaan tarjota monitieteinen lähestymistapa, jossa otetaan huomioon erilaiset kaupunkitekniikan välineet.

Maisteriksi kaupunkialueiden elvyttämistä, kuntoutus ja muotoilu (online)

MADIN USAL
Online Part-time 9 kuukautta Syyskuu 2020 Espanja salamanca

Master tavoitteena on helpottaa käytännön soveltamista opetettavien. Tästä syystä se on tällä hetkellä kaksi erilaista kaupunkiympäristöissä. Miranda del Castañar (Salamanca) yhteistyössä kaupunginvaltuusto tämän kaupungin mitä muuttamisesta suojattu maaseudulla.

Maisteri aluekehityksessä

Universidad de La Laguna
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Espanja Teneriffan Santa Cruz + 1 lisää

Tavoitteena Master "Alueellinen kehitys" on tarjota jatkokoulutusta kanssa monitieteinen ja integrointi kutsumus, jonka avulla juna tutkijoita kehittämään aineellista tehtävät tutkimusta aluekehityksen.

Masee. Master kestävää arkkitehtuuria ja energiatehokkuus (Barcelona)

La Salle Universitat Ramon Llull
Kampus Online Full-time Part-time 9 kuukautta Request Info Espanja Barcelona + 2 lisää

Master kestävää arkkitehtuuria ja energiatehokkuutta (MASEE) La Salle kouluttaa osallistujat kestävän suunnittelun kaupunkien ja rakennuksia käytännön ja nykyaikainen näkymä.

Kaupunkisuunnittelun ja kehittämisen maisteri

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Kampus Full-time 640 tuntia Lokakuu 2019 Espanja Madrid Madridin yhteisö + 1 lisää

Koulutuksen kaupunkisuunnittelun ja kehittämisen johtava maisteri on Espanjassa vertailuarvo, jossa on vuosikymmenen kokemus kokoaikaisesta versiosta ja 12 vuotta Executive-versiossa.

Master älykkäissä kaupungeissa

Structuralia
Online Full-time 1 vuosi Helmikuu 2020 Espanja Espanja Online

Muodosta itsesi Structuralia , Espanjankielisen maailman koulutuskoululla rakentamisen, infrastruktuurin, energian ja tekniikan aloilla.

Master of Supercities

Harbour Space
Kampus Full-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Asumme kaupunkien maailmassa, ja planeettamme on yhä kaupunkiympäristöä. Kaupungit ovat globaalin talouden uusia moottoreita, ja samalla ne voivat olla tärkeimpiä toimijoita ilmastonmuutoksen haasteisiin vastaamisessa ja epätasa-arvon ja köyhyyden torjunnassa. Jos aiemmin elimme sellaisten vaiheiden kautta, joissa maailma on organisoitu imperiumien ja sitten kansallisvaltioiden kautta, tulevaisuudessa elämme yhä enemmän kaupungeissa, SuperCities-maailmassa.