MASTERSTUDIES

Selaa Maisteriohjelmia Kaupunkikehitysssa Portugalissa 2020

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Maisterin tutkinto Urban Development opettaa opiskelijoita sosio-kulttuuriset, taloudelliset, poliittiset ja ekologiset tekijät, jotka liittyvät tutkimus tutkiminen ja analysointi kaupunkialueilla. Valmistuneet perillä työkaluja ja tekniikoita, jotka liittyvät suunnitteluun ja kehittämiseen nykyajan kaupungeissa ja alueilla.

Portugalissa virallisesti Portugalin tasavalta, on maa, joka sijaitsee Lounais-Euroopassa, Iberian niemimaalla. Portugali on 900 vuotta vanha, ja vaikka se on suhteellisen pienellä alueella, se oli keskeinen rooli maailman historiassa. Universidade do Porto on suosituin ulkomaalaiset, jotka koostuvat 11% kansainvälisiä opiskelijoita.

Parhaat Maisteriohjelmat Kaupunkikehitysssa Portugalissa 2020

1 tulosta kohteessa Kaupunkikehitys, Portugali Filter

Master Urban Water Cycle

University of Algarve
Johtamiskurssit
<
Full-time
<
2 vuotta
Portuguese
Englanti
Kampus

Kaupunkien vesisyklin päällikön yleiset tavoitteet ovat mahdollistaa eri koulutuspohjaisten ammattilaisten työskennellä joukkueellisesti, poikkitieteellisesti ja monitieteises ...

Lue lisää