Maisteriohjelma Kaupunkikehitysssa Ranskassa

Selaa Maisteriohjelmia Kaupunkikehitysssa Ranskassa 2018/2019

Kaupunkikehitys

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Ohjelma kaupunkien kehittämisessä antaa opiskelijoille tietoa analysoida ja hallinnoida niiden kehittämistä nykyisten ja tulevien kaupungeissa. Ohjelmat voivat vaihdella, mutta yhteinen aiheita saattaisivat olla teorioita talouteen, suunnitelmien, linjausten ja hallintorakenteita.

Ranska tarjoaa erinomaisen korkeakoulujärjestelmän paitsi kansalaisten myös ulkomaalaisia. Maan 's dynaaminen kulttuuri houkuttelee ulkomaisia ​​opiskelijoita ja jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan kansainvälisiä kursseja. Ranska on perinteisesti tieteelliset ja teknologiset innovaatiot. Näin varmistetaan, että tutkijat täysin hyödyntää luovuuttaan.

Parhaat Maisteriohjelmat Kaupunkikehitysssa Ranskassa 2018/2019

Näytä lisää

Master spécialisé® johtaja energian siirtyminen kaupunkien järjestelmien

University of Technology Troyes - UTT
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2018 Ranska Troyes

Tänä Master Spécialisé® manageri Energy Transition Urban Systems, opiskelija hankkii tietoa standardien ja määräysten, päätökset olla menetelmät, jotka tapahtuvat yhteisöissä, suunnittelijoiden ja energiantoimittajien ja oppia toteuttamaan diagnostiikka ja analysoida energiakysymykset. [+]

Oppii määrittelemään kestävän energiapolitiikan ja rakentaa SMART-huomisen kaupungit

Vuonna 2050 arviolta 66% maailman väestöstä on kaupunki-. Evoluutiota vaikuttavat erityisen kehittyvissä maissa. Lisääntyvä kaupungistuminen liittyy energiantarve voimakkaassa kasvussa.

Miten onnistumme sovittamaan yhteen nämä kaksi?

Tänä Master Spécialisé® manageri Energy Transition Urban Systems, opiskelija hankkii tietoa standardeja ja määräyksiä voimassa, kuuluu päätökset mekanismit tapahtuvat yhteisöissä, suunnittelijoiden ja energiantoimittajien, ja oppia toteuttaa diagnostiikka ja analysoidaan energiakysymykset. Lopuksi, se pystyy hallitsemaan ja etsii tukea toteuttaa energiapolitiikkaa keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Real manager post-hiili kaupunkiHän voi järjestää, johtaa ja sovitella kriittinen valintoja päin kaupungistuvassa alueilla.... [-]


MSc kaupunkiympäristössä - ilmakehän, veden ja kaupunkien

Centrale Nantes
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Tämä Master tarjoaa tasapainoinen koulutuksen tulevia insinöörejä ja kaupungin suunnittelijat antamalla tarvittavat taidot ratkaista ympäristö-ja energia-asiat [+]

Master of Sciences ja tekniikat kaupunkiympäristössä - ilmakehän, veden ja kaupunkiympäristö

&nbsp

Tämä Master tarjoaa tasapainoinen koulutuksen tulevia insinöörejä ja kaupungin suunnittelijat antamalla tarvittavat taidot ratkaista ympäristö-ja energiakysymykset kokonaisvaltaisella lähestymistavalla, jossa yhdistyvät teknologian kehittämisen yhdessä huomioon ihmisen, sosiaalisen ja kaupunkien rajoitteet.

&nbsp

&nbsp

Opetuskieli 100% opetus-ja tutkinnon Englanti ensimmäisen vuoden aikana mukaan lukien 160 tuntia ranskan kielen kursseja. Vuoden 2d vuoden kursseja ja pro gradu ovat joko ranskaksi tai Englanti kielellä.

... [-]