Maisteriohjelma Kaupunkikehitysssa Tšekissä

Selaa Maisteriohjelmia Kaupunkikehitysssa Tšekissä 2018/2019

Kaupunkikehitys

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Maisterin tutkinto Urban Development opettaa opiskelijoita sosio-kulttuuriset, taloudelliset, poliittiset ja ekologiset tekijät, jotka liittyvät tutkimus tutkiminen ja analysointi kaupunkialueilla. Valmistuneet perillä työkaluja ja tekniikoita, jotka liittyvät suunnitteluun ja kehittämiseen nykyajan kaupungeissa ja alueilla.

Tšekin tasavalta on keskellä Eurooppaa on naapuri Slovakia, Itävalta, Saksa ja Puola. Tšekin yliopistot tarjoavat pitkäaikainen maine ja mielenkiintoinen erikoisaloja.

Parhaat Maisteriohjelmat Kaupunkikehitysssa Tšekissä 2018/2019

Näytä lisää

Master arkkitehtuurin ja urbanismin

Czech Technical University in Prague
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Tšekki Prague

Tutkimuksessa haara Architecture in Englanti kieli on osa neljän - lukukauden maisteriohjelman arkkitehtuurin ja urbanismin. Master-ohjelma on tarkoitettu kansainvälisille opiskelijoille kandidaatin [+]

Koulutusala

arkkitehtuuri

Pääsykokeisiin

NON

Pääsyvaatimukset Täysin valmis hakulomake - salkun opiskelijan projekteja A4 - Englanti kielitodistusta Taso Englanti TOEFL 550 (paperiset), 213 (pc - pohjainen) tai 80 (internet) - IELTS 6,0 - First Certificate Apuraha

ei ensimmäisen vuoden opiskelijat

[-]