MASTERSTUDIES.FI

Täältä löydät Maisteriohjelmat Kaupunkisuunnittelussa Eurooppa 2019/2020

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Kaupunkisuunnittelu on alue tutkimuksen ja käytännön, jossa yhdistyvät useat tieteenalojen mukana muotoiluun nykyaikaisten kaupunkien. Yhteisiä tekijöitä kaupunkisuunnittelun että opiskelija oppii ovat tyypillisesti maiseman suunnittelu, kehitys- talouden ja valtatie engineering.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Kaupunkisuunnittelussa Eurooppa 2019/2020

17 tulosta kohteessa Kaupunkisuunnittelu, Eurooppa Filter

Master in Design for Urban Enviroment

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Full-time 6 kuukautta Tammikuu 2020 Espanja Barcelona

Kaupunki on yksi ihmiskunnan tärkeimmistä keksinnöistä, ja se on kohtaamassa tulevaisuuden haasteita 21. vuosisadalla. Tärkeimmät alueet tai kaupunkisuunnittelukurssi ovat kestävän kehityksen suunnittelu, joka antaa kansalaisille mahdollisuuden kohdata sosiaalisia haasteita, hallintoa, yhteistyötä, sähköistä demokratiaa, avoimia tietoja, läpinäkyvyyttä, suunnittelua kaupunkiliikenteen haasteiden ratkaisemiseksi ja ihmisten turvallisuuden edistämiseksi .

Mestari älykkäiden kaupunkien johtamisessa

DOBA Business School
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Slovenia Maribor + 1 lisää

Kaupungit ja yhteisöt ovat nykyajan keskeisten haasteiden tärkeimpiä haasteita, joita meidän on ymmärrettävä ja kyettävä ratkaisemaan ottamalla kansalaiset mukaan kestävän kehityksen ja elämänlaadun parantamiseen. Älykäs kaupunki on kaupunki, joka perustuu kansalaisten tarpeisiin ja käyttää kehittynyttä teknologiaa kilpailukyvyn, kestävän kehityksen ja paremman elämänlaadun edistämiseksi.

Master in Smart City Design

Macromedia University of Applied Sciences
Kampus Full-time Part-time 3 - 4 lukukaudet Request Info Saksa Berliini + 1 lisää

Smart City Designin maisteriohjelma on räätälöity auttamaan opiskelijoita kehittämään vahvaa ymmärrystä sekä älykkäiden että kestävien kaupunkien suunnittelun strategisista ja toiminnallisista näkökohdista. Opetussuunnitelma yhdistää laajan yleiskuvan suunnittelun aiheista ja erikoistuneista kursseista ja käytännön moduuleista, joiden tarkoituksena on antaa heille perusteellinen tuntemus kaupunkien haasteista, asiaankuuluvista työkaluista ja ketteristä suunnittelumenetelmistä ja samalla edistää innovatiivista ajattelua ja liiketoimintaosaamista.

Eurooppalaisen kaupunkitutkimuksen maisteri (EU)

Bauhaus-Universität Weimar
Kampus Full-time 4 lukukaudet Request Info Saksa weimar

Eurooppalaiset kaupunkitutkimukset vastaavat dynaamisia muutosprosesseja, jotka vaikuttavat kaupunkitiloihin 2000-luvun alussa.

Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun päällikkö

Technical University of Liberec
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Tšekki Liberec

Valmistuja on arkkitehti, jolla on monipuolinen harjoittelu arkkitehtonisen rakenteen suunnittelussa, sisustuksessa ja urbaanissa töissä. Opinnot päättyvät loppututkintotentillä, jonka osa on taiteen ja arkkitehtuurin historiaa, tukirakenteita, rakennustöitä ja väitöskirjan puolustusta.

MArch (Hons) -arkkitehtuuri

University of Dundee
Kampus Full-time 5 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Koulutamme kekseliäitä ja sopeutuvia arkkitehteja, jotka pystyvät vastaamaan luovasti monimutkaisen ja muuttuvan ympäristön vaatimuksiin.

MArch-arkkitehtuurin suunnittelu

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi keskittyy erikoistuneeseen arkkitehtoniseen osaamiseen ja kehittyneisiin suunnittelustekniikoihin ja -tekniikoihin

Master in Urban Studies

Estonian Academy of Arts
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Viro Tallinna

Ohjelma sijaitsee arkkitehtuurin, kaupunkisuunnittelun ja muotoilun, taiteen historian ja teorian, kriittisen maantieteen, sosiologian, etnografian ja siihen liittyvien tieteenalojen rajat ylittävässä risteyksessä.

Arkkitehtuurin, muotoilun ja innovaation päällikkö - MArch

Universidad Europea
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Espanja Valencia Madrid Kiina Shanghai Yhdysvallat San Diego Irvine Alcobendas Teneriffan Santa Cruz Villaviciosa de Odón Espanja Online Las Palmas de Gran Canaria + 10 lisää

Opit eri kulttuuripisteiden vuorovaikutukseen ja suhteeseen näyttelyiden, tapahtumien, opetusohjelmien ja ammattitöiden avulla. Espain Alfaron (Valencia) eri tilat mahdollistavat erilaisten ilmakehien ja tilanteiden luomisen, vaihdon ja levittämisen.

Master julkisten tilojen suunnittelussa

POLI.design
Kampus Full-time 1 vuosi Tammikuu 2020 Italia Milano

Master Design for Public Spaces on koulutusohjelma nykykaupunkien julkisten tilojen suunnittelijoille teoriassa, tutkimuksessa, suunnittelussa ja käytännön koulutuksessa. Ehdotetaan ammattilaisten kouluttamista kehittämään avoimen tilan skenaarioita, prosesseja ja muotoja, symbolisia paikkoja, joissa yhteisö tunnustaa itsensä.

Master in International Architecture Lab

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Kampus Full-time 1 vuosi Lokakuu 2019 Italia Firenze

Laadukas arkkitehtuuri sisältää aina viittauksen historialliseen ja nykyaikaiseen maailmanlaajuiseen arkkitehtuuriin. Italia on paras paikka arkkitehtuurin alkuperän tutkimiselle ja samalla avantgarde-suunnittelun havainnoinnille uskomattomien maailmanluokan arkkitehtien uusissa teoksissa.

Maisterin tutkinto kaupunkisuunnittelu, arkkitehtuuri ja liikkuvuuden tilat

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Online Full-time 12 kuukautta Marraskuu 2019 Espanja Barcelona

Tämä ohjelma on suunniteltu kehittää johtamistaitoja ja suunnittelun kaupunkitilan. Ohjelmassa painotetaan erityisesti kestävää kehitystä ja rakentaa poikkitieteellinen näkemys saavuttaa kattava ja ecologizante tietoa rakennetun ympäristön.

Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun päällikkö

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Ruotsi Umeå

Haluatteko osallistua kestävän arkkitehtuurin suunnitteluun ja sosiaalisesti oikeudenmukaisten kaupunkien kehittämiseen tulevaisuudessa? Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun maisteriohjelma toimii taiteellisen ja tieteellisen osa-alueen välissä. Ohjelmalle on ominaista jatkuva keskittyminen kestävyyteen, ja siinä on kokeiltava ja kokeellinen profiili opettajien kanssa eri puolilta maailmaa.

Master arkkitehtuuri- ja urbanismihankkeissa

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part-time 21 - 2 kuukautta Syyskuu 2020 Espanja Barcelona

Master of Architecture and Urbanism Projektit on suunnattu ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan integroimalla kaupunkien arkkitehtonisten hankkeiden kehitys-, hallinto- ja projektijohtamisryhmät.

READS - Mestari vähittäiskaupan arkkitehtuurissa ja muotoilussa sosiaalisiin ja kaupallisiin tarkoituksiin

IUAV University of Architecture in Venice, Italy
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Italia Venetsia

ReADs on taso 1 jatkotutkinto-ohjelma uusille tutkinnon suorittaneille ja ammattilaisille, jotka haluavat hankkia perustaitoja suunnitella ja suunnitella RETAIL-tiloja, arkkitehtuureja ja kokemuksia kaupallisille ja sosiaalisille paikoille.