80 Maisteri Ohjelmat sisään Kaupunkisuunnittelu sisään Eurooppa for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Kaupunkisuunnittelu sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Dublin, Irlanti

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä uusi älykkäiden ja kestävien kaupunkien maisteriohjelma lähestyy älykkään ja kestävän kaupunkisuunnittelun tutkimusta hyödyntämällä Trinityn energia-, ympäristö- ja kehittyvien teknologioiden instituutin (E3) johtavien tutkijoiden tutkimukseen perustuvaa asiantuntemusta. Älykkäitä kaupunkeja koskeviin hankkeisiin liittyy nykyisten kaupunkialueiden elvyttämistä sekä suurten uusien asutuskeskusten luomista.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Tämä maisteri tarjoaa edistyneen akateemisen reitin suunnittelussa paikkakunnan järjestelyihin ja kaupunkipolitiikkaan, kaupungin, alueen ja ympäristön muuttamiseen ja hallintaan.

    • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Hanki erikoisosaamista kaupunkien elvyttämisestä tämän akkreditoidun maisterintutkinnon avulla

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Älykkään liikkuvuuden maisteriohjelma perustuu RCA:n ajoneuvosuunnittelun rikkaaseen historiaan, ja se sijoittuu useiden uusien sosiaalisten, kulttuuristen ja teknisten muutosten yhteyteen. Näitä ovat siirtyminen autonomisiin järjestelmiin, uusiutuva energia, väestörakenteen muutokset sekä ihmisen ja koneen välisen synteesin lisääntyminen. Ohjelmassa määritellään ja kuvataan paradigman muutos, jossa yhdistetään nykyiset alat suunnitteluun perustuvaan lähestymistapaan, jossa käsitellään liikkuvuuden fyysisiä ja virtuaalisia näkökohtia yhtenä kokonaisuutena.

    • Helsinki, Suomi

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Gothenburg, Ruotsi

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kaupunkien ja rakennetun ympäristön kehitys aiheuttaa valtavia paineita luonnolle. Kaupungistumisen jatkuessa nopeaa vauhtia on tärkeää löytää kestäviä ja mukautuvia ratkaisuja näihin ongelmiin.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Italialainen

    • Rotterdam, Alankomaat
    • Bilbao, Espanja
    • + 5 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Kutsumme tulevaisuuden kaupunkiajattelijoita, jotka ovat uteliaita ja kiinnostuneita siitä, miten voimme elvyttää jälkiteollisia kaupunkeja! Tämä jännittävä ja ainutlaatuinen maisteriohjelma haluaa luoda koulutuskokemuksen, joka tunnistaa ja vastaa kriittisesti kaupunkien kysymyksiin post-teollisen siirtymän eri muodoissa ja vaiheissa ja kouluttaa seuraavan sukupolven asiantuntijoita, joilla on 21. vuosisadan taidot ja tiedot, joita tarvitaan vastaamaan kaupunkien haasteisiin ja mahdollisuuksiin siirtymävaiheessa ja monimuotoisissa yhteiskunnissa. Se on ihanteellinen ohjelma kaupungin suunnitteluun, suunnitteluun, johtamiseen tai arviointiin osallistuville ammattilaisille, jotka haluavat liittyä elinvoimaiseen osaamis- ja innovaatioyhteisöön, joka on sitoutunut kestävämpien kaupunkien tulevaisuuksien uudelleenarviointiin. RePIC edistää muuttuvia opetus-, tutkimus- ja oppimismuotoja - vastaamalla jälkiteollisten kaupunkien erityisiin haasteisiin ja ominaisuuksiin.

    • Umeå, Ruotsi

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Haluatko olla mukana kestävän arkkitehtuurin suunnittelussa ja sosiaalisesti oikeudenmukaisten tulevaisuuden kaupunkien kehittämisessä? Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun maisteriohjelma toimii taiteellisen ja tieteellisen tietämyksen välissä. Ohjelmalle on ominaista johdonmukainen keskittyminen kestävään kehitykseen, ja se on tutkiva ja kokeellinen profiili opettajien kanssa kaikkialta maailmasta.

    • Groningen, Alankomaat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Taiteen ja kulttuurin maisteri: Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun historia asettaa eurooppalaisen kaupungin (mukaan lukien Keski- ja Itä-Euroopan postsosialistiset kaupungit) kehityksen kiinteästi sidoksissa maailmanlaajuisiin trendeihin ja suuntauksiin. Thomassen a Thuessink -tuolin panos johtaa selkeään keskittymiseen rakennetun ympäristön terveysvaikutuksiin ja terveiden kaupunkien konseptiin tiivistettyihin ilmiöihin (eilisestä hygieniatoimenpiteistä huomisen kaupunkisissipuutarhanhoitokampanjoihin).

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Norman Foster Institute on ilmastonmuutoksen aikana suunnattu niille, jotka haluavat käytännön tai koulutuksen avulla parantaa elämänlaatua kaupungeissa maailmanlaajuisesti. Tässä hengessä Kestäviä kaupunkeja koskevassa ohjelmassa yhdistyvät käytännön kokemus paikan päällä säätiön kansainvälisten asiantuntijoiden verkoston akateemiseen panokseen.

    • Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Jelgava, Latvia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Geoinformatiikan ja kaukokartoituksen alalla tarvitaan nykyään yhä enemmän huipputason insinöörejä talouden eri aloilla. Näiden asiantuntijoiden on kyettävä paitsi hankkimaan suuria tietomääriä myös keräämään ja analysoimaan niitä. Asiantuntijat, jotka tuntevat geoinformatiikan ja kaukokartoituksen soveltamisen maataloudessa, metsätaloudessa, maan aluehallinnossa ja kriisinhallinnan alueellisessa organisoinnissa, antavat merkittävän panoksen kansantaloudelle.

    • Brno, Tšekki

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Aloita matkasi kohti tulevaisuuttasi arkkitehtina ainutlaatuisella näkemykselläsi - tervetuloa arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun kandidaattiohjelmaamme. Nelivuotisen kandidaattiohjelman aikana tutkit luovaa lähestymistapaasi ja keskityt menestymiseen kiinnostuksen kohteillasi. Ohjelmamme tarjoaa perusteellista ohjausta kokeneilta, palkituilta ohjaajilta, ja syvennät tietosi arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun teoreettisista, teknisistä ja ammatillisista näkökohdista.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    11 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Urban Vision ja arkkitehtoninen suunnittelu ovat kaupungeissa, alueilla ja maaseutu- ja kaupunkijärjestelmissä, jotka muodostavat rakennetun kudoksen, joka yhdistää ihmisiä ja paikkoja. Tämä miljöö muuttuu jatkuvasti geopoliittisten ja kulttuuristen trendien vuoksi; sen havaitseminen ja muuttaminen on monimutkaista. Muutos syntyy maisemaa muuttavien strategioiden, kaupunkialueita uudistavien menetelmien sekä julkisia ja yksityisiä tiloja rajaavien suunnittelukonseptien ansiosta.