Filter
Maisterin tutkinnot
Italia Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Selaa Maisteriohjelmia Kaupunkisuunnittelussa Italiassa 2019/2020

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Urban suunnittelun opiskelijat oppivat fyysisen järjestämisestä kaupunkien kannalta arkkitehtuurin, infrastruktuurin, valtatie suunnittelu ja niin edelleen. Se liittyy myös luomiseen ja toteuttamiseen eri prosessien tarkoitus mahdollistaa menestyksekkään tulevaisuuden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Parhaat Maisteriohjelmat Kaupunkisuunnittelussa Italiassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Kaupunkisuunnittelu, Italia

IUAV University of Architecture in Venice, Italy

ReADs on taso 1 jatkotutkinto-ohjelma uusille tutkinnon suorittaneille ja ammattilaisille, jotka haluavat hankkia perustaitoja suunnitella ja suunnitella RETAIL-tiloja, a ... [+]

ReADs on tason 1 jatko-erikoistumisohjelma uusille tutkinnon suorittaneille ja ammattilaisille, jotka haluavat hankkia perustaidot suunnitella ja suunnitella kauppapaikkoja, arkkitehtuureja ja kokemuksia kaupallisiin ja sosiaalisiin paikkoihin.

Venetsian arkkitehtuurin yliopistossa pidettävä - IUAV– ReADs on korkea-asteen jälkeinen erikoistumisohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa vähittäiskaupan suunnittelun ammattilaisia tekemällä oppimista tekemällä oppimista, joka koostuu työpajoissa integroiduista etutunneista, työharjoitteluista, vierailuista tärkeimmille kansainvälisille yritysten innovaatiojohtajia ja jätetty matka Ruotsiin, Retailin kotimaahan.

Joitakin parhaita ammattilaisia ​​ovat vähittäiskaupan, muotoilun ja arkkitehtuurin kaikkialla maailmassa.... [-]
Italia Venetsia
Request Info
Englanti,Italialainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Laadukas arkkitehtuuri sisältää aina viittauksen historialliseen ja nykyaikaiseen maailmanlaajuiseen arkkitehtuuriin. Italia on paras paikka arkkitehtuurin alkuperän tutk ... [+]

Kauneus haastaa maailman. Uskotko siihen?

Uusi suunnittelukoulun käsite

Näiden kurssien ominaispiirre on, että teoria yhdistetään käytännön työympäristöön, jossa joka päivä, joka tunti, me upotamme itsemme ja maailman!

Kansainvälinen arkkitehtuurin maisteri ja ammatillinen todistus.

Laadukas arkkitehtuuri sisältää aina viittauksen historialliseen ja nykyaikaiseen maailmanlaajuiseen arkkitehtuuriin. Italia on paras paikka arkkitehtuurin alkuperän tutkimiselle ja samalla avantgarde-suunnittelun havainnoinnille uskomattomien maailmanluokan arkkitehtien uusissa teoksissa.

Lisäksi koulun innovatiivinen käsite, teorian yhdistäminen todelliseen kansainväliseen työhön, jonka olemme toteuttaneet viidessä eri paikassa maailmassa, kehittää uutta lähestymistapaa kurssille "Tutkimus työpaikalla", jossa kaikki luennot koskevat suoraan todellisen työn seikkailu sen monimutkaisuuden ja sen kiehtovan yhdistelmän, materiaalin, tilan, valon, toimintojen ja rakentamisen kanssa.... [-]

Italia Firenze
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
POLI.design

Master Design for Public Spaces on koulutusohjelma nykykaupunkien julkisten tilojen suunnittelijoille teoriassa, tutkimuksessa, suunnittelussa ja käytännön koulutuksessa. ... [+]

Master Design for Public Spaces on koulutusohjelma nykykaupunkien julkisten tilojen suunnittelijoille teoriassa, tutkimuksessa, suunnittelussa ja käytännön koulutuksessa. Ehdotetaan ammattilaisten kouluttamista kehittämään avoimen tilan skenaarioita, prosesseja ja muotoja, symbolisia paikkoja, joissa yhteisö tunnustaa itsensä.

Koemme kaupunkien ja väestörakenteen kasvun ennennäkemättömän ajan, ja kaupungeissa on edessään tärkeitä sosiaalisia, taloudellisia ja kulttuurisia kysymyksiä. Meillä on edessämme haaste muodostaa tila tiloille, jotka vastaavat uusiin yhteisiin tarpeisiin ja tarjoavat useita käyttömahdollisuuksia. Heiltä vaaditaan entistä selkeämpää joustavuutta: Kun he ovat menettäneet erikoistuneiden paikkojen luonteen, he pyytävät sopeutumaan yhä useampaan toimintaan: näyttelyihin, näyttäviin tapahtumiin, markkinoihin, puolueisiin, poliittisiin tapahtumiin. Nämä ovat paikkoja, joissa yksityisen ja kollektiivisen ulottuvuuden on jotenkin tiedettävä, miten rinnakkain esiintyä.... [-]

Italia Milano
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi