Osa-aikainen Maisteriohjelmat Kestävä liiketoimintassa Maisteri

Katso maisterin tutkintoa Kestävä liiketoimintassa Osa-aikainen Maisterin tutkinto

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Kestävän liiketoiminnan opinto-ohjelmat voivat opettaa oppilaita ihmisten, voiton ja planeetan kolmiosainen haasteesta. Näiden opintojen tavoitteena on opettaa oppilaita hallitsemaan liiketoimintapäätösten ympäristövaikutuksia tutkimalla riskejä ja mahdollisuuksia, jotka liittyvät taloudellisiin, ympäristöön ja kuluttajien velvoitteisiin.

Maisteri Kestävä liiketoimintassa Osa-aikainen

Näytä lisää

Kestävän kehityksen maisteri (tutkimus)

University of Technology Sydney
Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 4 vuotta January 2019 Australia Sydney

Tämä tutkinto koskee valvottua opintoja ja tutkimusta, joka päättyy opinnäytetyön esittämiseen. Se tarjotaan sekä paikallisille että kansainvälisille opiskelijoille. [+]

Päällikön jatko-opiskelijat ovat jatkuvasti saavuttaneet erinomaiset tarkastajien raportit kansainvälisiltä johtajilta omilla aloillaan. Monet ovat olleet oikeutettuja UTS liittokanslerille, ja useita on sijoitettu kansleri-listalle.

Instituutin tavoitteena on tukea opiskelijoille tieteenalojen tai tieteidenvälistä lähestymistapaa tutkimukseen ja kehittää nykyistä asiantuntemustaan.

[-]