Osa-aikainen Maisteriohjelmat Kestävä muotoilussa Maisteriohjelma

Vertaa maisterin tutkintoa Kestävä muotoilussa Osa-aikainen Maisterin tutkinto

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Kestävän suunnittelun tutkimukset näyttävät tuottavan yksilöitä, jotka ovat tietoisia elämäntavan ja uran valintojen vaikutuksesta ympäristöön. Nämä ohjelmat voivat tarjota opetusta luovaa menetelmää, joka edistää innovointia ja muutoksia olemassa oleviin tuotteisiin ympäristön luonnonvarojen säilyttämiseksi.

Maisteri Kestävä muotoilussa Osa-aikainen

Näytä lisää

Master sulautettujen järjestelmien suunnitteluun kestävyyden

Gaia Education
Online Osa-aikainen 2 vuotta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Forres

Master Integrated Systems Design for Sustainability, GEDSiS, 2-vuosi on virallinen aikana avoimen yliopiston Katalonian kiinnostavat kaikille niille, jotka haluavat luoda kestäviä yhteisöjä tai organisaatioita. Tämä on ensimmäinen ja ainoa kurssi markkinoilla, jossa käsitellään kestävää muotoilua kokonaisvaltaisesti, joka sisältää neljä kestävän kehityksen ulottuvuutta: sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja maailmankatsomus kestävyyden. [+]

Master Integrated Systems Design for Sustainability, GEDSiS, 2-vuosi on virallinen aikana avoimen yliopiston Katalonian kiinnostavat kaikille niille, jotka haluavat luoda kestäviä yhteisöjä tai organisaatioita. Tämä on ensimmäinen ja ainoa kurssi markkinoilla, jossa käsitellään kestävää muotoilua kokonaisvaltaisesti, joka sisältää neljä kestävän kehityksen ulottuvuutta: sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja maailmankatsomus kestävyyden.

Useimmat ihmiset maailmassa elää ja työskennellä kaupungeissa, joilla liikennejärjestelmät, rakentamaan järjestelmiä, maankäyttömuotojen, järjestelmät, talous- ja rahoitusjärjestelmät, hallinto, jne., Kaikki "suunniteltu "ja erityisenä tarkoituksena tiettynä ajankohtana. Mutta suunnittelu jatkuu.... [-]