$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Maisteriohjelmat Kestävä ympäristösuunnittelussa 2022 Bogota Kolumbiassa

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.Master kestävä hallinta tekee cross-over välillä usealla eri toimialalla, joka tarjoaa jopa runsaasti uramahdollisuuksia. Aihe kattaa rooli kestävän kehityksen organisaatioissa ympäri maailmaa.Kolumbia, virallisesti Kol… Lue lisää

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Master kestävä hallinta tekee cross-over välillä usealla eri toimialalla, joka tarjoaa jopa runsaasti uramahdollisuuksia. Aihe kattaa rooli kestävän kehityksen organisaatioissa ympäri maailmaa.

Kolumbia, virallisesti Kolumbian tasavallan, on yhtenäinen perustuslaillinen tasavalta, jossa kolmekymmentäkaksi yksiköt.

Bogota on monipuolinen järjestelmä yliopistoissa ja korkeakouluissa. Opiskelijat, jotka tulevat tai halutessaan opiskella täällä on laaja valikoima vaihtoehtoja, joiden laitokset liittyä. Kaikki laitokset ovat korkealaatuisia vaikka, se on vain valita, mikä osa kaupungin haluat opiskella.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Kestävä ympäristösuunnittelussa Bogota Kolumbiassa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Kolumbiassa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositeltu Uusimmat Nimi
  • Suositeltu
  • Uusimmat
  • Nimi
Agrarian University Foundation of Colombia (Fundación Universitaria Agraria de Colombia – The Green U of Colombia UNIAGRARIA)
Bogota, Kolumbia

Ympäristövastuun ja kestävän kehityksen erikoistumisohjelmassa on kolme erilaista tekijää, jotka selitetään alla: Ympäristövastuu lain eri näkökulmista. Ohjelma käsittelee vas ... +

Ympäristövastuun ja kestävän kehityksen erikoistumisohjelmassa on kolme erilaista tekijää, jotka selitetään alla: Ympäristövastuu lain eri näkökulmista. Ohjelma käsittelee vastuuta yksityisoikeudellisesta näkökulmasta, erityisesti sopimus- ja vahingonkorvausvastuun osalta. Julkisoikeuden kannalta valtion vastuu ympäristövahingoista; Perustuslaillisesta näkökulmasta tarkastellaan valtion ja yksilöiden vastuuta ympäristön ja luonnonperinnön säilyttämisestä ja ympäristölainsäädännön näkökulmasta sitä vastuuta, joka syntyy ympäristölainsäädännön rikkomisesta ympäristövahinkojen määräämisen yhteydessä. Samoin se herättää keskusteluja Kolumbian lainsäädännössä ympäristövastuuta koskevasta järjestelmästä tavoitteen, -
Maisteri
Spanish (Colombia)
Kampus