Filter
Maisterin tutkinnot
Portugali Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Selaa Maisteriohjelmia Kestävän kehityksen opinnotssa Portugalissa 2019/2020

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Kestävän kehityksen tutkinnon suorittaminen on valtavan palkitseva ponnistus, vaikka opintojen aikana joutuukin käsittelemään monia hyvin vaikeita kysymyksiä ja keskustelunaiheita. Tiedemiesten ja maailman johtajienkin parissa on käyty vasta suhteellisen vähän keskustelua siitä, miten tärkeää kestävä kehitys on sekä maapallon että ihmisten terveydelle.

Portugali on yksi lämpimintä Euroopan maissa. Opinto-ohjelmat ovat erittäin edullisia. Itse asiassa Portugali on yksi alhaisimmista elinkustannukset opiskelijoille. Nauti suuri rannat Algarve tai vanha siivet historian pääkaupunki Lissabon.

Parhaat Maisteriohjelmat Kestävän kehityksen opinnotssa Portugalissa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Kestävän kehityksen opinnot, Portugali

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
IMF Business School Portugal

Kurssi antaa oppilaan valmistautua arvioimaan aiheutuvia riskejä työtehtäviin, viestit ja laitoksiin turvallisuutta, hygieniaa, ergonomia ja soveltavan Psychosociology. O ... [+]

Master yhtenäisessä hallinnassa ehkäisy, laatu- ja ympäristöjohtaja IMF Business School on yksi suurista viittauksia Espanjassa sillä laadunhallinta, ympäristö ja työterveys ja turvallisuus (turvallisuus).

Kurssi antaa oppilaan valmistautua arvioimaan aiheutuvia riskejä työtehtäviin, viestit ja laitoksiin turvallisuutta, hygieniaa, ergonomia ja soveltavan Psychosociology. Ohjelma keskittyy oppimisen perusteet täytäntöönpanoa ennaltaehkäiseviä ja korjaavia toimenpiteitä yhtiön vähentää, poistaa tai valvonnan puutteiden tuotannossa.

IMF haluamme liittyä Master laatu-, ympäristö- ja PRL paljon kokemusta ammattilaisten useita vuosia työelämässä ehkäisyssä, laatu ja ympäristö.... [-]

Portugali Portugali Online
Avoin ilmoittautuminen
Portuguese (Brazil)
Part-time
720 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IMF Business School Portugal

Opetussuunnitelma kehitetty tähän Master kokoaa yhteen tarvittavat välineet oppia tunnistamaan energiantarve ja ehdottaa täytäntöönpano säästää tekniikoita ja energiateho ... [+]

On olemassa maailmanlaajuinen tarve etsiä optimointi ja uusien energialähteiden. Yritykset ja yksityishenkilöt tarvitsevat yhä useammin uusien älykkäiden ratkaisujen integroida bioilmastollisen lähestymistapaan ja varmistettava, että energiatehokkuus lisääntyy.

Tämä lisättynä lisäys uusiutuvan energian ympäri maailmaa, edellyttää rakennelmien erikoistunut ja tekniikan ammattilaisille hyvin erityistä koulutusta tätä hanketta kehitettäessä. Vastauksena tähän tarpeeseen, IMF Business School ja University Camilo José Cela kehitti Master kestävyyteen ja energiatehokkuuteen.

Opetussuunnitelma kehitetty tähän Master kokoaa yhteen tarvittavat välineet oppia tunnistamaan energiantarve ja ehdottaa täytäntöönpano säästää tekniikoita ja energiatehokas sekä integroida hankittuja tietoja alan kestävyyttä ja tehokkuutta energiaa.... [-]

Portugali Portugali Online
Avoin ilmoittautuminen
Portuguese (Brazil)
Part-time
720 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)

Masters Ympäristökasvatus ja kestävä kehitys Kurssi kestää neljä lukukautta (alkaa syyskuussa vuosittain). Se on suunnattu omistajille tutkinto tai vastaava; haltijat ulk ... [+]

Esittely

Masters Ympäristökasvatus ja kestävä kehitys Kurssi kestää neljä lukukautta (alkaa syyskuussa vuosittain). Se on suunnattu omistajille tutkinto tai vastaava; haltijat ulkomainen korkeakoulututkinto siirrettävä seuraavat 1. sykli tutkimusten järjestetty mukaan Bolognan prosessin mukaan valtion noudattamalla tätä prosessia; haltijat ulkomainen korkeakoulututkinto, jonka katsotaan tavoitteiden saavuttamiseksi licenciado määrin tieteellisen neuvoston ESEV; Haltijat akateeminen, tieteellinen tai ammatillinen opetussuunnitelman, jonka katsotaan todistetaan kyky toteuttaa tämän syklin opintojen tiedeneuvoston ESEV. Perustavoitteita kurssin:

Kehittäminen tieteen ja k... [-]
Portugali Viseu
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi