Maisteriohjelma Kieletssa Yhdysvalloissa

Selaa Maisteriohjelmia Kieletssa Yhdysvalloissa 2018/2019

Kielet

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Kanssa Master kielten opiskelijat kokevat ainutlaatuinen ja joustava rakenne sekä erilaisia ​​painopistealueita. Opiskelija oppii tunnistamaan kysymyksiä kielentutkimuksen ja perehtyy tärkeitä alan kehitystä.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Parhaat Maisteriohjelmat Kieletssa Yhdysvalloissa 2018/2019

Näytä lisää

Kasvatustieteiden maisteri (KM) in Englanti kieli taiteet

Alabama State University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Yhdysvallat Montgomery

Oletetaan, että ehdokas maisteri on sitoutunut tieteellisissä tutkimus koulutuksen ja opetuksen uran. Toisen asteen koulutus ohjelmiin sisältyy kursseja ammatillista koulutusta, opetusta kentät, ja yleissivistyksen. [+]

Oletetaan, että ehdokas maisteri on sitoutunut tieteellisissä tutkimus koulutuksen ja opetuksen uran. Toisen asteen koulutus ohjelmiin sisältyy kursseja ammatillista koulutusta, opetusta kentät, ja yleissivistyksen.

Hakijoiden on sovellettava College of Education hyväksyntää opettajan koulutusohjelmaan viimeistään neljännen lukukauden niiden kirjoilla Alabama State University. Ottaessaan ohjelmaan, neuvonantajana toisen asteen koulutuksessa on määrätty auttamaan suunnittelemaan hyväksyttävää ohjelmaa. Neuvonantaja College of Education koordinoi harkittaviksi prosessi, jonka neuvonantajana opetuksessa aloilla.

Ehdokkaat Sertifioimalla muissa valtioissa olisi pyrittävä harkittaviksi alkaen Certification neuvonantajan College of Education.... [-]


Ma Englanti, ammatillinen ja tekninen kirjoittaminen radalla

Youngstown State University (YSU)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Yhdysvallat Youngstown

PWE kirjaa Englanti MA tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia periaatteet ja käytännöt-Techne-kirjallisesti organisaatioille, toimielimet, hallitukset, ja [+]

(Opiskelija voi valita kirjallisuuteen perustuvia MA tai MA radan Ammatillinen kirjoittaminen ja muokkaaminen täydentämään tutkinto. Tällä sivulla ovat vaatimukset PWE radan MA) PWE kirjaa Englanti MA tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia periaatteet ja käytännöt-Techne-kirjallisesti organisaatioille, toimielimet, hallitukset, ja yrityksille.

Opiskelijat ohjelmaan kursseja asiakirjassa suunnittelu, tekninen editointi, julkaisu hallinta ja kieliopinnot. Kaikki nämä kurssit hyödyntää sekä perinteisiä että moderneja teorioita retoriikkaa, ja kaikki tarjoavat käytännön kokemusta käyttävien huippuluokan ohjelmistot-luomiseen ja askartelu ammatti asiakirjoja.

... [-]