Filter
Maisterin tutkinnot
Espanja Opiskelutyyppi: Distance learning Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Etäopiskelu Maisteriohjelmat Kielten opetusssa Espanjassa 2020

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Monet ihmiset yrittävät oppia vieraita kieliä, koska heillä ei ole oikeita kieliä hankittavia menetelmiä. Kieltenopetuksen opiskelu auttaa oppilaita ymmärtämään oikeaa kieltenopiskelua koskevia opettavaisia ​​lähestymistapoja muiden auttamiseksi toisen kielen hankkimisessa.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Kielten opetusssa Espanjassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

2 tulosta kohteessa Kielten opetus, Espanja, Distance learning

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Yli 500 miljoonaa puhujia, jotka ovat sitä äidinkielenään, espanja on toiseksi eniten käytetty äidinkielen maailmassa, ennen Englanti ja vain ylitettävä Mandarin. Erään t ... [+]

ESITTELY JA TAVOITTEET

Yli 500 miljoonaa puhujia, jotka ovat sitä äidinkielenään, espanja on toiseksi eniten käytetty äidinkielen maailmassa, ennen Englanti ja vain ylitettävä Mandarin. Erään tutkimuksen professori Manuel Angel Vázquez Medel vuonna 2050, Espanjan on yleisin äidinkieli planeetalla.

Yhdysvallat on jo 50 miljoonaa kansalaisten Hispanic alkuperää, ryhmä, joka edustaa 21% oppilaista alemmalla perusasteella. Täten lukioissa ja yliopistoissa tässä maassa, 53% vieraiden kielten opiskelijoiden valita Espanjan. Nämä todisteet osoittavat kasvavaa projektio Kastilian maailmanlaajuisesti ja uramahdollisuuksia, jotka haluavat opettaa sitä ihmisille, jotka eivät ole sitä äidinkielenään.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Tavoitteena tätä isäntä on tarjota yhteiskunnalle tarvittavat toimet helpottaakseen opetusta Englanti kieli ja Englanti kieli työkalut (CLIL), jotka ovat tehokkaita ja la ... [+]

Tavoitteena tätä isäntä on tarjota yhteiskunnalle tarvittavat toimet helpottaakseen opetusta Englanti kieli ja Englanti kieli työkalut (CLIL), jotka ovat tehokkaita ja laadukkaita oppimisen Englanti lavalta varhaiskasvatuksen kautta lukio ovat tyydyttävän tuloksen ja haluttu monikielisyyttä (kahdella tai kolmella kielellä) saavutetaan.

Sitä koordinoi Universitat Jaume I, jossa yhteistyötä tunnettu tiedekunnan muista Amerikan, Euroopan ja Espanjan yliopistojen Masters.

Pääset Master on välttämätöntä saada B2 tasolla CEFR akkreditoitu. Onnistuneesti päätökseen Master MELACOM Koulutuslupa opetuksen vieraiden kielten (Englanti) saadaan automaattisesti.

... [-]
Espanja Castellón de la Plana
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi