Filter
Maisterin tutkinnot
Eurooppa Opiskelutyyppi: Distance learning

Selaa Etäopiskelu Maisteriohjelmat Kirjoittajakoulussa Eurooppa 2019/2020

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Kirjoittamisen opinnoissa perehdytään korkeakoulutasoisen, hyvin jäsennellyn tekstin syntyyn. Opintoihin kuuluu myös tutkimusta ja opetusharjoituksia. Yleensä opinnoissa käsitellään hyvin laajasti sitä, millaista on hyvä, yleistajuinen tietokirjoittaminen. Opetussuunnitelma vaihtelee yliopistosta toiseen. Tyypillisesti opinnoissa kuitenkin painotetaan kirjoittamisprosessin eri vaiheita.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Kirjoittajakoulussa Eurooppa 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Kirjoittajakoulu, Eurooppa, Distance learning

VIU - Universidad Internacional de Valencia

Laadulliseen akateemiseen tarjontaan, joka havaitaan luomisen alalla, lisätään kunnianhimoisten opetussuunnitelmien puuttuminen, jotka käsittelevät kirjojen kauppaa eritt ... [+]

On apurahoja ja avustuksia

Laadulliseen akateemiseen tarjontaan, joka havaitaan luomisen alalla, lisätään kunnianhimoisten opetussuunnitelmien puuttuminen, jotka käsittelevät kirjojen kauppaa erittäin tunnetusta käytännöllisestä ja monitieteisestä lähestymistavasta.

Ohjelman määritelmä

Tämän tutkinnon päätavoitteena on tarjota ammatilliseen erikoistumiseen ja sisällyttäminen oppilaiden toimituksellisiin piireihin suuntautuvaan kirjoitusammattiin erikoistuneeseen koulutukseen. VIU-käytännön ominaispiirteenä oleva e-face-to-face -opetus on osa tätä.

Mikä tekee tästä mestaruudesta ainutlaatuisen?Monitieteellinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapa, jossa kirjallisuuden luominen, tekstiversio ja kuva ovat yhteydessä toisiinsa.Osallistu toimituksellisen todellisuuden tutkimukseen strategisesta ja kaupallisesta näkökulmasta.Kolme mainitsee: kirjallisuuden, kirjallisuuden tietokirjallisuuden ja sekaryhmien sekä kerronnan lapset ja nuoret.Kirkko, joka koostuu kirjailijoista, jotka on palkittu kansainvälisillä kirjallisuusluokilla.Korkeimman arvosanan omaava TFM voidaan myöntää ryhmäläisten julkaisijoiden ryhmän ammattimaisella käsittelyssä.Sulkeminen seremonialaisessa kirjallisessa illassa Madridissa, jossa opiskelijat, joiden työ on saavuttanut korkeimmat arvosanat, voivat osallistua.Ammattilainen lähdöt... [-]
Espanja Valencia Barcelona
Lokakuu 2019
Espanjalainen
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
IUAD Accademia della Moda

Art ... [+]

Art

Se on suunnattu ensisijaisesti humanististen tai viestintä- ja markkinointikurssien opiskelijoille, tutkinnon suorittaneille ja jatko-opiskelijoille, jotka aikovat erikoistua taiteen suuntaan tai Copywritingiin alan ammattilaisten johdolla.

OpintojaksosiI vuosiopetukset II vuosiLopullinen testi Kokeile ja tee työtä oppia

Akatemian menetelmä käsittää 30% luennoista ja 70% käytännön sovelluksista. Opiskelijat työskentelevät avoimessa laboratoriossa, jossa he voivat kokeilla ja oppia, luokkahuoneessa simulaatioita todellisista tilanteista, esimerkiksi asiakkaan prototyypin toteuttamisesta.

Testit ja lopullinen projekti

Kahden vuoden jakson päättyessä luennoitsijat arvioivat polkusi, jotta voit käyttää lopputestiä, joka koostuu hankkeen esittelystä.... [-]

Italia Naples Milan
Lokakuu 2019
Italialainen
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Flexible Learning with Falmouth University

Tämä kurssi on suunniteltu varustamaan sinulle kirjoitustaitoa, teollisuuden osaamista, ammattitaitoa ja kokemusta yhteistyömuotoja että alati muuttuviin teollisuuden vaa ... [+]

Verkkokurssi valinnaisilla kasvotusten työpajoilla.

Varhainen lintu alennus jopa 1000 puntaa.

Yleiskatsaus

Kurssi on suunniteltu tarjoamaan kirjoitus- ja ammattitaitoa, alan osaamista ja kokemusta yhteistyössä toimimisesta vastaamaan jatkuvasti kehittyvän teollisuuden vaatimuksia. Sen tavoitteena on luoda nopeasti ajattelevia ja sopeutumiskykyisiä tutkinnon suorittaneita, jotka erottuvat väkijoukosta ja ymmärtävät, mitä se tarvitsee työskennellä eri näyttötyöteollisuuden kesken.

Joustava luonteeltaan, kurssi mahdollistaa joko kehittää salkkusi eri alustoilla tai keskittyä sinulle kiinnostavien lajityyppien ja medioiden kesken. Kurssi toimitetaan yhdistämällä live-alushousut, itsenäinen tutkimus ja yhteistyöhankkeet.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Saint Ives
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi