Filter
Maisterin tutkinnot
Italia Naples Opiskelutyyppi: Distance learning

Täältä löydät Etäopiskelu Maisteriohjelmat Kirjoittajakoulussa in Napoli Italiassa 2019/2020

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Kirjoittamisen opinnoissa perehdytään korkeakoulutasoisen, hyvin jäsennellyn tekstin syntyyn. Opintoihin kuuluu myös tutkimusta ja opetusharjoituksia. Yleensä opinnoissa käsitellään hyvin laajasti sitä, millaista on hyvä, yleistajuinen tietokirjoittaminen. Opetussuunnitelma vaihtelee yliopistosta toiseen. Tyypillisesti opinnoissa kuitenkin painotetaan kirjoittamisprosessin eri vaiheita.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Yksi suurin kaupunki Italiassa, Napoli on tunnettu oppilaitosten kuten Universita 'degli Studi di Napoli Federico. Sen lisäksi, että Universita 'degli Studi di Napoli Federico on tunnettu innovatiivisesta ja eri koulutusohjelmissa.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Kirjoittajakoulussa in Napoli Italiassa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Kirjoittajakoulu, Naples, Distance learning

IUAD Accademia della Moda

Art ... [+]

Art

Se on suunnattu ensisijaisesti humanististen tai viestintä- ja markkinointikurssien opiskelijoille, tutkinnon suorittaneille ja jatko-opiskelijoille, jotka aikovat erikoistua taiteen suuntaan tai Copywritingiin alan ammattilaisten johdolla.

OpintojaksosiI vuosiopetukset II vuosiLopullinen testi Kokeile ja tee työtä oppia

Akatemian menetelmä käsittää 30% luennoista ja 70% käytännön sovelluksista. Opiskelijat työskentelevät avoimessa laboratoriossa, jossa he voivat kokeilla ja oppia, luokkahuoneessa simulaatioita todellisista tilanteista, esimerkiksi asiakkaan prototyypin toteuttamisesta.

Testit ja lopullinen projekti

Kahden vuoden jakson päättyessä luennoitsijat arvioivat polkusi, jotta voit käyttää lopputestiä, joka koostuu hankkeen esittelystä.... [-]

Italia Naples Milan
Lokakuu 2019
Italialainen
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi