Maisteriohjelmat Kosmetologiassa

Täältä löydät 3 Maisteriohjelmaa Kosmetologiassa

Kosmetologia

Maisteriksi on jatkotutkinto tietyllä alueella käytäntö, joka aiheuttaa suurta taitoa tai tietoa. Ottaa maisteriksi tarjoaa ammattilainen reuna, antaa sinulle himoitun asiantuntemusta omalla alalla, mukaan lukien johdon ja tutkimuksen taitoja, jotka yleensä liittää koulutustaso.

Mikä on Master kosmetiikka? Kosmetologit on kenttä, joka auttaa ihmisiä parantamaan ulkonäköä; tämä voidaan saavuttaa tekniikoita käytetään kehon tai ihon. Kosmetologit oppia kauneushoitoja, kosmetiikkaa ja hiusten ja kynsien hoitoon. Master kosmetologit ovat lisäkoulutusta ja kokemusta kuin säännöllistä kosmetologit, mukaan lukien tieto päätellä kursseja anatomiaa, fysiologiaa ja liikkeenjohdon. Master kosmetologi koulutusohjelman yleensä valmistaa opiskelijoita ottamaan valtion lisensointi tentti.At maisterin tasolla opiskelija on tyypillisesti jonkin verran työkokemusta alalla ja on edelleen koulutusta oppia uusia tuotteita ja tekniikoita sisällä kosmetiikka.

Job kasvun ja kauneudenhoito odotetaan kasvavan, ja aikaistikin koulutusta tällä alalla voi laittaa sinut kärkeen paras tehtävissä hotellit ja kylpylät. Mahdollisuudet on laajempi niille, jotka ovat ylimääräisiä taitoa bakteriologiassa ja liiketoiminnan ja jotka voivat tarjota laajan valikoiman palveluja.

Extra työselostus ja lisensointia maisterin tasolla koulutus vaatii yleensä viisi lukukautta luokkien ja vuoden työkokemusta. Koulut ovat eri hinnoittelua ja maksuja, joten muista tehdä tutkimusta ennen lähettämistä sovelluksia toimielimille pidät parhaiten.

Valmistuneet tulla taitavia kemiallinen suoristus, haircutting, hiusten värjäys, hiusten hoidot, vahaus, meikkaus, kasvohoidot ja käsi-.Parturit ja kosmetologit voivat olla itsenäisiä, vuokrata tilaa salonki, tai työskennellä ulkonäöltään-tajuissaan toimialat kuten mallinnus ja toimiva. Theatrical meikki taiteilijoita ja kauneushoitajien ovat myös sijaintiasemien asteen haltijoille.

Jos kosmetologia kuulostaa jännittävä uran teille, miettiä, mitkä kentät käytännön olet eniten kiinnostunut. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Master Kauneus Teollisuuden Johto (Milano) - Italia Polku

Il Sole 24 ORE Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master on ominaista sen käytännön ja operatiivisen lähestymistavan opetuksen ja läsnäolo arvostetun suosittelut johtajien ja menestyviä yrittäjiä sekä retkiä ja ulkona istunnoissa suuren teollisuuden tuotemerkkejä. Niistä keskusteltiin, keskittyen erityisesti omistetaan uusia vähittäiskaupan kanavia, sähköinen kaupankäynti, digitaalisen ja uusia työkaluja sosiaalisen median markkinoinnin. [+]

Innovatiivinen ohjelma, jonka tavoitteena hankkia teknisiä ja johtamistaitoja sopivaksi alalla, joka on kauneuden ja hyvinvoinnin, kasvava ja kasvava tarve erityistaitoja.

Opetukset Master, kokonaan italiaksi, Erottuvat käytännön ja toiminnan leikkaus luentoja ja läsnäolo arvostetun todistuksia johtajien ja menestyviä yrittäjiä sekä retkiä ja ulkoilu istuntoja suuren teollisuuden tuotemerkkejä.

Niistä keskusteltiin, keskittyen erityisesti omistetaan uusia vähittäiskaupan kanavia, sähköinen kaupankäynti, digitaalisen ja uusia työkaluja sosiaalisen median markkinoinnin. Runsaasti tilaa myös omistettu asiakaskokemuksen ja kuluttajien uusiin osto prosessit 3.0 ja kansainvälistymisen alan strategioita.... [-]


Master Kosmetiikassa Ja Tuoksu Markkinointi

Fashion Institute of Technology
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Yhdysvallat New York

Master n Ammattiopinnot, kosmetiikka ja tuoksu Markkinoinnin ja johtamisen, on ainoa ohjelma lajissaan. Asiantuntijaryhmä innovatiivisia johtajuutta, ohjelma tarjoaa kehittyneitä [+]

Master Cosmetics ja tuoksu markkinointi

Master n Ammattiopinnot, kosmetiikka ja tuoksu Markkinoinnin ja johtamisen, on ainoa ohjelma lajissaan. Asiantuntijaryhmä innovatiivisia johtajuutta, ohjelma tarjoaa kehittyneitä koulutuksen kehittyvien johtajat, edistämällä sekä luovia ja analyyttisiä liiketoimintaosaamista. Opiskelijat saavat globaalin näkökulman kautta kenttätutkimukset useilla ulkomaiset markkinat. Akateemisen ja kokemuksellista oppimista ja Executive Mentor-ohjelma, opetussuunnitelman helpottaa kehittämistä empaattinen johtajien kanssa tavoitteena paimennusliikkeen merkkejä, jotka ovat globaaleja yrityskansalaisia ​​tuotteita, jotka ilahduttavat ja innostaa kuluttajia. Tämä kaksivuotinen ohjelma juuri saavuttanut merkittävän virstanpylvään: 10 vuotta. 200 onnistunut valmistuneet, ohjelma on tarkoitettu henkilöille työskentelevät kosmetiikka, hajusteet ja kauneus liittyviä alueita, jotka ovat suositellut työnantajiensa koska niiden vahva johto potentiaalia. Huippukivi hanke (opinnäytetyö) heijastaa kumppanuuden teollisuuden ja luokkahuoneessa. Ryhmätöitä, valmistuvien opiskelijoiden kehittää innovatiivinen, syvällinen, tieteidenvälistä strateginen aihe määräytyy tiedekunnan. He esittelevät tulokset paneelia tiedekunnan ja alan asiantuntijat käsittelivät teollisuuden rahoittama tapahtuma. Lisäksi opiskelijat esittelevät tutkimusta toimialajärjestöjen kuten Fragrance Foundation, vähittäiskauppiaat kuten Macy, ja avainhenkilöt yritykset, kuten L'Oreal ja Johnson & Johnson.... [-]


Kauneus Konsultointi

Uptodate Fashion Academy
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta April 2018 Italia Milano

Kurssi antaa laajan yleiskuvan maisemia suhteen muoti, kosmetiikka ja koko alan hyvinvointiin (kylpylä, kauneushoitola, kuntokeskus, jne.). [+]

Beauty Consulting

&nbsp

Luokat opetetaan sekä Italian ja Englanti

&nbsp

Kurssi antaa laajan yleiskuvan maisemia suhteen muoti, kosmetiikka ja koko alan hyvinvointiin (kylpylä, kauneushoitola, kuntokeskus, jne.).

Synergiaetuja välillä kauneuden ja muodin ovat jo todellisuutta.

Kauneus ja hyvinvointi kokemukseen jatkuva kasvu ja aina etsiä enemmän ja enemmän erikoistunut lukuja.

&nbsp

&nbsp

Kurssiohjelma

O Fashion Make-Up Specialist - Fashion perusvapauksien Make-up - Advance Fashion Make-up - Fashion Make-up Trend Portfolio

O Global Image & Life Coaching - Fashion Image Consulting - Muoti Personal Shopper - Bussines Image & Etiquette ... [-]