Maisteriohjelmat Kosmetologiassa

Täältä löydät Maisteriohjelmaa Kosmetologiassa

Kosmetologia

Maisteriksi on jatkotutkinto tietyllä alueella käytäntö, joka aiheuttaa suurta taitoa tai tietoa. Ottaa maisteriksi tarjoaa ammattilainen reuna, antaa sinulle himoitun asiantuntemusta omalla alalla, mukaan lukien johdon ja tutkimuksen taitoja, jotka yleensä liittää koulutustaso.

Mikä on Master kosmetiikka? Kosmetologit on kenttä, joka auttaa ihmisiä parantamaan ulkonäköä; tämä voidaan saavuttaa tekniikoita käytetään kehon tai ihon. Kosmetologit oppia kauneushoitoja, kosmetiikkaa ja hiusten ja kynsien hoitoon. Master kosmetologit ovat lisäkoulutusta ja kokemusta kuin säännöllistä kosmetologit, mukaan lukien tieto päätellä kursseja anatomiaa, fysiologiaa ja liikkeenjohdon. Master kosmetologi koulutusohjelman yleensä valmistaa opiskelijoita ottamaan valtion lisensointi tentti.At maisterin tasolla opiskelija on tyypillisesti jonkin verran työkokemusta alalla ja on edelleen koulutusta oppia uusia tuotteita ja tekniikoita sisällä kosmetiikka.

Job kasvun ja kauneudenhoito odotetaan kasvavan, ja aikaistikin koulutusta tällä alalla voi laittaa sinut kärkeen paras tehtävissä hotellit ja kylpylät. Mahdollisuudet on laajempi niille, jotka ovat ylimääräisiä taitoa bakteriologiassa ja liiketoiminnan ja jotka voivat tarjota laajan valikoiman palveluja.

Extra työselostus ja lisensointia maisterin tasolla koulutus vaatii yleensä viisi lukukautta luokkien ja vuoden työkokemusta. Koulut ovat eri hinnoittelua ja maksuja, joten muista tehdä tutkimusta ennen lähettämistä sovelluksia toimielimille pidät parhaiten.

Valmistuneet tulla taitavia kemiallinen suoristus, haircutting, hiusten värjäys, hiusten hoidot, vahaus, meikkaus, kasvohoidot ja käsi-.Parturit ja kosmetologit voivat olla itsenäisiä, vuokrata tilaa salonki, tai työskennellä ulkonäöltään-tajuissaan toimialat kuten mallinnus ja toimiva. Theatrical meikki taiteilijoita ja kauneushoitajien ovat myös sijaintiasemien asteen haltijoille.

Jos kosmetologia kuulostaa jännittävä uran teille, miettiä, mitkä kentät käytännön olet eniten kiinnostunut. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Master In Kauneuden Teollisuuden Johto

Il Sole 24 ORE Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2017 Italia Milano Rooma Parma + 2 lisää

Master on ominaista sen käytännön ja operatiivisen lähestymistavan opetuksen ja läsnäolo arvostetun suosittelut johtajien ja menestyviä yrittäjiä sekä retkiä ja ulkona istunnoissa suuren teollisuuden tuotemerkkejä. Niistä keskusteltiin, keskittyen erityisesti omistetaan uusia vähittäiskaupan kanavia, sähköinen kaupankäynti, digitaalisen ja uusia työkaluja sosiaalisen median markkinoinnin. [+]

Maisterit Kosmetologiassa. Innovatiivinen ohjelma, jonka tavoitteena hankkia teknisiä ja johtamistaitoja sopivaksi alalla, joka on kauneuden ja hyvinvoinnin, kasvava ja kasvava tarve erityistaitoja. Master on ominaista sen käytännön ja operatiivisen lähestymistavan opetuksen ja läsnäolo arvostetun suosittelut johtajien ja menestyviä yrittäjiä sekä retkiä ja ulkona istunnoissa suuren teollisuuden tuotemerkkejä. Niistä keskusteltiin, keskittyen erityisesti omistetaan uusia vähittäiskaupan kanavia, sähköinen kaupankäynti, digitaalisen ja uusia työkaluja sosiaalisen median markkinoinnin. Runsaasti tilaa myös omistettu asiakaskokemuksen ja kuluttajien uusiin osto prosessit 3.0 ja kansainvälistymisen alan strategioita. RAKENNE 1. Master in Kauneus Industry Management, koko ajan, numero kiinni ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 11 kuukauden koulutus: - 5 kk luokkaopetuksena - 6 kuukautta harjoittelun tueksi luokkahuoneessa opetuksesta, etäopiskelu istunnot suunnitellaan käyttämällä verkko-oppimisympäristön Business School of Sole 24 Ore, oma web-ympäristössä, jonka kautta, kauko-ohjauksessa, voit tarkastella asiakirjoja, monisteet, multimedia kursseja ja vuorovaikutuksessa kollegojen ja myös opettajien yhteisöllinen oppiminen. OHJELMA Moduuli 1 - Fundamentals hallinta: elementtejä taloustieteen ja liikkeenjohdon 2. moduuli - Alalla kauneuden, hyvinvointi ja elämäntapa. taloudellinen koko ja markkinoiden rakenne 3. Module - Asiakkaan kokemusten ja kuluttajien ostoprosessiemme 4. Moduuli - markkinointi, hinnoittelu ja brändin hallinta 5. Moduuli - Commercial politiikkaa, vähittäiskaupan hallinta ja sähköinen kaupankäynti 6th Module - Viestintä ja edistäminen tuotteen perinteisen ja digitaalisia työkaluja 7. Module - CSR, innovaatioiden ja liiketoiminnan kehittäminen 8. muoto - kansainvälistymisprosessista STAGE Työharjoittelu on olennainen osa opetussuunnitelmaa Masters astetta, kesto on vähintään 4 kuukautta, ja on tärkeä tulot etuoikeutettu mahdollisuuksia ja kiihtyi liikemaailmassa. Erityisesti tärkein uramahdollisuuksia edustavat: - yritysten kauneuden, hyvinvointi ja elämäntapa - viestinnän yritys - konsultointiyritys Professional... [-]