Maisteriohjelma jounieh Libanonissa

Suositut Maisteriohjelmat jounieh Libanonissa 2018

Maisteri

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Taideteollisuuden ovat välttämättömiä tehdä miellyttäviä malleja kaikilla elämän alueilla. Ilman niitä maailma olisi uskomattoman tylsää. Master Taideteollisuus antaa sinulle syvempää ymmärrystä käytön taiteen näillä käytännön aloilla.

Libanon-viralliselta nimeltään Libanonin tasavallan. Se löytyy itäisen Välimeren. Monet ihmiset maassa on pääsy koulutukseen, joka on periaatteessa jaettu perus-, perus-ja keskiasteen sekä korkea-asteen koulutukseen.

Kaunis merenranta rannoilla ja häikäisevän yöt ovat kaikkein merkittävimmistä piirteistä Jounieh. Tämä kaupunki on täysin rikastettu arvoinen oppilaitosten, jotka palvelevat jokaisen genre opetusalan ja luotettavasti koulutusmahdollisuudet ympäri maailmaa.

Selaa maisterin tutkintoja Libanonissa jounieh 2018

Näytä lisää

Master Koulutuksessa - Teknologiaan Koulutuksen

Holy Spirit University of Kaslik - USEK
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Technology of Education [+]

Department of Educational Science

Koulutus maailma on nykyään kohtaamaan yhä monimutkaisempia tilanteita ja suuria haasteita.

On tärkeää, että asianomaisten toimijoiden on linkki harkitsemaan tällaisia ​​haasteita, edistää uusi analyysi ja toimintamalleja, päivittää käytäntöjä ja kehittää uusia hankkeita.

Koska koulutuksen merkitystä, joka on aarre osaamisyhteiskunta, Department of Education kouluttaa useita koulutusalan ammattilaisia ​​eri yliopistossa tasoilla: koulutuksen hallintohenkilöstön, opettajien syklit I ja II ja perusopetuksen tason, koulutus- tekniikan, ja tutkijoiden koulutuksen alalla.

Department perustaa koulutusta paitsi summan kertyneen tiedon, vaan myös kyky ajatella ja arvostella, jotta voidaan rakentaa parempaa maailmaa. Ja se on vastuussa kouluttaja tänään muodostavat miehet ja naiset huomenna. ... [-]


Master Kriminologiassa

Holy Spirit University of Kaslik - USEK
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Master kriminologian (36 op - 2 vuotta) [+]

Master kriminologian (36 op - 2 vuotta) Avoimet työpaikat

Tutkinnon oikeustieteellisessä tiedekunnassa on pätevä käytännössä seuraavat ammatteja:

Tuomarineuvoston Bar Diplomaattiuransa Notaari Armeijan palveluksessa Pankki ja vakuutus Toimialat Kansainväliset järjestöt ja toimielimet Corporate Konsultti opetus [-]

Master In Korkeakoulutasolla Musiikin Koulutus

Holy Spirit University of Kaslik - USEK
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Libanon Jounieh

Department of Higher ja Erikoistunut Musical Koulutus [+]

Department of Higher ja Erikoistunut Musical Koulutus ehdottanut vaihtoehtoja Department of Higher ja Erikoistunut Musical koulutus ovat seuraavat: Soitinten Occidental klassisen laulun Arabia laulaa Musiikkiteos Solfeggio / sanelu Tämä osasto on tarkoitettu opiskelijoille School of Music, jotka ovat heidän Baccalaureate , ovat saavuttaneet ¾ välinettä tai laulua ohjelman, ja haluat täydellinen toimialueen suorituskykyä ja tulkintaa. Lopussa Opintojen palkitaan kandidaatin, maisterin tai tohtorin Erikoistunut Higher Musical koulutus johonkin seuraavista erikoisalojen: Musical Instrument, Occidental Klassinen Singing, arabia Singing, musiikkiteoksen Solfeggio / sanelu.

[-]

Master Kuvataiteessa

Holy Spirit University of Kaslik - USEK
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Tutkimukset Visual ja esittävät taiteet perustuvat etsintä, osaamisen ja asteittainen syventäminen tiedon, sekä syventämiseen ja jatkuvasta kehityksestä oppimisen. Tämä ohjelma ei siten voida akateemisesti huomioon ilman tukea säännöllisen ja uuttera käytännöllisiä ja refleksiivinen opiskelijoiden osallistuminen. [+]

Tutkimukset Visual ja esittävät taiteet perustuvat etsintä, osaamisen ja asteittainen syventäminen tiedon, sekä syventämiseen ja jatkuvasta kehityksestä oppimisen. Tämä ohjelma ei siten voida akateemisesti huomioon ilman tukea säännöllisen ja uuttera käytännöllisiä ja refleksiivinen opiskelijoiden osallistuminen.

Ohjelmat, tehdään kansainvälisen järjestelmän amerikkalaisen opintopistettä. Kautta opinnoissa (BA), ohjelma keskittyy erikoiskoulutusta valitseman mallin opiskelijoille. Hallussapito teknisten, teoreettisia ja taiteellista osaamista ne voivat ammattimaisesti toteuttamaan hankkeita, jotka johtavat itsenäisestä menettelystä taiteellisten ja kaupallisten tilauksia. ... [-]


Master Sisustusarkkitehtuurin

Holy Spirit University of Kaslik - USEK
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Master Sisustussuunnittelu antaa opiskelijalle ammatillista koulutusta taso perustuu luovuuteen, ammattitaitoa, ja myös sen perusteella tiedon hankkimista ja taitoja. Suunnitella projekti on asettaa herkkä ja luova älyllisiä ja taiteellisia suhteita tilaa ja valoa, materiaalit, värit, laitteet, kalusteet, esineitä ja käyttäjille. [+]

Master Sisustussuunnittelu antaa opiskelijalle ammatillista koulutusta taso perustuu luovuuteen, ammattitaitoa, ja myös sen perusteella tiedon hankkimista ja taitoja. Suunnitella projekti on asettaa herkkä ja luova älyllisiä ja taiteellisia suhteita tilaa ja valoa, materiaalit, värit, laitteet, kalusteet, esineitä ja käyttäjille.

Ohjelman rakennetta

Tutkimukset johtavat Master Sisustussuunnittelu järjestetään noin kolme suuntautumisvaihtoehtoa: Sisustussuunnittelu Arkkitehtuuri, tuotesuunnittelu ja lavastustaiteen. Kukin optio on paikka pohtia, synteesi ja luominen, jonka työpaja hanke on tärkein osa koulutusta.

Kursseille ja seminaareihin avulla opiskelija voi syventää pätevyytensä erikoisaloilla ohjauksessa ammattilaisia. Ne laajentaa niiden käyttöalaa kautta monitieteistä lähestymistapaa ja kehittää niiden monipuolisuus näillä opiskelijan työpajoja, suunnitteilla liittyviä teemoja sisustusarkkitehtuurin, muotoilun, maisema, teatteri ja uusia teknologioita viestinnän jne Ne sopivat myös opiskelijan työtä sen inhimillinen ja sosiaalinen konteksti. ... [-]


Master Diplomatian Ja Kansainvälisen Turvallisuuden

Holy Spirit University of Kaslik - USEK
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Korkeakoulun poliittinen ja hallinnollinen ammattikorkeakoulu tarjoaa Master tutkinto Diplomatia ja International Security yli kaksi vuotta, jatkona kandidaatin tutkinto, ja on räätälöity tarpeisiin sekä englanninkielisten ja ranskankielisten julkisia ja paremmin noudattamaan vaatimuksia työmarkkinoille ja diplomaattikuntaa. [+]

Haluatko kehittää kokonaisnäkemys kansainvälisen turvallisuuden ja puolustuksen läpi innovatiivisen vision diplomatian ja turvallisuuden?

Master Diplomatia ja International Security tarjoamia korkeakoulun poliittinen ja hallinnollinen ammattikorkeakoulu voi odotuksiasi.

Korkeakoulun poliittinen ja hallinnollinen ammattikorkeakoulu tarjoaa Master tutkinto Diplomatia ja International Security yli kaksi vuotta, jatkona kandidaatin tutkinto, ja on räätälöity tarpeisiin sekä englanninkielisten ja ranskankielisten julkisia ja paremmin noudattamaan vaatimuksia työmarkkinoille ja diplomaattikuntaa.

Master Diplomatia ja International Security voit:

Paranna urasi sisällyttämällä uusia tekniikoita jatkuvasti kehittyvän alan Kehitä taitoja diplomatiaa ja konfliktien ratkaisemista, riskianalyysi ja poliittisen, taloudellisen ja inhimillisen safetyt Opiskella ja työskennellä samanaikaisesti Kehitä suullinen ja kirjallinen taito, jotta kommunikoida diplomaattisiin andInternational Security yhteyksissä ... [-]