Etäopiskelu Maisteriohjelmat Liiketaloustiedessa Maisterin

Vertaa maisterin tutkintoa Liiketaloustiedessa Etäopiskelu Maisterin tutkinto

Liiketaloustiede

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Maisteri Liiketaloustiedessa Etäopiskelu

Näytä lisää

Maisteri Yrityksen Taloustieteessä

Open University of Taras Shevchenko National University
Online Kokopäiväinen 1 vuosi January 2019 Ukraina Kiova

Yksi maailman parhaista yliopistoista ja 200 vuotta vanha. Yritystaloustieteen maisterin tutkinto tarjoaa kauppatieteellisen osaston laitokselta Taras Shevchenko National University of Kyiv - Avoin yliopisto. Maisteriohjelmalle tarjottavat peruskurssit ovat talousteoria, taloudellinen kybernetiikka, talouspolitiikka, soveltava tilasto, yritystaloustiede ja kansainvälinen taloustiede. [+]

Yksi maailman parhaista yliopistoista ja 200 vuotta vanha. Maisterin tutkinto Enterprise Economics Tarjoaa Tarve Shevchenko National University of Kyiv - Avoimen yliopiston kansantaloustieteelliseen tiedekuntaan kuuluva yritystalousministeriö.

Maisteriohjelmalle tarjottavat peruskurssit ovat talousteoria, taloudellinen kybernetiikka, talouspolitiikka, soveltava tilasto, yritystaloustiede ja kansainvälinen taloustiede.

KNU OU Enterprise Economicsin maisteriohjelma auttaa oppilaita kehittämään taitojaan taloustieteilijänä. Heille annetaan täysi tilaisuus liittyä johtaviin päättäjiin ja yrityksiin, ja he saavat tietää liiketoimintaympäristöön kohdistuvista kilpailuhaasteista. Tutkinto on suosittu pääasiassa siksi, että korkea-asteen tutkinnon suorittaneiden työllisyysaste on korkea. Yli kahdeksankymmentä prosenttia tutkinnon suorittaneista on saavuttanut asiaankuuluvaa työtä menestyksekkäästi sen jälkeen, kun he ovat hankkineet maisterintutkinnon yritystaloustieteessä KNU: ssa. KNU: n maisteriohjelman tärkeimmät myyntipisteet ovat johtavien yritysten toteuttamat projektit, aktiivisesta valmennustyöryhmästä saama tuki ja korkea työllisyyspöytäkirja onnistuneen loppuun saattamisen jälkeen.... [-]