Maisteriohjelmat Liikkeenjohtaminenssa

Täältä löydät 65 Maisteriohjelmaa Liikkeenjohtaminenssa

Liikkeenjohtaminen

Master aste koulutustaso antaa tutkinnon mahdollisuuden jatkaa opintojaan suoritettuaan perustutkintoa koulutusohjelmasta. Kun olet tutkijakoulu, opiskelijat ovat usein syvä ymmärrys alansa tarvitse syöttää uransa.

Mikä on Master in Business Administration? Kuten yleinen liike ohjelma, opiskelu liiketalous tarjoaa opiskelijoille toiminnalliset ja taloudelliset ymmärrys syöttää uran liike. Ne kuitenkin myös oppia johtamis- prosesseja ja korkeamman hallinnon valmistelemiseksi johtotehtävissä. Kurssit usein keskittyä henkilöstöhallinnon, yrittäjyys, rahoitus, kirjanpito ja markkinointi.

Business on jo erittäin hyödyllistä painopistealue opiskelijoille, koska se auttaa heitä tulla erittäin kestävä ura, joka tarjoaa usein suurempia palkkoja.Opiskelu antaminen voi olla jopa edullisempaa kunnianhimoisille opiskelijoille, koska ne voivat olla pätevä tulla johto- ja esimiestehtäviin.

Lukukausimaksuista ja kulut ansaita Master in Business Administration vaihtelevat useista tekijöistä. Koulu ja ohjelma ilmoittautua, sekä oman pituus ja maan tutkimus, vaikuttaa kuinka paljon se maksaa ansaita määrin. Ennen ilmoittautumalla, tutkimus kaikki vaihtoehdot perusteellisesti.

Ansaita Master in Business Administration avulla voit syöttää jonkin uran tyypillisen Business astetta, kuten Myynnin, taloudellinen analyytikko, tai kirjanpitäjä. Lisäksi se voi avata oven johdon ja hallinnon tehtävissä, mukaan lukien henkilöstöpäällikkö, talouspäällikkö, myyntipäällikkö, tai osastonjohtaja. Useimmat näistä uraa yleensä varattu niille, joilla tutkinto, eikä vain perustutkintoa koulutus.

Jotta aloittaa liiketalouden koulutusohjelma, se on parasta, että tutkimus ja löytää ohjelma, joka täyttää kaikki erityistarpeet. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Master Of Business Administration Rahoituksen Alalla (online)

Universidad Tecmilenio
Online Osa-aikainen 5 lukukautta Avoin ilmoittautuminen Meksiko Meksiko Online

Valitse TecMilenio yliopiston Rahoitus tulevaa opiskella yliopistossa, joka todistaa tietosi. [+]

Miksi tämä Master?

Valitse TecMilenio University

Rahoittaa tulevaisuudessa opiskella yliopistossa, joka todistaa tietosi. Hän opiskeli opettajien asiantuntijoita taloustieteessä. Yliopistossamme malli on kuin taloudellinen malli, joka selittää käyttäytymistä markkinoilla. Kehittää sosiaalisia taitoja hyödyllistä oman ammatillisen kasvun. Meillä on suunnitelmia, jotka auttavat kurssivoittoon kansainvälistä kokemusta.

TecMilenio olla osa yliopiston on olla parempi

Rahoitus ja osakemarkkinoiden liikkua nopeasti. Oppii reagoimaan nopeasti kanssamme. Kasvata työkokemusta. ¿Economics, talous tai antaminen? Selvittää, mitkä ovat alueilla, joilla on enemmän kysyntää yrityksissä. Mitä saan? ... [-]

Master Yritys

Instituto Europeo de Posgrado - España
Online Osa-aikainen 14 kuukautta September 2018 Espanja Madrid

Master in Business Administration on suunniteltu erityisesti kouluttaa opiskelijoita hallinta profiilin hyvin käytännöllinen visio. Tavoitteena on tuottaa tutkinnon taidot ja kyvyt tarpeen tehdä terveen liiketoiminnan päätöksiä ja ymmärtämään seurauksia näillä päätöksillä on eri alueilla liiketoiminta, kuten osoite ... [+]

Master in Business Management

Master in Business Administration on suunniteltu erityisesti kouluttaa opiskelijoita hallinta profiilin hyvin käytännöllinen visio. Tavoitteena on tuottaa tutkinnon taidot ja kyvyt tarpeen tehdä terveen liiketoiminnan päätöksiä ja ymmärtämään seurauksia näillä päätöksillä on eri alueilla liiketoiminta, kuten hallinto, rahoitus, markkinointi ja myynti mm.

Miksi valita meidät?

Oppimisen menetelmä perustuu "case", video luokat, virtuaalinen istuntoja ja interaktiivisia harjoituksia. Opiskelijalla on viikoittain työn ja henkilökohtaisen seuraa tutor. Tiedekunta koostuu ammattilaisten liiketoimintaan.

Läheisyys ja räätälöinnin ... [-]

Business Administration, Master's Degree

Monroe College
Kampus tai online Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Yhdysvallat New Rochelle Flushing Bronx + 2 lisää

Tämä ohjelma on tarjolla kampuksella ja verkossa. [+]

Yleiskatsaus

Kuningas-tutkijakoulun MBA-ohjelma pyrkii auttamaan opiskelijoita kehittämään osaamista, jota yritysjohtajat hallitsevat johtamisessa ja hallinnassa monimutkaisessa ja kilpailuympäristössä.

MG-660 - strateginen markkinointi 3

MG-670 - Taloushallinto 3

MG-770 - tilinpäätösanalyysi 3

MG-800 - Strateginen johtaminen

[-]

Master in International Relations and International Business

ESEI International Business School Barcelona
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

[+]

Ohjelman tavoitteet ja rakenne

[-]

Master Kirjanpidon Ja Rahoitus: Liiketalous

Ca' Foscari University of Venice
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Venetsia

Tämä toinen Cycle koulutusohjelma tuottaa asiantuntijoita tilinpäätöksen tiedot, suunnittelu ohjausjärjestelmät, jossa esitetään rahoitus strategiat ja tilintarkastus liiketoiminnan riskejä. [+]

Tämä jatko-ohjelma tuottaa asiantuntijoita kirjanpitotiedot suunnittelu ohjausjärjestelmät, joissa esitetään rahoitus- strategioita ja tilintarkastus liiketoiminnan riskejä. Se tarjoaa tarvittavat tehokas maadoitus voidakseen toimia yrityksissä ja kuntien asemissa yritysten kirjanpitoon liittyvät, rahoitus ja hallinnassa. Business Administration opetussuunnitelma on täysin opetetaan Englanti.

Tämä koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada double / yhteinen aste muiden eurooppalaisten yliopistojen.

Double Degree kanssa Ecole Supérieure de Commerce de Paris-Euroopassa (Ranska). Lopussa opinto ohjelmoida opiskelijat voidaan palkitaan kaksoistutkintoon: Laurea Magistrale in Amministrazione, finanzan e controllo of Università Ca 'Foscari Venezia ja Master in Management of ESCP-Euroopassa. Linkki koulutusohjelman sivu Linkki soveltaa menettelyä sivu Pääsy ohjelmaan ... [-]

Jatkotutkinto Of Business Administration

GlobalNxt University
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Malesia Kuala Lumpur + 1 lisää

Jatkotutkinto Business Administration (PGDipBA) tarkoituksena on tarjota opiskelijoille vankka ydin hallinta [+]

Rakennuksen vankka johtamisosaamista

Jatkotutkinto Business Administration (PGDipBA) tarkoituksena on tarjota opiskelijoille vankka ydin hallinta aiheita. Sitä voidaan käyttää myös ponnahduslautana Global MBA oppijoina, jotka suorittavat PGDipBA artikuloi suoraan MBA täysin opintosuoritusten siirrossa.

Oppimistulokset

Suoritettuaan ohjelman opiskelijat pitäisi pystyä: - Conduct läpitunkeva liiketoiminnan analyysit ja tehdä valistuneita liiketoimintaa koskevia päätöksiä.

Tutkitaan monimutkaisia ​​ongelmia liiketoiminnalle eri näkökulmista - tehokas hallinta yrityksissä, prosessien, työ, ja ihmiset - tehokasta yhteistyötä osana maailmanlaajuista, monikulttuurinen tiimi - Kehitetään strateginen ja taktinen suosituksia, jotka johtavat menestyksekkään liiketoiminnan tuloksiin KESTO ... [-]

Liikkeenjohdon Tutkinto

FGV
Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 lukukautta August 2018 Brasilia São Paulo

MBM on laaja jälkeinen valmistumisen Business Administration, jonka tavoitteena on kouluttaa nuoria ammattilaisia ​​vasta alussa uransa. [+]

kurssi

MBM on laaja jälkeinen valmistumisen Business Administration, jonka tavoitteena on kouluttaa nuoria ammattilaisia ​​vasta alussa uransa.

Yleistä tietoa

Kurssi kestää 1 vuosi ja puoli (450 tuntia).

valintaprosessi

Valintaprosessi käsittää opetussuunnitelman analyysin esittämisen vapaamuotoisesta, maksamisen rekisteröintimaksu ja haastattelu kurssin koordinaattori.

kuka on

He ovat nuoria ammattilaisia ​​enintään 3 vuotta opiskelijoille, jotka tarvitsevat hankkia kiinteän liiketoiminnan koulutusta.

tavoite

MBMS kurssit ovat äskettäin asettuneet Euroopassa ja nykyään tarjotaan johtavien kansainvälisten koulujen. FGV / EAESP, jotta kouluttaa nuoria ammattilaisia ​​uran alkuvaiheessa, käynnisti MBM - korkea kurssi, joka on syntynyt sisällä kansainväliset laatuvaatimukset.... [-]


Maisteriohjelma Johtamisen Muutoksen (Hallintotieteiden Maisteri, Master Of Science (kauppakorkeakoulut), Tai Maisteri)

University of Tampere
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Haluatko tulla visionäärinen johtaja, joka osaa käsitellä muutokseen monimutkainen yhteiskunnassa? Valitsemalla opintoja Master in Leadership in Change -ohjelman ohjelmaan auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka

Tutkinto: Hallintotieteiden maisteri, Master of Science (Economics and Business Administration), tai maisteri, riippuen erikoistuminen Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 12 000 € / vuosi

Lue lisää apurahoista Uudenlaisia ​​johtamistaitoja vaaditaan paikallisella, kansallisella, kansainvälisellä ja maailmanlaajuisella tasolla. Haasteet yhteiskunnat kohtaavat on kasvanut monimutkaisuus. Ympäristö- ja energia ongelmat, dynamiikkaa globaalin turvallisuuden, alueellisten kriisien hallinta, tarjoaminen kustannustehokkaita julkisia palveluja ja kehittäminen hedelmällisen tulevien yrittäjien ja liiketoiminnan kehittäminen ovat systeemisiä luonteeltaan. Tämä tarkoittaa, että eri toimielimet ja kansalaisyhteiskunnan toimijoiden on tehtävä yhteistyötä, neuvotella ja sopia uusia tapoja tehdä asioita. Johtamisen muutoksen maisteriohjelma mahdollistaa sellaisen tiedon ja asiantuntemuksen kehittämisen, jota tarvitaan monimutkaisten ilmiöiden selittämiseen ja ymmärtämiseen, visionääriseksi johtajaksi ja maailman muuttumiseksi. Ohjelmassa johto ymmärretään kykyä käsitellä muutosta. Suuret muutokset edellyttävät yhteisiä ponnisteluja hallituksen, yksityisten yritysten ja muiden laitosten. Tampereen yliopiston liikkeenjohdon tiedekunta tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön monipuolisen johtajuuden dynamiikan tutkimiseen. Tuomme yhteen näkökulmia liiketoiminnan ja johdon yksityiseltä sektorilta, ymmärrys noin toimielimiä ja hallintoa julkisen hallinnon, samoin kuin tietoa kansainvälisten suhteiden ja poliittisia prosesseja alueelta politiikan. Tiedekunta tarjoaa korkealaatuista akateemista tutkimusta ja opetusta liiketoiminnan, julkishallinnon ja politiikan aloilla - ja Leadership for Change -ohjelma keskittyy näiden alojen risteykseen. Tavoitteena ohjelma on antaa opiskelijalle ainutlaatuinen käsitys näiden eri alojen kanssa keskitytään erityisesti johtava dynamiikkaa yhteiskunnallisen muutoksen prosesseja.... [-]


Master In Business Administration Hallinta

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Tunisia Tunis

Master in Management valmistelee tulevia johtajia pk yrityksissä ja laitoksissa. Ohjelma keskittyy yrittäjyyteen [+]

Master in Management valmistelee tulevia johtajia pk yrityksissä ja laitoksissa. Ohjelma keskittyy yrittäjyyteen, hallinta tuotteita, projekteja, palveluita tai virastojen kattavan koulutuksen henkilöresursseihin, kirjanpito, ERP, uutta teknologiaa ja kaikki tarvittavat työkalut Management.

Professional Master in Management ja Business Administration antaa sinulle opastusta tähtäävä koulutus sekä johdon ja hallinnon hallitsemalla välineet, joilla hallitaan yritysten ja organisaatioiden. Training auttaa ensin saada tietoa tieteenalojen ja peruskäsitteet johdon henkilöresursseihin, kirjanpito, rahoitus ... ja sitten oppia johtamistavat ja kehitys tiedon taloudellisen ja oikeudellisen ympäristön.... [-]


Taloustieteen Maisterin Tutkinto: Business And Administration

University of Bologna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Forli

Kahden vuoden jatkotutkinto kauppatieteiden ja hallinnon tarjoaa kansainvälisen opetussuunnitelman Business and Administration täysin opetetaan Englanti. [+]

B

Kahden vuoden jatkotutkinto kauppatieteiden ja hallinnon tarjoaa kansainvälisen opetussuunnitelman Business and Administration täysin opetetaan Englanti. Tulevaisuuden johtajina, konsultteina ja yrittäjinä opiskelijat hankkivat kehittyneitä tietoja liiketoiminnan hallinnosta ja yrittäjyyteen liittyvistä taidoista, jotka liittyvät innovaatioihin ja yritysten käynnistämishankkeisiin. Erityistä huomiota kiinnitetään johtavien taitojen tieteidenväliseen luonteeseen kansainvälisessä kontekstissa sulkemalla aloja, kuten taloustieteet, tilastotiede matematiikka ja laki.

Pääsyvaatimukset

Tukikelpoinen ensimmäisen syklin tai kandidaatin tutkinto sekä sujuva kirjoitettu ja puhuttu englanti (B2 taso). Talouden, hallinnon ja tilastojen aiemmat tiedot voivat olla hyödyllisiä, mutta eivät ole pakollisia vaatimuksia. Pääsy riippuu opiskelijoiden tietämyksen ja taitojen arvioinnista hakulomakkeessa hakupyynnössä määriteltyjen menettelytapojen ja kriteerien (pääasiassa akateemisen ansioiden ja taustan, ulkomailla suoritettujen opintojen, viitekirjeiden, suullisen haastattelun) perusteella. kurssin verkkosivu.... [-]


Master Managementin Ja Business Administration

Université Francophone du Congo
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kongon demokraattinen tasavalta Goma

Master Managementin ja Business Administration [+]

Master Managementin ja Business Administration

UFRACO käyttää kaikkia mahdollisia keinoja saavuttaa tavoitteensa tehostamalla konferensseja, seminaareja, symposiumeja, tieteellisissä kokouksissa. Ja yliopisto-sidottu Bolognan prosessiin valomittarin järjestelmä, liikkuvuutta opiskelijoiden ja opettajien muiden yliopistojen varastoitu tarkastusjärjestelmä.

UFRACO hyväksyy seuraavan filosofia:

1) helpottamiseksi opiskelijoiden ja oppijoiden Keski-Afrikassa ja Suurten järvien erityisesti ja planeetalla. Helmikuu 10) Tee luettavissa, nähtävissä ja ennustettavissa koulutuksen tarjontaa Afrikkalainen maissa; 3) Paranna Afrikkalainen muodostumat maailmanlaajuisesti ja ne olisivat, otettavissa ja mukautettavissa tiedon ja harjoiteltu tiukasti kaikissa muissa maissa se on kansallinen ohjelma, sitä enemmän rajat yli, mutta järjestelmä on lisenssi Mestari ja tohtori (LMD). Olemme kuitenkin seuraa tarkasti eri suuntaa valvovan ministeriön tässä järjestelmässä.... [-]


Hallinta Ja Master Of Business Administration

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Bulgaria Sofia

Tämä Master keskittyy logiikkaan dual osaamisen. Kiitos monenlaisia ​​hankittuja tietoja harjoittelun aikana, monenlaisia ​​töitä siten antaa tutkinnon, erityisesti niistä toiminnoista vastaavan niiden koulutusta. [+]

Koulutustavoitteet:

Antaa opiskelijalle korkeakoulututkinnon tasolla vähintään Bac 4 (1 Master-tason) koulutusta ranskaksi liiketalouden. Tämä kurssi on ensisijaisesti opiskelijoita muista kursseja (insinööritieteiden, yhteiskuntatieteiden, humanististen, ...), jotka voivat hankkia toisen johtamistaitoja.

mahdollisuuksia:

Tämä Master keskittyy logiikkaan dual osaamisen. Kiitos monenlaisia ​​hankittuja tietoja harjoittelun aikana, monenlaisia ​​töitä siten antaa tutkinnon, erityisesti niistä toiminnoista vastaavan niiden koulutusta.

Akateeminen kumppani ja kunniakirja:

Koulutusta järjestetään yhteistyössä Institute Taloustieteen (IEMN - IAE) yliopiston Nantesin (Ranska).... [-]


Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 20 kuukautta January 2019 Dominikaaninen tasavalta Santiago Santo Domingo + 1 lisää

[+]

Siksi Master of Business Administration, kaksoistutkinto Creighton University of the United States

[-]

MSc Liiketalouden - Strategia Ja Hallinta Kansainvälisten Järjestöjen

Linköping University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Linköping

Kaksivuotinen maisteriohjelman Business Administration - Strategia ja johtaminen Kansainväliset järjestöt (SMIO) tavoitteena on kouluttaa tulevia johtajia arvostelukykyä, jotka voivat tehdä hyvin tasapainoisia päätöksiä. Ohjelma yhdistää perustavanlaatuinen akateemisen tiedon (ajattelun ja päättelyn) ja kokemuksellinen tieto (taidot) valmistaa opiskelijoita ylittämään soveltamalla tunnettuja ratkaisuja tunnettuihin ongelmiin. [+]

Kaksivuotinen maisteriohjelman Business Administration - Strategia ja johtaminen Kansainväliset järjestöt (SMIO) tavoitteena on kouluttaa tulevia johtajia arvostelukykyä, jotka voivat tehdä hyvin tasapainoisia päätöksiä.

Ohjelma yhdistää perustavanlaatuinen akateemisen tiedon (ajattelun ja päättelyn) ja kokemuksellinen tieto (taidot) valmistaa opiskelijoita ylittämään soveltamalla tunnettuja ratkaisuja tunnettuihin ongelmiin. Kun suoriutuneelle ohjelman opiskelijat on hankkinut hyviä analyyttisiä taitoja ja kyky ajatella strategisesti. Kansainvälinen painopiste kursseja ja kansainvälinen koostumus SMIO luokan apua opiskelijalle valmiuksia toimia kansainvälisissä järjestöissä.... [-]


Master Johdon Ja Liiketalouden

Université Virtuelle (UIV)
Online Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Tunisia Tunisia Online

Hallinnoivan Remote Master valmistaa tulevia johtajia pk yrityksissä ja laitoksissa. [+]

Hallinnoivan Remote Master valmistaa tulevia johtajia pk yrityksissä ja laitoksissa. Ohjelma keskittyy yrittäjyyteen, hallinta tuotteita, projekteja, palveluita tai virastojen kattavan koulutuksen henkilöresursseihin, kirjanpito, ERP, uutta teknologiaa ja kaikki tarvittavat välineet hallintaan.

Johdon Remote master liiketalouden ja antaa sinulle ohjeita, jotka perustuvat koulutukseen ja johdon ja hallinnon hallitsemalla välineet, joilla hallitaan yritysten ja organisaatioiden. Online koulutus antaa ensin saada tietoa tieteenalojen ja peruskäsitteet johdon henkilöresursseihin, kirjanpito, rahoitus ... Ja sitten oppia johtamistavat ja kehitystä tietämyksen taloudellisen ja oikeudellisen ympäristön.... [-]