Maisteriohjelma Liikkeenjohtossa Australiassa

Selaa Maisteriohjelmia Liikkeenjohtossa Australiassa 2018

Liikkeenjohto

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Yritysjohtamisen ohjelmissa opiskelijat hankkivat taitoja, joiden avulla he voivat astua työpaikallaan johtavaan asemaan tai ainakin ottaa johtavan roolin työyhteisössään. Ohjelmissa painotetaan yleensä erityisesti viestintätaitoja, organisaatiorakennetta ja hyvää henkilöstöhallintoa.

Australia on kolmanneksi suurin ulkomaalaisten opiskelijoiden lukumäärä maailmassa huolimatta yhteisö vain 23 miljoonaa euroa. Nämä ovat vahva akateeminen valtakirjaa, mutta Australian laitokset ovat yhtä korkealle rankattu kuin kaupungeissa että talossa niitä ympäri synnyinmaa.

Parhaat Maisteriohjelmat Liikkeenjohtossa Australiassa 2018

Näytä lisää

Päällikön Liikkeenjohdon

University of Canberra
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2019 Australia Canberra

Mieti itse seuraava Steve Jobs tai Lorna Jane? Tämä kurssi tarjoaa korkean tason johtajia ja tulevia yrittäjiä, joilla on vahvaa liiketoimintaa tietopohja ja vaihteleviin ja asiantuntijan viestintätaidot, joiden avulla voit menestyä liike-elämässä - olipa se kotimainen, kansainvälinen tai oikeushenkilön areenoilla . [+]

Tee hallinta yrityksesi

Mieti itse seuraava Steve Jobs tai Lorna Jane? Tämä kurssi tarjoaa korkean tason johtajia ja tulevia yrittäjiä, joilla on vahvaa liiketoimintaa tietopohja ja vaihteleviin ja asiantuntijan viestintätaidot, joiden avulla voit menestyä liike-elämässä - olipa se kotimainen, kansainvälinen tai oikeushenkilön areenoilla . Opit hienosäätää oman tutkimiseen kykyjä, analysoida monimutkaisia ​​ongelmia ja valitse sopiva strategioita kehittäessään ratkaisuja. Voit myös hienosäätää pätevyys vaihteluväli valinnaisia ​​aineita aloilla julkishallinnon, markkinointi, Human Resource Management, International Business, Information Systems ja kaavoitus, tai voit suorittaa enemmän generalist pätevyys valitsemalla kuusi valittavien eri aloilla.... [-]