Maisteriohjelma Liikkeenjohtossa Kolumbiassa

Selaa Maisteriohjelmia Liikkeenjohtossa Kolumbiassa 2018

Liikkeenjohto

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Liikkeenjohdon maisterin tutkintoa suorittavilla opiskelijoilla on edessään loistava tulevaisuus, sillä opinnoissa käsitellään sekä johtajuuden ja esimiestaitojen kehittämistä että keskeisimpien liike-elämän periaatteiden sisäistämistä.

Kolumbia on todella monipuolinen ja ainutlaatuinen maa, joka sijaitsee luoteiskulmassa Etelä-Amerikassa. Ystävällisiä ihmisiä, eksoottisia maisemia ja kosmopoliittinen kaupungit, Kolumbia on ehdottomasti paikka oppia espanjaa.

Parhaat Maisteriohjelmat Liikkeenjohtossa Kolumbiassa 2018

Näytä lisää

Master 's Liiketoiminnan Luomisen Ja Hallinnan

EAN University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta January 2019 Kolumbia Bogotá

Maisteriohjelman Business luominen ja hallinta on tarjolla Kolumbiassa throughand akateemisen välinen Universidad EAN ja Universidad Antonio de Nebrija (Espanja). [+]

Master 's in Business luominen ja hallinta

Maisteriohjelman Business luominen ja hallinta on tarjolla Kolumbiassa throughand akateemisen välinen Universidad EAN ja Universidad Antonio de Nebrija (Espanja). Vetäjänä Universidad Antonio de Nebrija School of jatkotutkinto, johon osallistuvat Confederación Iberoamericana de jovenes Empresarios (CIJE). Universidad EAN, ohjelma on tarjolla yhdessä läpi tiedekunnan jatko-opinnot ja tiedekunnan etäopetuksen ja yhteistyössä Red de jovenes Empresarios Exportadores de Colombia (REDEXPO). Ohjelman tavoitteena on luoda johtajia ja Kolumbian, Espanjan ja Latinalaisen Amerikan liikemiehet yleensä, jotta voidaan auttaa yrityksiä hyödyntämään koko potentiaaliaan ja näin ylläpitää taloudellista kasvua sekä liiketoiminnan ja maan talouden tulevina vuosina.... [-]