Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät Maisteriohjelmaa Maataloustekniikkassa

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Maatalouden tekniikka yhdistää sähkö-, mekaanisen, siviili- ja kemian tekniikan aloja ja soveltaa niitä maatalouden jalostukseen ja tuotantoon. Maatalouden insinööri pyrkii lisäämään maatalousmenetelmien kestävyyttä ja tehokkuutta.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin - Vertaa maisterin tutkintoa Maataloustekniikkassa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Maataloustekniikka

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Oletko keski-ikäinen puutarhaviljely, karja- tai metsätalousammattilainen, jonka tehtävänä on lisätä tehokkuutta, valvoa tuotteiden laatua tai helpottaa ketjun sidosryhmi ... [+]

Tämä sovellettu Master-ohjelma on suunniteltu keski-uralla puutarhanviljelyyn, eläinten tai metsän ammattilaiset työskentelevät yksityisellä tai julkisella sektorilla. Se soveltuu ehdokkaille, joiden tehtävänä on lisätä tehokkuutta, valvoa tuotteiden laatua tai helpottaa ketjun sidosryhmien välistä yhteyttä ketjun tukijana. Tämä ohjelma on kokemusperusteinen ja käytännönläheinen ja lähestyy arvoketjun kehitystä kestävän kehityksen näkökulmasta, liiketoiminnan taloudesta, logistiikasta, laadunhallinnasta, sertifioinnista, markkinoinnista, tietovirroista ja kansainvälisistä suuntauksista.

Ohjelma keskittyy maataloustuotantoketjun kehityksen ja innovaatioiden helpottamiseen samalla, kun noudatetaan vaatimusten ja politiikkojen vaihtelua. Valmistuneet ovat päteviä käyttämään soveltavaa tutkimusta kohti joustavaa arvoketjun hallintaa ja muotoilemaan uusia liiketoimintamalleja ketjutoimijoille. Valmistuneet koulutetaan myös heijastamaan ammattitaitoaan kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Tämä maisteriohjelma tarjoaa kaikki tarvittavat valmiudet kestävien suhteiden luomiseen ketjun sidosryhmille ja viestimään globaalin arvoketjun kehityksestä monikulttuurisessa ympäristössä.... [-]

Alankomaat Velp
October 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi