MASTERSTUDIES

Vertaa Osa-aikainen Maisteriohjelmat Maisema-arkkitehtuurissa Aasiassa 2020

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Master in Landscape Architecture on jatko-ohjelma, joka pyrkii muokkaamaan ja parantaa opiskelijan valmiuksia turvata ympäristön sisäistämistä taiteen, tieteen ja humanististen saavuttamaan huippuosaamista suunnittelu ja strategioita arkkitehtuurin maisemia.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Maisema-arkkitehtuurissa Aasiassa 2020

2 tulosta kohteessa Maisema-arkkitehtuuri, Aasia Filter

Maisema-arkkitehtuurin / muotoilun maisteri

CEPT University
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

CEPT University maisema-ohjelmat on suunniteltu mahdollistamaan ammattitaidon kattava ja syvällinen ymmärtäminen. Se tarjoaa ammatillista koulutusta kehittää maisemia tiheästi ...

Lue lisää

Master of Science in rakennetun ympäristön (tutkimuksen)

عن جامعة البنية التحتية في كوالا لابور
MSc
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
18&nbsp;-&nbsp;48 kuukautta
Englanti
Kampus

Master of Science (M.Sc.) in rakennetun ympäristön ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollisen pätevyyden rakennetun ympäristön master tasolla. Ohjelman kautt ...

Lue lisää