Filter
Maisterin tutkinnot
Oseania Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Täältä löydät Maisteriohjelmat Maisema-arkkitehtuurissa Oseania 2019/2020

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Maisema-arkkitehtuuri korostaa oikeilla kasveja, mukavuudet, ja suunnittelu luomiseksi ulkotilaa, joka on erityinen ja toimiva. Maisema-arkkitehdit auttaa suunnittelemaan ja kappalainen puistojen ja yleisten viheralueiden, usein avulla insinöörit, urakoitsijoiden, viljelysääraportteja, ja kaupunkisuunnittelijoiden.

Oseania koostuu saaret Etelä-, Länsi-ja Keski-Tyynenmeren, kuten Melanesia, Mikronesia ja Polynesia. Termi on joskus laajennetaan käsittämään Australia, Uusi-Seelanti ja Malaiji Saaristo.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Maisema-arkkitehtuurissa Oseania 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

2 tulosta kohteessa Maisema-arkkitehtuuri, Oseania

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Tule johtamaan ja innovaattoriin maisema-arkkitehtuurikäytännöstä tämän palkitun kurssin avulla. ... [+]

Yleiskatsaus

Maisema-arkkitehtuuri on suunnittelutaito, joka toimii monenlaisten luovien ideoiden, elävien järjestelmien, fysikaalisten materiaalien ja tulevien mahdollisuuksien kautta. Tarkoituksena on kuvitella, tutkia ja ehdottaa parempia elämäntapoja monimutkaisessa ja nopeasti muuttuvassa maailmassa.

RMIT tarjoaa erinomaisen ammatillisen koulutuksen, maisteriohjelman maisteriohjelman on akkreditoitu Australian Institute of Landscape Architects (AILA). Ohjelma tunnustetaan maailmanluokan välineeksi suunnittelutaitojen, kriittisen ajattelun ja muotoilun edistämisen edistämisessä innovatiivisen opetuksen ja tutkimuksen avulla.

RMIT: n maisema-arkkitehtuurin päällikkö saa sinut johtamaan maisemasuunnittelun johtajaksi ja innovaattoriksi.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Technology Sydney

Maisema-arkkitehtuurin maisteri tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä yhdessä juhlien ammattilaisten kanssa palkittuja kansainvälisiä muotoilutaloja ja kaupu ... [+]

Kehittämällä pitkälle kehitettyjä erikoistuneita tietoja UTS opiskelijat suorittavat erilaisia ​​etujärjestöjä, poliittista ja ammatillista virastoa, projektinhallintaa ja taloudellisia taitoja nykyaikaisten asioiden hoitamiseksi paikallisissa ja globaaleissa yhteyksissä. Maisema-arkkitehtuurin maisteri tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden aktiivisesti ja kriittisesti tarkastella maiseman virastoa tulevassa kaupungissa ja tulla aktiiviseksi keskustelemaan siitä, mitä tulevia kaupunkeja voi tulla integroidun suunnittelukeskeisen lähestymistavan kautta. Maisema-arkkitehtuurin maisteritutkinnon suorittaneet ovat valmiita käsittelemään ajankohtaisia ​​kysymyksiä paikallisissa ja / tai globaaleissa yhteyksissä laajemman käsityksen mukaan kaikkein tärkeimmistä ja ajantasaisimmista menetelmistä, työkaluista ja tekniikoista.... [-]

Australia sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi