MASTERSTUDIES

Selaa Maisteriohjelmia Maisema-arkkitehtuurissa Portugalissa 2020

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Master in Landscape Architecture on tutkinto, jonka tarkoituksena on harjoittaa opiskelijoiden kaupunkisuunnittelun, ekologiasta ja kulttuurista. Opiskelija perehtyy kaupunkisuunnittelu, innovatiivisen suunnittelun käytäntöjä ja tekniikoita, jotta voitaisiin yhdistää uusimman materiaalin ja teknologian suunnittelu ekologinen ja nykyaikainen maisemia.

Portugalissa virallisesti Portugalin tasavalta, on maa, joka sijaitsee Lounais-Euroopassa, Iberian niemimaalla. Portugali on 900 vuotta vanha, ja vaikka se on suhteellisen pienellä alueella, se oli keskeinen rooli maailman historiassa. Universidade do Porto on suosituin ulkomaalaiset, jotka koostuvat 11% kansainvälisiä opiskelijoita.

Parhaat Maisteriohjelmat Maisema-arkkitehtuurissa Portugalissa 2020

1 tulosta kohteessa Maisema-arkkitehtuuri, Portugali Filter

Master maisema-arkkitehtuurissa

University of Algarve
Johtamiskurssit
Loka 2020
<
Full-time
<
2 vuotta
Portuguese
Kampus

Maisema-arkkitehtuurin maisterin päätavoite on muodostaa ammattilaisia, joilla on laaja maisema-arkkitehtuurin tekninen ja tieteellinen tausta ja joilla on tarvittavat kyvyt h ...

Lue lisää