MASTERSTUDIES.FI

Täältä löydät 18 Maisteriohjelmaa Maisema-arkkitehtuurissa

Master in Landscape Architecture-ohjelma on monialainen taiteen ja tieteen soveltaa periaatteet ja tekniikat arkkitehtuuri, kaupunkisuunnittelu, kaupunkisuunnittelu, maatalouden, maaperän tiede ja jopa psykologian muun aloilla, jotta suunnittelu ulkotiloihin ja rakenteet tiettyihin tarkoituksiin. Enemmän kuin koskaan, maisema-arkkitehdit löytävät itsensä kova kysyntä kaupungit alkavat ymmärtää tarve ja arvo puistojen ja muiden julkisten tilojen luomiseen harmoninen yhteisöjä. Ei kaupunki voi olla todella nykyaikainen tai toiminnallisia pitämättä herkkä tasapaino vihreys ja konkreettisia. Kuten useat metropoleissa ympäri maailmaa ovat toistuvasti ymmärtäneet, kaupunkirakenteen hajautuminen on myrkyllistä väestön suuria määriä. Puistot, puut ja pensaat tarjoavat terapeuttiset ja psykologinen vaikutus kansalaisille. Vaikka yksityinen sektori tajuaa tämän.Suurin osa yrityksistä palkata maisema-arkkitehdit suunnitella ja hallita ylläpito frontages hotelleja ja ravintoloita, lomakohteet ja golf puistoissa. Samoin yksityisasunnoissa olisi usein käyttää palveluja maisema-arkkitehdit niiden metriä. Ja niin kysyntää ammattilaisille, joilla on Master Landscape Architecture kasvaa jatkuvasti, koska niiden käyttö sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Master in Landscape Architecture myöntää yksittäisiä vieläkin enemmän tunnetta ymmärrystä keskeisiä käsitteitä kasvitieteen, kuvataiteen, maantiede ja ekologia. Hänen on kyettävä kuvitella toteutettavissa suunnitelmia, jotka tarjoavat konkreettisia ratkaisuja yhteisöt ja yksityiset yritykset. Tunnetuin osuudet maisema-arkkitehdit maailmaan kuuluu Central Park New Yorkissa ja paviljonki Taj Mahal Intiassa.

18 tulosta kohteessa Maisema-arkkitehtuuri Filter

Ensimmäisen tason mestari puutarhojen suunnittelussa

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design
Kampus Part-time Request Info Italia Milano

Euroopan mestari 1. taso, validoitu EABHES, kestää yhden vuoden pituinen kurssi on tarkoitus luoda vankka koulutus ymmärtää viheralueella viisaasti hävittää sen elementit ja järjestää jokaisessa vaiheessa. Lopussa vuosittaisen polku ne vapautetaan 60 opintopistettä (eurooppalainen ov).

Maisema-arkkitehtuurin / muotoilun maisteri

CEPT University
Kampus Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Intia Ahmedabad + 1 lisää

CEPT University maisema-ohjelmat on suunniteltu mahdollistamaan ammattitaidon kattava ja syvällinen ymmärtäminen. Se tarjoaa ammatillista koulutusta kehittää maisemia tiheästi rakennettu ympäristöissä ja master suunnitelmia kautta intensiivinen muotoilu koulutusta tuetaan vahva tekninen säätiö. Opiskelija on osoittanut uutta ajattelua yhdistettynä mitattuihin ja asiaankuuluviin vastauksiin erilaisiin maisematilanteisiin. Tutkimuksen henki ja luovien ratkaisujen löytäminen ovat osa koulutusta. Perusteena on painotus maisemien suunnittelusta luonnon kestävien ekosysteemien kehittämiseen ja säilyttämiseen

Jatko-ohjelman kestävän maiseman suunnittelu ja muotoilu

The Conway School
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Conway

Conway Ohjelma on vilkas sekoitus luokkahuoneessa opetusta, soveltavaa studio työtä, opiskelija ja vierailija esityksiä, kenttätyöhön, käyntejä, ja epävirallisia keskusteluja kollektiivinen keittiössä.

Maisteri maisemasuunnittelun Juana de Vega

Universidade da Coruña
Kampus Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Espanja A Coruña

Opiskelen moduulirakenteesta teoria ja metodologia Maisemasuunnittelu Maisemasuunnittelu I

Maisema-arkkitehtuurin maisteri

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Kanada Vancouver

Master of Maisema-arkkitehtuuri (MLA) jatko-tutkinto-ohjelma tarjoaa akkreditoitu kolmivuotinen opetussuunnitelma. Tämä ammatillinen opintojakso on erittäin vaativa ja suuri osa opetussuunnitelmasta vaaditaan kurssi. Suunnittelustilat yhdistyvät maiseman historian ja teorian kursseihin, sivuston analyysiin ja suunnitteluun sekä ympäristöjen hallintaan. Tässä haastavassa ohjelmassa mahdollisuuksia yksilöllisen identiteetin ja erityisosaamisen kehittämiseen mahdollistetaan valitsemalla erikoistuneita aihepiirustudioita, harkittuja sitoutumisia valinnaisopetuksen kanssa ja erityisesti valmistumisohjelmaa toteuttamalla.

Maisema-arkkitehtuurin maisterin tutkinto

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Kanada Vancouver

Maisema-arkkitehtuurin maisterin tutkinto (MASLA) on kaksivuotisessa opetussuunnitelmassa tarjottu ammattikorkeakoulututkinto. Opiskelijat työskentelevät itsenäisissä tutkimuspohjaisissa tutkimuksissa yhteistyössä tiedekunnan jäsenten kanssa, jotka osallistuvat tiettyihin tutkimusaiheisiin. Tämä innostuva ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat syntetisoida nykyistä tietämystä maisema-arkkitehtuurista ja kehittää alalla nykyisiä käsitteitä. Laajemmassa yliopistoyhteisössä opiskelijat uppoutuvat keskittyneeseen tutkimusympäristöön, joka on rikastettu resursseilla ja tuettuihin aiheisiin, kuten yhteisölliseen ja alueelliseen suunnitteluun, maa- ja vesirakennukseen, maantieteeseen ja taidehistoriaan, visioon ja teoriaan.

Arkkitehtuurin maisteri ja maisema-arkkitehtuurin maisteri

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Kanada Vancouver

Kaksoistutkinto-optio on nelivuotinen ohjelma arkkitehtuurin päällikön ja maisemaarkkitehtuurin opettamiseksi samaan aikaan. Kaksoistutkinto on sertifioitu sekä Canadian Architectural Certification Boardin että Canadian Society of Landscape Architects -yrityksen kanssa. Kaksoistutkinto-ohjelma yhdenmukaistaa arkkitehtonisen suunnittelun ja ekologisen tietoisuuden luomalla kokonaisvaltaisen ymmärtämyksen rakennetuista ja luonnollisista ympäristöistä.

Maisema-arkkitehtuurin maisteri

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Australia Melbourne

Tule johtamaan ja innovaattoriin maisema-arkkitehtuurikäytännöstä tämän palkitun kurssin avulla.

Maisema-arkkitehtuurin maisteri

University of Technology Sydney
Kampus Full-time Part-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Australia sydney + 1 lisää

Maisema-arkkitehtuurin maisteri tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä yhdessä juhlien ammattilaisten kanssa palkittuja kansainvälisiä muotoilutaloja ja kaupunkisuunnittelun alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Opiskelijat osallistuvat erilaisiin projekteihin, jotka perustuvat suurten globaalien nykyaikaisten kaupunkien ja maisemien kohtaamiin kysymyksiin: kaupunkien tiivistyminen, ilmastonmuutos, luonnonvarojen väheneminen (maa, ruoka ja vesi) sekä biologisen monimuotoisuuden väheneminen ekologisen hajanaisuuden ja elinympäristöjen tuhoamisen kautta . Käyttämällä kaikkein ajankohtaisimpia ja ajantasaisempia menetelmiä ja tekniikoita opiskelijat osallistuvat käytännönläheisiin studioihin kehittääkseen monimutkaisia ​​ongelmanratkaisutaitojaan vastaamaan maiseman ratkaisevaan rooliin tulevissa kaupungeissa.

Arkkitehtuurin, muotoilun ja innovaation päällikkö - MArch

Universidad Europea
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Espanja Valencia Madrid Kiina Shanghai Yhdysvallat San Diego Irvine Alcobendas Teneriffan Santa Cruz Villaviciosa de Odón Espanja Online Las Palmas de Gran Canaria + 10 lisää

Opit eri kulttuuripisteiden vuorovaikutukseen ja suhteeseen näyttelyiden, tapahtumien, opetusohjelmien ja ammattitöiden avulla. Espain Alfaron (Valencia) eri tilat mahdollistavat erilaisten ilmakehien ja tilanteiden luomisen, vaihdon ja levittämisen.

Päällikön maisemasuunnittelussa

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Tšekki Praha

Maisemasuunnitteluohjelma pyrkii riittävästi valmistamaan tutkinnon suorittaneita kilpailukykyisiksi kansainvälisillä työmarkkinoilla.

1. maaliskuuta

SCI-Arc
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Yhdysvallat Los Angeles

SCI-Arc M.Arch 1 on kolmivuotinen, seitsemän aikavälin ammattimainen arkkitehtuurimestari. Ohjelman ydin sisältää arkkitehtonisen kokeilun ja tekemisen kautta oppimisen.

M.arch 2

SCI-Arc
Kampus Full-time 2 vuotta Syyskuu 2020 Yhdysvallat Los Angeles

SCI-Arc: n M.Arch 2-ohjelma on kaksivuotinen, viisi aikavälin, ammatillinen Master of Architecture ohjelman. Tavoitteena on uudelleenarviointia arkkitehtuuri; se on suunniteltu erityisesti perustua ja uudelleen saatu tieto on aiemmin perustutkintoa astetta alalla.

Master in Advanced Architecture

Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC
Kampus Full-time 9 - 18 kuukautta Syyskuu 2020 Espanja Barcelona

Barcelonassa IAAC tarjoaa kansainvälisen maisteriohjelman Advanced Architecture (MAA). MAA on suunnattu arkkitehdeille, insinööreille ja suunnittelijoille eri puolilta maailmaa, jotka haluavat kuvitella kaupunkien ja yhteiskuntien tulevaisuutta ja sitoutua rakentamaan sen nykyiseen.

Master maisema-arkkitehtuurissa

University of Algarve
Kampus Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Portugali faro

Maisema-arkkitehtuurin maisterin päätavoite on muodostaa ammattilaisia, joilla on laaja maisema-arkkitehtuurin tekninen ja tieteellinen tausta ja joilla on tarvittavat kyvyt harjoittaa ammattia Euroopassa, kuten Portugalin maisema-arkkitehtuuriliitto (APAP) ja Kansainvälinen federaatio vaativat. maisema-arkkitehdit (IFLA Europe) ja pystyy innovoimaan ja vahvistamaan tieteellistä tutkimusta avainaloilla analysointi ja esitys, maisemasuunnitteluprojekti, maiseman ja maan hallinta ja suunnittelu.