Filter
Maisterin tutkinnot
Ranska Opiskelutyyppi: Distance learning

Näytä kaikki Etäopiskelu Maisteriohjelmat Mediassa Ranskassa 2019/2020

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Median koulutusohjelmista on paljon hyötyä niille, jotka haluavat oppia, miten erilaisia medioita käytetään tiedon luomisessa ja jakamisessa. Opinnoissa voidaan käsitellä muun muassa seuraavia aiheita: tuotanto, analysointi, historia, teknologia ja mediaan liittyvä muotoilu.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Ranska tarjoaa erinomaisen korkeakoulujärjestelmän paitsi kansalaisten myös ulkomaalaisia. Maan 's dynaaminen kulttuuri houkuttelee ulkomaisia ​​opiskelijoita ja jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan kansainvälisiä kursseja. Ranska on perinteisesti tieteelliset ja teknologiset innovaatiot. Näin varmistetaan, että tutkijat täysin hyödyntää luovuuttaan.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Mediassa Ranskassa 2019/2020

Read More Read less

2 tulosta kohteessa Media, Ranska, Distance learning

ESJ Lille : École Supérieure de Journalisme

Avustuksella Agence Universitaire ranskankielisten (AUF), Graduate School of Journalism Lille (ESJ Lille) ja hallinto Institute of Lille yritykset (IAE Lille) tarjota Mas ... [+]

Avulla Agence Universitaire ranskankielisten (AUF), Graduate School of Journalism Lille (ESJ Lille) ja hallinto Institute of Lille yritykset (IAE Lille) tarjota heille 2 International Master in Media Management (Mi2M) etänä.

Tämä koulutus on johtajille ja keskijohdon median (Editorial Director, Editor, johtaja, pääsihteeri kirjoitettaessa viestintäjohtaja, markkinointijohtaja, ohjelmajohtaja, johtaja antennit, johtaja asemalla, jne.) ja ranskankielisten kommunikoida. Soveltaa, hakijoiden on oltava BAC + 4 tai vastaava (BAC + 3 sovittu, että ehdokas on vähintään kolmen vuoden kokemus media-alan tai johdon).

Tämä tutkinto tavoitteena on kehittää johtamistaitoja tiedottajia ja Francophone viestintä, tarjoamalla sopiva ja käyttökelpoinen koulutusta omilla työssäsi. Se mahdollistaa myös oppilaita konkreettisesti parantamaan omaa hallinnan käytäntö työympäristönsä yksittäisin ohjattu projekti. Lopuksi, koulutus on mahdollisuuden opiskelijoille esitellä ja jakaa hallinta kokemuksia ja käytäntöjä. Nämä taidot validoidaan hankkimalla ranskalainen tutkinto IAE Lille.... [-]

Ranskalainen
Part-time
18 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
University of Strasbourg

CAWEB-maisterin tutkinto tarjoaa ohjeita verkkosivujen luomiseen ja lokalisointiin, joka tarjoaa sekä kampuskoulutus- että etäopiskeluvaihtoehtoja. Ohjelma sisältää kurss ... [+]

CAWEB-maisterin tutkinto tarjoaa ohjeita verkkosivujen luomiseen ja lokalisointiin, joka tarjoaa sekä kampuskoulutus- että etäopiskeluvaihtoehtoja. Ohjelma sisältää kursseja web-kehitys, web design, projektinhallinta ja lokalisointi. CAWEB-maisterin tutkintojen tärkein etu on käytännön IT-osaamisen ja vieraan kielen taidon yhdistelmä, mikä johtaa erilaisiin ammatillisiin mahdollisuuksiin dynaamisissa web-pohjaisissa kentissä. Lisäksi Master 2 -ohjelma tarjoaa yksilöllisiä opintopareja, jotka sopivat akateemiseen profiiliisi ja ammatilliseen kokemukseen.

Opiskeluvaihtoehto CAWEB-maisteriohjelmassa

Opiskelijamme voivat joko harjoittaa CAWEB-mestaria alan johtavien opettajien tai etäopiskelumuodossa olevien kampuskurssien kautta.... [-]

Ranska Strasbourg
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi