close

Suodattimet

Katso tulokset

Selaa Maisteriohjelmia Mekatroniikkassa Portugalissa 2021

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  Tutkinnon maisteri Mekatroniikka pystyy luomaan mekatroniikkatuotteita, jotka lisäävät suorituskykyä ja tehokkuutta eri toimialoilla.… Lue lisää

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Tutkinnon maisteri Mekatroniikka pystyy luomaan mekatroniikkatuotteita, jotka lisäävät suorituskykyä ja tehokkuutta eri toimialoilla. Tutkinto itsessään on yhdistelmä sekä sähkö-ja konetekniikan ja pyrkii täyttämään teollisuuden tarpeita, jotka vaativat molemmat kentät.

Portugalissa virallisesti Portugalin tasavalta, on maa, joka sijaitsee Lounais-Euroopassa, Iberian niemimaalla. Portugali on 900 vuotta vanha, ja vaikka se on suhteellisen pienellä alueella, se oli keskeinen rooli maailman historiassa. Universidade do Porto on suosituin ulkomaalaiset, jotka koostuvat 11% kansainvälisiä opiskelijoita.

Parhaat Maisteriohjelmat Mekatroniikkassa Portugalissa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Universidade de Évora
Evora, Portugali

Toinen sykli Mechatronics Engineering pyrkii tarjoamaan opiskelijoilleen 3 taitotasoa.

Toinen sykli Mechatronics Engineering pyrkii tarjoamaan opiskelijoilleen 3 taitotasoa. -
Maisteri
Täyspäiväinen
2 vuotta
Portuguese (Portugal)
Loka 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä