57 Maisteri Ohjelmat sisään Muoti sisään Italia for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Muoti sisään Italia for 2024Filter
  • Muotikaupan ja ostamisen maisteriohjelma

    IED – Istituto Europeo di Design Florence

    • Florence, Italia

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Maisteriohjelma on tarkoitettu laadusta kiinnostuneille muodin harrastajille, joilla on silmää visuaaliselle sommittelulle. Yhdistä luova näkemys projektinhallintaan ja liiketoimintastrategioihin, jotta voit organisoida muotituotteiden taustalla olevia prosesseja.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma kouluttaa muotisuunnittelijoita: ei eristettyjä taiteilijoita, jotka ilmaisevat kykyjään, vaan suunnittelijoita, jotka ovat innoittamana projekteissaan ja ammatissaan suhteesta muotijärjestelmään ja sen päähenkilöihin.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Tulevaisuuteen suuntautuva ja alaan perustuva maisterikurssi, joka valmistaa sinut viestintään liittyviin rooleihin muotiteollisuudessa maailmanlaajuisesti. Monitieteisessä opetussuunnitelmassa yhdistyvät alan olennainen tietämys asiantuntija- ja teknisiin taitoihin muotijournalismin, mainonnan, PR:n, tapahtumanhallinnan, muotikuvatuotannon ja muiden alojen opintopolulla, joka koostuu luennoista, todellisten muotiyritysten projektityöstä, käytännön työpajoista, seminaareja vierailevien asiantuntijoiden kanssa, kenttämatkoja ja muuta kokemuspohjaista toimintaa. Työnnä rajojasi, luovuutesi ja taitosi tässä dynaamisessa, ainutlaatuisessa maisterintutkinnossa, joka antaa sinulle valtavan kilpailuedun jatkuvasti kehittyvillä muoti- ja luksustyömarkkinoilla.

  • Master in Sustainable Fashion Management

    Sustainability Management School

    • Gland, Sveitsi
    • Switzerland Online, Sveitsi
    • + 1 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Arvioi eettisten valintojen ja kiertotalouden periaatteiden mahdollisuuksia muodissa ja ehdota innovatiivisia ratkaisuja jatkuvasti uudistuvalla toimialalla. Kestävän muodin johtamisen maisteri tarjoaa syvällistä tietoa kestävän muodin ydinkysymyksistä ja haasteista ja yhdistää vastuullisen johtamisen muotialalla.

    • Rome, Italia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Muoti- ja luksusjohtamisen maisteri on suunniteltu tuottamaan nuoria muoti- ja luksusjohtamiseen erikoistuneita ammattilaisia, joilla on intohimoa ja intohimoa vaikuttaa muoti- ja luksusteollisuuteen, tehostaa uraansa muuttamalla itseään, hyväksymällä muutoksen, luomalla arvoa ja toimittaa sen asiakkaille.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Muodin vähittäiskaupan suunnittelun erikoistumismaisterilla on erityinen kulttuurinen ja tieteellinen tavoite: kouluttaa uusia ammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan muotialan yritysten nykyisiin tarpeisiin. Tämä koulutusohjelma on suunniteltu henkilöille, joiden on johdettava tuotemerkkien myyntiprosessien ja -kanavien digitaalista ja kestävää muutosta.

  • Master Fashion Hi-Tech

    Istituto Modartech

    • Pontedera, Italia

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Italialainen

    MIUR:n tunnustama 1. tason maisterin tutkinto edustaa erittäin innovatiivista ja tieteidenvälistä koulutuspolkua, joka sisältää tutkimuksen, innovaation ja muotoilun. Mestarille on ominaista ainutlaatuinen yhdistelmä tutkimusta, tekniikkaa, muotia ja muotoilua.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Nykymaisemassa, jossa tyyli ja vaatteet ovat ensiarvoisen tärkeitä yksilöllisyyden määrittelemisessä ja toimivat tehokkaana välineenä yhteiskunnallisen muutoksen edistämisessä, kaksivuotinen Master of Arts in Fashion: Design, Art & Technology esittelee innovatiivisen lähestymistavan luovuuteen ja muotiteollisuus.

  • Mestari muotisuunnittelussa ja liiketoiminnassa

    Raffles Milan - International Fashion and Design School

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    10 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Kymmenen poikkeuksellista kuukautta. Kymmenen huippuluokan opettajaa luokassa, yksi kuukaudessa. Kymmenen ainutlaatuista tilaisuutta oppia suoraan päähenkilöiltä. Masters of Raffles Milan. Lopulta joku mietti sitä. Muoti on kauneuskasvatusta, kykyä ilmaista ajatuksia ja tunteita, nykyajan suorin ilmentymä. Värit, muodot ja materiaalit täydellisessä harmoniassa. Se on elävin taidemuoto, joka elää ihmisistä tosielämässä. Kuten suuressa teatteriteoksessa, lavastus on viettelypelissä perustavanlaatuinen, mutta osa ei voi kestää kokonaisuutta. Yhä stressaantuneen ja todennäköisesti hämmentyneen kuluttajan voittamiseksi takaisin on palattava aineeseen perusteellisen teknisen valmistelun kautta.

    • Rome, Italia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Lisävarusteiden suunnittelijan on tutkittava, analysoitava ja tulkittava muodin suuntauksia, lisättävä asusteiden kokoelma oikein nykyaikaiseen tyylimaisemaan. Tämä koulutus simuloi teollisuuden polkua, materiaalien ja suuntausten tutkimista, uusien suuntausten tutkimista, suunnittelua ja kokeilua, teknistä kehitystä lopputuotteeseen ja sen viestintään.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Sekoitettu

    Englanti, Italialainen

    Kestävyys muodissa ja ylellisyydessä ei ole ohimenevä trendi, vaan todellinen voimavara, johon kannattaa sijoittaa, mikä lisää arvokkaan ulottuvuuden mihin tahansa muotijärjestelmän tuotteeseen.

    • Online Italy

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Italialainen

  • Muotiviestinnän ja muotoilun maisteri

    IED – Istituto Europeo di Design Milan

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    11 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Muodin muotoilu on tänään suuri mahdollisuus ja monimutkainen haaste. Muodin stylisteillä ja kommunikaattoreilla on etuoikeus ja velvollisuus lukea ja tulkita tuotemerkki tai tuote kunnioittaen sen identiteettiä, mutta samalla rajoja ylittäen, joten suunnitella ympäröivä maailma ja kertoa kaikkien aikojen kiinnostavin tarina. Muotiviestinnän ja muotoilun päällikkö kouluttaa avainhenkilöitä, jotka käsittelevät uuden median kehitystä ja visuaalisen viestinnän ratkaisevaa roolia tänään. He kykenevät omaksumaan enemmän estetiikkaa samanaikaisesti, lukemaan, miten muoti on nykyään yhteiskunnan kannalta tärkeä asia, tuhoamaan säännöt ja kirjoittamaan ne uudelleen.

  • Muotiopintojen maisteri

    University of Bologna

    • Rimini, Italia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Muotiopintojen toisen syklin tutkintokurssi – FAST – on innovatiivinen ohjelma, jonka University of Bologna on kehittänyt ja joka toimitetaan kokonaan englanniksi.

    • Caserta, Italia
    • Beijing, Kiina

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada kaksoistutkinto eli kaksinkertainen maisterintutkinto muotisuunnittelusta. Tarkemmin sanottuna kurssi kestää kaksi vuotta; se sisältää koulutuskurssin, joka on suunniteltu yhdessä ulkomaisen yliopiston kanssa, ja liikkuvuusjakson ulkomailla (puolitoista vuotta); edellyttää, että opintojakson lopussa vapautetaan kaksi muotisuunnittelun tutkintoa (kaksoistutkinto), joista toinen on voimassa Italiassa ja toinen kumppaniyliopiston maassa.