MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Muotimarkkinointissa Brasiliassa 2020

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Muotimarkkinointi on ala, jolla keskitytään erilaisiin liiketalouteen ja muotiin liittyviin aiheisiin. Koulutusohjelmat ovat varsin erilaisia keskenään, joten opiskelijat voivat ohjelmasta riippuen päästä suorittamaan esimerkiksi seuraavia aiheita käsitteleviä kursseja: vaateanalyysi, muodin sosiaaliset puolet, e-kaupankäynnin strategiat, taloustiede ja vaatemarkkinat, tilastollinen analyysi ja tutkimusmenetelmät.

Brasilia, virallisesti Brasilian liittotasavallan, on suurin maa sekä Etelä-Amerikan ja Latinalaisen Amerikan alueella. Se on maailman 's viidenneksi suurin maa, sekä maantieteellisen alueen ja väestön yli 193 miljoonaa ihmistä.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Muotimarkkinointissa Brasiliassa 2020

2 tulosta kohteessa Muotimarkkinointi, Brasilia Filter

Jatko-opiskelija muotimarkkinoinnin ja viestinnän alalla

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Johtamiskurssit
Huhti 2020
<
Full-time
<
18 kuukautta
23 Maalis 2020
Portuguese
Kampus

Istituto Europeo di Design - IED São Paulo -lehden jatko-opiskelijan jatkotutkinto tarjoaa koulutusta markkinointitoiminnassa ja viestinnässä, joka on erikoistunut muotiliiket ...

Lue lisää

Muotimarkkinoinnin maisteri

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Johtamiskurssit
Maalis 2020
<
Part-time
<
14 kuukautta
Portuguese
Kampus

Haluatko oppia markkinointia, ja kuten muoti? Haluatko oppia muotia, ja kuten markkinointi? Hänen paikkansa on IED Rio: ssä. Ammattimainen muotimarkkinointiopettaja opettelee ...

Lue lisää