Filter
Maisterin tutkinnot
Italia Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Muotimarkkinointissa Italiassa 2019/2020

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Muotimarkkinoinnin koulutusohjelmissa on yleensä kaksi painopistettä: liiketalouden opinnot, joihin kuuluu esimerkiksi kirjanpidon ja taloustieteen kursseja, ja muotialan opinnot, joissa tutustutaan muun muassa vähittäiskaupan johtamiseen ja muotimarkkinointiin. Useissa koulutusohjelmissa opiskelijat myös pääsevät suorittamaan erilaisia projekteja ja harjoitteluita muotiteollisuuden työnantajille.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Muotimarkkinointissa Italiassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Muotimarkkinointi, Italia

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
IFDA Italian Fashion & Design Academy

Muotiasiantuntijoiden ja muodin ostajien tarjoama Fashion Buyer Course tarjoaa suoran vuorovaikutuksen muotimaailman ja sen jakelun kanssa. ... [+]

Muotiasiantuntijoiden ja muodin ostajien tarjoama Fashion Buyer Course tarjoaa suoran vuorovaikutuksen muotimaailman ja sen jakelun kanssa.

Jotkut mukana olevista muodin ammattilaisista:

Flaminio Soncini (“Ostajayhdistyksen” perustaja)Maurizio Cinà (ostajayhdistyksen perustaja, entinen AD, Frankie Morello)Showroom ZappieriRinascente MilanoLuisa ViaRoma

kurssin tavoitteet

Fashion Buyer -kurssilla pyritään kouluttamaan nuoria ammattilaisia muotia ja valmistelemaan ostajia ja myyjiä, jotka voivat työskennellä toimistojen, tavaratalojen ja näyttelytilojen kanssa yleensä.

Kurssiohjelma

Fashion Buyer -kurssiohjelma tarjoaa erityiskoulutusta:... [-]

Italia Milano
Tammikuu 2020
Englanti,Italialainen
Part-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi