MASTERSTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen Maisteriohjelmat Musiikin esittäminenssa New York Yhdysvalloissa 2021

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Tutkinnon musiikkiesitys joutunut onnistunut ammateissa erilaisia ​​suorituskyvyn asetuksia tärkeää sinfoniaorkesteria, jotta premier merivoimien bändejä, Broadway ja ooppera. Monet jatkaa jatkotutkintoja suorituskykyä muiden johtavien musiikkioppilaitosten.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

New York City on kaupunki, jolla on suuri globaali merkitys ja on tärkeä vaikutus kauppa-, rahoitus-, media-, grafiikka, muoti, tutkimuksen, koulutuksen ja teknologian maailmassa. On olemassa lukuisia korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten kaupungin erityisesti lääke-ja life science.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Maisterin tutkinnot Musiikin esittäminenssa New York Yhdysvalloissa 2021

1 tulosta kohteessa Musiikin esittäminen, New York Filter

MM instrumentaalijazz-jazzissa

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
Maisteri
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;4 lukukaudet
Englanti
Kampus

Tämä musiikin maisteriohjelma, joka sijaitsee yhdessä maailman jazzmusiikin keskuksista, yhdistää edistyneen esityskoulutuksen, instrumentaalimusiikkikoulutuksen ja siihen lii ...

Lue lisää