MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Näyttelijäntyössa Espanjassa 2021

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Näyttelijäntyö on akateeminen oppiaine, joka tutkii hyvän näyttelijäntyö takana vaikuttavia periaatteita sekä teatterin lavalla ja kameran edessä noudatettavia tavallisimpia toimintamalleja. Opintojen aikana saatetaan tutustua muun muassa siihen, miten näyttelijä voi vastata yleisön, vastanäyttelijöiden ja ohjaajaan odotuksiin.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Näyttelijäntyössa Espanjassa 2021

1 tulosta kohteessa Näyttelijäntyö, Espanja Filter

Teatterin ja esittävän taiteen maisteri

Universidad Complutense de Madrid
Maisteri
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2 lukukaudet
01 Helmi 2021
Espanjalainen
Kampus

Teatterin ja esittävän taiteen maisterin tutkinto on suunnattu sekä niille opiskelijoille, jotka haluavat hallita teatterimaailmaan liittyvien taitojen hallintaa sen luovissa, ...

Lue lisää