Filter
Maisterin tutkinnot
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Täältä löydät 5162 Maisteriohjelmaa 2020

Tervetuloa paikkaan, josta löydät kaikki maisterin tutkinnot, MA, MSc ja maisteriohjelmat, joita tarjoavat huipputason yliopistot ja kauppakorkeakoulut halki maailman! Olemme koonneet yli 30 000 erilaista ohjelmaa, joista valita. Maisteriohjelmia voi selata käyttämällä seuraavia hakukriteerejä: oppiaine, oppilaitoksen sijainti, kokopäiväinen, osa-aikainen tai online/etäopinnot. Tulokset voi lajitella maan, kaupungin ja ohjelman nimen mukaan. Autamme sinua tutustumaan koulutusvaihtoehtojen maailmaan: löydä maisterin tutkinto, joka parhaiten vastaa vaatimuksiasi, ja ota heti yhteyttä oppilaitokseen!

Maisterin tutkinnon hyödyt

Maisteriohjema on tilaisuus vauhdittaa omaa koulutusta. Jo varsin monilla on toisen asteen opintojen jälkeinen, kandidaatin tutkintoa vastaava tutkinto. Tutkinnon suoritettuaan monet siirtyvät työelämään ja uralle, jonka ovat valinneet kandidaatin tutkintoa suorittaessaan. Opittavaa kuitenkin riittää, ja siinä vaiheessa vastaan saattaa tulla maisterin tutkinto. Tehdessään päätöstä maisteriohjelmaan hakeutumisesta opiskelijoiden tulee miettiä yleisiä tavotteitaan. Yksi maisterin tutkinnon keskeisiä hyötyjä on se, että opiskelija pääsee oppimaan haastavampia asioita korkeatasoisemmista aiheista. Niin opiskelija voi myös hakea haastavampia töitä, ansaita enemmän nykyisessä paikassaan tai jopa työskennellä vaativammilla aloilla. Myös työnantajat kannustavat työntekijöitä suorittamaan maisterin tutkinnon, sillä se osoittaa opiskelijan sitoutuneisuutta alaansa.

Kauanko maisteriohjelma kestää?

Ohjelmien kesto vaihtelee ohjelmasta toiseen. Yleensä maisterintutkinto-ohjelma on mahdollista suorittaa 1,5 - 2 vuodessa. Jos ohjelma suoritetaan osa-aikaisena, voi kokonaiskesto kuitenkin venyä, sillä kursseja suoritetaan esimerkiksi muutaman kuukauden välein. Joillain aloilla, kuten lääketieteessä ja oikeustieteessä, kokopäiviäiset tutkinto-ohjelmat kestävät usein kolmekin vuotta.

Kun valitset yliopistoa, jossa maisterin tutkinnon aiot suorittaa, opinto-ohjelmassa ilmoitetaan vaaditut kurssit. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon, että suurin osa ohjelmista tarjoaa ainakin jonkinlaisen mahdollisuuden opintojen kustomointiin, mikä takaa sen, että opintosisältö vastaa juuri kunkin opiskelijan tarpeisiin.

Tarjolla olevat maisteriohjelmat

Tarjolla olevien maisteriohjelmien valikoima on valtava, pääasiassa siksi, että lähes kaikenlaiset kandidaatintutkinnot voi jatko-opinnoilla päivittää maisterin tutkinnoksi. Mukaan mahtuvat muun muassa seuraavat alat:

  • Liikkeenjohto, mukaan lukien rahoitusalan, henkilöstöjohtamisen ja markkinoinnin painotukset
  • Teknillistieteellinen koulutusala
  • Lait ja asetukset
  • Biologia ja lääketieteet
  • Yhteiskuntatieteet
  • Taiteet ja humanistiset tieteet

Useissa yliopistoissa opiskelija voi maisterin tutkinnossaan keskittyä juuri häntä kiinnostavaan oppiaineeseen. Jos etsit sellaista ohjelmaa eikä jostakin yliopistosta sellaista löydy, kokeile toista yliopistoa.

Kustannukset

Maisteriohjelman kustannukset vaihtelevat huomattavasti oppilaitoksesta ja alueesta toiseen. Yliopistot veloittavat edistyneemmistä tutkinnoista usein enemmän, kuin kandidaatin tutkinnoista. Syitä tähän ovat syvällisempi osaaminen, käytetyn teknologian korkeampi taso ja kehittyneemmät opetusmenetelmät. Niinpä maisterin tutkinnon kustannukset voivat globaalisti vaihdella hyvin huokeasta hyvin kalliiseen.

Maisterin tutkinnon suorittamisesta kiinnostuneiden tulee ensin varmistaa, että kaikki vaaditut tutkinnot on suoritettu. Sitten onkin helppo löytää opinto-ohjelma, joka on suunniteltu juuri siten, että se edistää opiskelijaa urallaan. Lue lisää maisteriohjelmista täältä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

Financial University under the Government of the Russian Federation

Kansainvälinen taloustieteellinen tiedekunta (MFF) tarjoaa koulutusta kandidaatin tutkintoihin ja päälliköihin taloustieteen valmistelussa. Koulutuksen suorittamisen jälk ... [+]

Kansainvälinen taloustieteellinen tiedekunta (MFF) tarjoaa koulutusta kandidaatin tutkintoihin ja päälliköihin taloustieteen valmistelussa. Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelijat saavat valtiollisen yliopiston valtiontason tutkintotodistuksen Venäjän federaation hallituksen alaisuudessa ja heillä on myös mahdollisuus saada tutkintotodistus yhdeltä arvostetuimmalta länsimaisen kumppaniyliopistolta.

IFP valmistaa tiedekunnan opiskelijat ammatilliseen työhön erilaisten toimialojen ja omistusmuotojen taloudellisissa ja taloudellisissa osuuksissa valtion elimissä korkeakoulututkinnon edellyttämissä tehtävissä. Tiedekunnan jatko-opiskelija pystyy suorittamaan analyyttisiä, organisatorisia (hallinnollisia) ja kasvatuksellisia (opetustehtäviä) toimintoja seuraavilla talouden aloilla: toimivat markkinat, rahoitus- ja tietovirrat, tuotanto- ja tutkimusprosessit yrityksissä (yritykset) kaikenlaisesta omistuksesta, koulutuksessa, tutkimuksessa ja muissa organisaatioissa sekä hallituksen sisällä.... [-]

Venäjä Moskova
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
GISMA

Kansainvälisen liiketoiminnan maisteriohjelma käyttää kansainvälistä näkökulmaa lähestymään menestyksekkään hallinnan keskeisiä käsitteitä ja taitoja. Ohjelma tutkii kesk ... [+]

Grenoble maisterin tutkinto kansainvälisessä liiketoiminnassa (MIB)

Master in International Business -ohjelma käyttää kansainvälistä näkökulmaa lähestyä avainkäsitteitä ja taitoja onnistuneesta johtamisesta. Ohjelma tutkii kansainvälisen liiketoiminnan keskeisimmät käsitteet mukaan lukien markkinointi, kirjanpito, yrityslaki ja strateginen johtaminen. Voit kehittää sekä akateemista huippuosaamista että käytännön taitoja, joita tarvitset menestymiseen. Ensimmäinen vuosi kattaa kansainvälisten yritysten keskeiset aiheet, kun taas toinen vuosi on omistettu lopulliseen hallintaprojektiisi (FMP). Kaikille opiskelijoille ilmaiset aloittelijan saksan kielen tunnit. Joustavat maksusuunnitelmat ovat saatavilla!... [-]

Saksa Berliini
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Rady School of Management

STEM: n nimetty varainhoitajaohjelma UC San Diegon Rady School of Management -yrityksessä valmistelee tutkinnon suorittaneita vastaamaan merkittäviä finanssialan haasteit ... [+]

STEM: n nimetty varainhoitajaohjelma UC San Diegon Rady School of Management -yrityksessä valmistelee tutkinnon suorittaneita vastaamaan merkittäviä finanssialan haasteita.

Rady Schoolin diplomi-insinöörit ovat saaneet tehtävän sellaisten organisaatioiden kanssa, kuten Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Altegris, CITIC Securities, Drobny Capital, Rayliant Global Advisors, Gurtin Municipal Bond Management, PhoenixMart, Meritco Services, Dimensional Fund Advisors, Yliopisto.

Ekonometrian koti

Rady-koulu on ainutlaatuisessa tehtävässä tarjota Master of Finance, joka korostaa kvantitatiivisia menetelmiä, empiiristä työtä ja taloudellista ekonometriaa. UC San Diegossa on runsaasti perinteet empiirisessä ja teoreettisessa ekonometriaan. Jotkut yleisimmin käytetyt empiiriset mallit kehittyivät UC San Diegon tiedekunnan tutkimuksesta. Tiukan empiirisen datapohjaisen menetelmän korostaminen erottelee Rady Schoolin maisterin valtiosta rahoitussuunnitteluun erikoistuneista ohjelmista.... [-]

Yhdysvallat San Diego
Request Info
Englanti
Full-time
12 - 15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Polytechnic University of Torino

Maailma muuttuu nopeasti, ja kyky ennakoida riskejä ja tarjota tehokkaita ratkaisuja ilmastomuutoksen vaikutusten torjumiseksi on tärkeämpää kuin koskaan. Ilmastonmuutos: ... [+]

Maailma muuttuu nopeasti, ja kyky ennakoida riskejä ja tarjota tehokkaita ratkaisuja ilmastomuutoksen vaikutusten torjumiseksi on tärkeämpää kuin koskaan.

Toisen tason erikoistuneen maisteriohjelman ”Ilmastomuutos: sopeutumis- ja lieventämisratkaisut” ensimmäinen painos edustaa ainutlaatuista mahdollisuutta opiskelijoille ja ammattilaisille, joilla on tieteellinen ja / tai tekninen tausta:

Hanki täydellinen käsitys jatkuvan ilmaston lämpenemisen ja siihen liittyvien ilmastomuutosten taustalla olevasta dynamiikasta ja määritä niiden vaikutukset luonnon ja rakennettuun ympäristöön.Vastaanota täydellinen ja yksityiskohtainen kuvaus tekniikoista, jotka ohjaavat siirtymistä hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen avainaloilla (esim. Energia, liikenne, maatalous) ja tutkia, miten näitä ratkaisuja voidaan soveltaa todellisiin tilanteisiin.Proft ideointiympäristöstä, joka edistää ideoiden ja asiantuntemuksen vaihtoa huipputason yliopistojen tutkijoiden ja yksityisen sektorin huippujohtajien kanssa.Hanki käytännön kokemusta vakiintuneen verkoston tärkeistä yrityksistä, jotka osallistuvat kestävyysstrategioiden toteuttamiseen energiantuotannon, ruoantuotannon alallaYhdellä silmäyksellä Määräaika: 22. marraskuuta kello 13.00 (Italian aikaa) Osallistumismaksu ja taloudellinen tuki: € 4.000,00 (neljä tuhat / 00) ilmoittautumismaksu. Muoto: kokopäiväinen Harjoittelu: 500 tuntia Kieli: englanti Osallistujien enimmäismäärä: 30 ECTS: 63 Ohjaaja: professori Francesco Laio Aikataulu: tammikuu 2020 - joulukuu 2020 Kampus: Politecnico di Torino - Lingotto Kristoffer Brink Jonsson / PexelsOhjelmarakenne... [-]
Italia Torino
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
MID ATLANTIC Business School

Uran aloittamiseen ei ole parempaa paikkaa kuin MID ATLANTIC. MiD on kiehtova kokemus Kanariansaarten liikkeenjohdon ja liiketalouden koulutuksen vertailuyrityksestä. Se ... [+]

Saavuta ammatilliset tavoitteesi

MID-ATLANTINEN kokemus

Uran aloittamiseen ei ole parempaa paikkaa kuin MID ATLANTIC. MiD on kiehtova kokemus Kanariansaarten liikkeenjohdon ja liiketalouden koulutuksen vertailuyrityksestä . Se muuttaa näkökulmasi. Ohjelma ylittää olennaisen perustan liiketalouden perusteista: se kehittää myös reaalimaailman tietämystä ja ymmärtää kuinka teoria pannaan käytäntöön.

Mid-ohjelma valmistaa sinua aloittaa urasi. Opiskelet valmiina aloittamaan ensimmäisen työpaikkasi johtamisessa ja jätät pysyvän jäljen . Ohjelman aikana kehität välttämättömiä analyyttisiä taitoja ja tietoja, joita tarvitset menestymiseen johtamisrooleissa. Opit myös, mitä tarkoittaa olla inspiroiva johtaja, joka asettaa ihmiset etusijalle, ja otat ensimmäiset vaiheet saadaksesi positiivisen vaikutuksen maailmaan .... [-]

Espanja Tafira Baja
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
11 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESCP Europe Madrid Campus

Kilpailukykyisen kansainvälisen yritysympäristön vuoksi yritykset investoivat rekrytoimaan lahjakkaita ihmisiä, jotka on koulutettu konsultointistrategioiksi tai kansainv ... [+]

Johda strategisia aloitteita globaalissa ja digitaalisessa ympäristössä

Kilpailukykyisen kansainvälisen yritysympäristön vuoksi yritykset investoivat rekrytoimaan lahjakkaita ihmisiä, jotka on koulutettu konsultointistrategioiksi tai kansainvälisten yritysprojektien johtaviksi johtamaan strategisia aloitteita globaalissa ja digitaalisessa ympäristössä. MSc digitaalisen projektinhallinnassa

Opetusperiaatteemme, ”tekemällä oppiminen”, yhdistää johtamisen opetussuunnitelman ja seminaarin Piilaaksossa

Ohjelma on suunniteltu olemaan ensimmäinen askel menestyvässä ja kansainvälisessä ammattiuralla. Jos haluat olla huippuluokan yritysten luettelossa, tämä on ohjelma sinulle!... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Geneva Business School

Master of Science in Finance, jolla on suuri kansainvälisen rahoituksen tarkoituksena on haastaa ja kehittää ymmärrystä maailmanlaajuisesta rahoituksesta tiukan koulutuks ... [+]

Master of Science in Finance (MSc) on merkittävä kansainvälisen rahoituksen tarkoituksena on haastaa ja kehittää ymmärrystä maailmanlaajuisen rahoituksen kautta tiukka koulutus käsitteellinen, analyyttinen ja empiirinen monimutkaisuus nykyaikaisen kansainvälisen rahoituksen ja investointien. Ymmärrätte maapallon muodostavat makrotaloudelliset voimat, miten arvioidaan riskejä ja vastataan kehittyviin rahoitus- ja investointihaasteisiin.

Ohjelman aikana opiskelijat:Hanki tietoa kansainvälisestä verotuksesta ja kiinteistöjen suunnittelusta.Opi riskienhallinta ja saavat syvällistä tietoa vakuutusyhtiöistä.Pystyä tekemään tekninen analyysi.Tutustu Hedge Fundin analyysiin ja johtamiseen.Tutki avainhenkilöiden tilinpäätösanalyysiä.... [-]
Sveitsi Geneve Espanja Barcelona Madrid  + 1 More
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
18 - 1 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
BBI Luxembourg

MA-tutkinto myönnetään kahden vuoden opiskelun jälkeen. Tämän ohjelman tavoitteena on vahvistaa peruskoulutuksen aikana hankittua tietoa ja lisätä tietämystä liiketoiminn ... [+]

TOIMINTAOHJELMA: 120 op

MA-tutkinto myönnetään kahden vuoden opiskelun jälkeen. Tämän ohjelman tavoitteena on vahvistaa peruskoulutuksen aikana hankittua tietoa ja lisätä tietämystä liiketoiminnan johtamisen lukuisista osista. Ohjelma tarjoaa myös opiskelijoille joukon erityisiä taitoja, jotka johtavat heidän valittuun erikoistumiseensa, jotta he voivat sopeutua nykyisiin teollisuuden vaatimuksiin.

Tämä ohjelma tarjoaa perusteellista tietoa tutkimuksesta ja kriittisestä analyysistä. Opiskelijat saavat vahvan käytännön käsityksen kansainvälisen tason muutoksista. Opiskelija perehtyy vieraanvaraisuuden ja matkailun liiketoiminnan johtamisen näkökulmiin ja tekniikoihin keskittyen eri liiketoiminta-alueisiin liittyviin tavoitteisiin. He oppivat integroimaan erilaisia erikoistumisia ja tekniikoita tavoitekeskeisten organisaatioiden laajaan kehykseen ja soveltavat myös johdon teoriaa tietyillä aloilla.... [-]

Luxemburg Wiltz
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hult International Business School

Opi hyödyntämään häiritseviä tekniikoita innovoinnin vauhdittamiseksi ja säilyttämään relevanssinsa nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä Hult häiritsevän innovo ... [+]

Tämä tutkintotodistus on saatavana vain osana kaksoistutkinto-ohjelmaa. Tämä tutkinto on tarkoitettu tarjoamaan sinulle sekä käytännön ymmärrystä liiketoiminnasta että tietoa siitä, kuinka ihmiset, tekniikka ja digitalisointi päällekkäin vaikuttavat päätöksentekoon ja organisaation muutoksiin.

Hult San Franciscon kampuksella, vain muutaman mailin päässä Piilaakson jättiläisistä innovaatiovallankumouksen alkamisen sydämessä. Häiriöitä aiheuttavat startupit ja kunnianhimoiset yrittäjät ympäröivät.

opetussuunnitelma

Tämä erittäin käytännöllinen opetussuunnitelma tarjoaa sinulle huippuluokan yritystoiminnan ja digitaalisen tuntemuksen. Häiriöt ja innovaatiot vaikuttavat kaikkiin työvoiman alueisiin ja muuttavat perusteellisesti yritysten kasvua.... [-]

Yhdysvallat San Francisco
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
School of Sustainability

Kattava 10 kuukauden ohjelma, jossa on käytännönläheinen lähestymistapa kestävästä suunnittelusta ja ympäristön kestävyydestä MC-arkkitehtien ammatillisessa ympäristössä, ... [+]

YLEISKATSAUS

Kattava 10 kuukauden ohjelma, jossa on käytännönläheinen lähestymistapa kestävästä suunnittelusta ja ympäristön kestävyydestä MC-arkkitehtien ammatillisessa ympäristössä, jota tukevat alan vierailut, projektityöreitit, asiakas- ja yhteisökokoukset.

SOS onammattikorkeakoulu, joka pyrkii äskettäin valmistuneille kehittää kokemusta sellaisessa ympäristössä, joka yhdistää koulutuksen, tutkimuksen ja käytännön.kattava ohjelma, joka yhdistää periaatteet käytännönläheiseen lähestymistapaan kehittyneimpien menetelmien, prosessien ja työkalujen suunnittelussa ja käytössä.koulutuksen tilaisuus, jonka keskeinen painopiste on kestävän arkkitehtuurin soveltaminen, kaupunkien ja tuotevalikoiman välillä, kehitysmaista kehittyneisiin yhteisöihin.Visiomme: suunnitella tulevaisuushumanistisen lähestymistavan edistäminen arkkitehtuurissa ja kaupunkisuunnittelussa samalla kun käsittelemme nykyisiä ja tulevia haasteitammeedistää arkkitehtuurin kulttuurista, sosiaalista, taloudellista ja ympäristövaikutusta, merkitystä ja arvoamääritellä kestävän kehityksen muutosprosessit ja johtaa systeemiseen muutokseen yhteistyön avullaOsa 1... [-]
Italia Bologna
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
POLI.design

Erikoistunut maisteriohjelma, joka toimii yhteistyössä Associazione Italiana Colore -hankkeen kanssa, pyrkii tarjoamaan ammattilaisille kehittynyttä koulutusta, jotta he ... [+]

Kurssi toimitetaan englanniksi.

Erikoistunut maisteriohjelma , joka toimii yhteistyössä Associazione Italiana Colore -hankkeen kanssa, pyrkii tarjoamaan ammattilaisille kehittynyttä koulutusta, jotta he voivat ymmärtää ja hallita monia teknisiä ja muotoilukysymyksiä, jotka ovat usein monilla kurinalaisilla aloilla. ne ammatti- ja tutkimusalat, joilla värin käyttö ja hallinta ovat välttämättömiä. Esimerkkejä tällaisista tuotantoalueista ovat teollisuustuotteiden suunnittelu, sisustusarkkitehtuuri, viestintä, muoti, viihde ja kaupunkisuunnittelu. Erityistä huomiota kiinnitetään hyödyntämisen, valvonnan, ajatusten, organisaation ja suunnittelun analysointiin ja yhteenvetoon värin käytön avulla. Näin ollen väriä ei käsitellä esineiden tai pintojen yksinkertaisena attribuuttina, vaan ilmaisun ja suunnittelun välineenä, jonka taustalla on havainto ja vuorovaikutus todellisuuden kanssa.... [-]

Italia Milano
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Master of Technology tutkinto tarjoaa opetussuunnitelman, joka tarjoaa opiskelijoille kehittyneitä teknisiä ja hallinnollisia tietoja ja taitoja, jotka täyttävät tarpeet ... [+]

Teknillisen korkeakoulututkinnon (MTEC) tutkintotodistus edellyttää, että kaikki opiskelijat suorittavat vähintään 33 jatkoaikaa. Kahdesta 33 jatko-opintotunnista vähintään 18 näistä tunteista on oltava 60000 tasolla, ja Akatemian ja tekniikan korkeakoulun (kurssin nimi AERN tai TECH) kursseilla on oltava vähintään 21 tuntia.

Kuvaus

Teknillisen korkeakoulututkinnon tutkinto tarjoaa opetussuunnitelman, joka antaa opiskelijoille edistyksellisiä teknisiä ja johtamista koskevia tietoja ja taitoja, jotka vastaavat teollisuuden ja liiketoiminnan teknisen työvoiman tarpeisiin. Ohjelma antaa opiskelijoille joustavuuden kurssien valinnassa vastaamaan uran monipuolisia vaatimuksia nopeasti muuttuvilla aloilla liiketoiminnassa, tekniikassa ja tekniikassa.... [-]

Yhdysvallat Kent
Request Info
Englanti
Full-time
33 tuntia
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
University of Miami College of Arts and Sciences

Julkishallinnon maisterit pyrkivät tarjoamaan korkealaatuista jatko-opetusta nykyisille ja tuleville virkamiehille kaikilla kolmella julkishallinnon alalla: julkisyhteisö ... [+]

Julkishallinnon päälliköt

Julkishallinnon maisteriohjelman (MPA) tavoitteena on tarjota korkealaatuista jatko-opetusta nykyisille ja tuleville virkamiehille kaikilla kolmella julkishallinnon alueella: julkisyhteisöillä, voittoa tavoittelemattomilla järjestöillä ja yksityisillä myyjillä. Ohjelma pyrkii saavuttamaan paikallisen, valtion ja kansallisen näkyvyyden nykyaikaisen opetussuunnitelman, innovatiivisen opetuksen, tieteellisen ja soveltavan tutkimuksen sekä keskeisille sidosryhmille suunnatun palvelun kautta. Ohjelman toiminta on suunniteltu kehittämään ja tehostamaan teknistä, eettistä ja johtajuutta.

Tietoja ohjelmasta

Miamin yliopisto, joka sijaitsee yhdellä maan kosmopoliittisimmista osista, tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden julkishallinnon opiskeluun. UM sijaitsee edullisesti Miami Daden läänissä, joka on ensimmäinen USA: ssa, joka hyväksyy kaksitasoisen suurkaupunkivaltion, joka tarjoaa ihanteellisen kaupunkilaboratorion hallituksen organisaation ja konsolidoinnin tutkimiseen.... [-]

Yhdysvallat miami
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hotelschool The Hague

Master ohjelma Hotelschool Haag kouluttaa seuraavan sukupolven vieraanvaraisuus johtajat ja keskittyy vieraanvaraisuus käsite innovaatio, liiketoiminnan kehityksen ja muu ... [+]

Master ohjelma Hotelschool Haag kouluttaa seuraavan sukupolven vieraanvaraisuus johtajat ja keskittyy vieraanvaraisuus käsite innovaatio, liiketoiminnan kehityksen ja muutoksen.

Ohjelma, joka perustuu Amsterdamissa, alkaa syyskuussa 2015 ja kestää 13 kuukautta. Tänä aikana voit parantaa tietämystä ja johtamisen osaamista, joka tarjoaa sinulle työkalut ja näkökulmia tarpeen luoda oma strategia ja täytäntöönpano skenaarioita tulevaa uraa.

Päätyttyä ohjelman Hotelschool Haag palkitsee sinut tutkintotodistus ja tutkintonimike "Master of Business Administration in International Hospitality".

Tämä erittäin kansainvälinen ravitsemisalan ohjelma on avoin tutkinnon vieraanvaraisuus liittyvän tai taloustieteen / liikkeenjohto kandidaatin tutkinto. ... [-]

Alankomaat Amsterdam
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
13 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mantissa College

IEMBA-ohjelma on tärkeä osa jatkotutkintoa. Se tarjoaa sekä akateemisia että urakehitysmahdollisuuksia. IEMBA-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuudet jatkaa elinikä ... [+]

Ohjelma (Kansainvälinen Executive Master of Business Administration, IEMBA)

IEMBA-ohjelma on tärkeä osa jatkotutkintoa. Se tarjoaa sekä akateemisen että urakehityksen mahdollisuudet. IEMBA-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuudet jatkaa elinikäistä oppimista ja ammatillista kehitystä.

Järjestelmän tavoitteet (Kansainvälinen Executive Master of Business Administration, IEMBA)

IEMBA mahdollistaa organisaation, niiden johtamisen ja muuttuvan ulkoisen tilanteen, jossa he toimivat, syventävän tutkimuksen. Ohjelma valmistelee yksilöitä liiketoiminnan ja johtamisen uran kehittämiseksi ja / tai kehittämiseksi kehittämällä taitoja ammatillisella tai vastaavalla tasolla tai valmistautumalla alueen tutkimukseen tai jatko-opintoihin.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
13 - 15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi