MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Etäopiskelu Maisteriohjelmat Opetusalassa Espanjassa 2020

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Opetusalalla tarkoitetaan sitä akateemista alaa, jolla keskitytään siihen, miten parhaiten opettaa yksilöitä tai kokonaisia opiskelijaryhmiä. Opintojen aikana voidaan käsitellä muun muassa seuraavia aiheita: opetustyö, tehokasta kehitystä tukevat oppimisympäristöt sekä arviointi ja palautteen antaminen.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Opetusalassa Espanjassa 2020

7 tulosta kohteessa Opetusala, Espanja, Distance learning Filter

Master fyysisen valmistelun ja vammojen ehkäisyyn

FutbolLab Spain Soccer Academy
Online Full-time Part-time 6 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona + 1 lisää

Opiskelija perehtyy fyysisen kouluttajan rooliin, tietämykseen ja taitoihin oikean arvioinnin ja vammaisten käsitteiden koulutusohjelman suorittamiseksi. mitä fyysinen valmistelu edellyttää.

Maisteri koulutusprosesseihin opetuksen ja oppimisen

Universidad Nebrija
Online Full-time Part-time 2 lukukaudet Request Info Espanja Madrid + 1 lisää

Nebrija Yliopisto tarjoaa koko kouluyhteisö maisterin tutkinto koulutusprosesseihin opetusta ja oppimista, jonka tavoitteena on auttaa opettajankoulutuksessa, joka tarjoaa konkreettisia ohjeita uusiin haasteisiin nykypäivän yhteiskunnassa, jonka perimmäisenä tarkoituksena on helpottaa muutosta opettajien tosi asiantuntijoita oppimiseen.

Mestariopettajanne Espanjan vieraana kielenä

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
Online Full-time 18 kuukautta Request Info Espanja Barcelona

Yli 500 miljoonaa puhujia, jotka ovat sitä äidinkielenään, espanja on toiseksi eniten käytetty äidinkielen maailmassa, ennen Englanti ja vain ylitettävä Mandarin. Erään tutkimuksen professori Manuel Angel Vázquez Medel vuonna 2050, Espanjan on yleisin äidinkieli planeetalla.

Yliopiston välinen korkeakoulututkinto koulutusjärjestelmässä: e-oppiminen ja tiedonhallinta

Universitat Rovira i Virgili
Online Full-time Part-time 9 kuukautta Lokakuu 2020 Espanja Tarragona + 1 lisää

Tämän maisteriohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi opiskelija analysoi tieto- ja viestintätekniikan mahdollisuuksia oppimisen ja tietämyksen hallinnan uusina aloina keskittyen tällä alalla sähköisen oppimisen edistymiseen. tunnistaa oppimateriaalin suunnittelun perusteet opetus-oppimisprosessin teorioihin ja strategioihin perustuen e-oppimiseen ...

Maisteriksi kieltenopetuksen ja hankinta Inglés monikielisessä yhteyksissä (MELACOM)

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Kampus Online Full-time Part-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Espanja Castellón de la Plana + 2 lisää

Tavoitteena tätä isäntä on tarjota yhteiskunnalle tarvittavat toimet helpottaakseen opetusta Englanti kieli ja Englanti kieli työkalut (CLIL), jotka ovat tehokkaita ja laadukkaita oppimisen Englanti lavalta varhaiskasvatuksen kautta lukio ovat tyydyttävän tuloksen ja haluttu monikielisyyttä (kahdella tai kolmella kielellä) saavutetaan.

Master of Applied Linguistics espanjan opetuksessa

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part-time 25 - 30 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Euroopan Atlantin yliopisto tarjoaa Ibero-American University -säätiön tuella kielen kielitieteen maisterin tutkinnon, jota sovelletaan espanjan vieraan kielen opetukseen ja jolla pyritään vastaamaan tähän todellisuuteen ja nykyisiin opettajien koulutustarpeisiin.

Mestari espanjan vieraiden kielten opettajien koulutuksessa

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part-time 25 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Ohjelman onnistuneesti suoritettuaan opiskelija saa maisterin tutkinnon espanjan kielen opettajien koulutuksesta, jonka yliopisto on myöntänyt yliopistoon, jossa hän on ilmoittautunut Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) .